کدینگ تئوری مدیریت

روشی جدید در یادگیری تئوری مدیریت

درباره نویسنده

:: پورشه ::

- مبتکر روش نوین کدینگ در تدریس درس تئوری مدیریت - مدرس درس تئوری های مدیریت در مقطع ارشد و دکتری

مطالب مشابه

469 Comments

  1. 1

    مینا

    با سلام
    تبریک میگم آقای وفادار. امیدوارم همیشه موفق باشید. لطفا میشه بگید کجا قبول شدید؟ و اینکه گرایشتون چیه؟
    ممنونم.

    پاسخ
    1. 1.1

      وفادار

      با سلام
      از لطفتون ممنونم.
      انتخاب اولم ، مدیریت – تحقیق در عملیات روزانه دانشگاه تهران قبول شدم.

    2. حمید قارزی

      سلام من دانشجوی دکتری مدیریت تولید هتم به نظر شما در چه شاخای از مدیریت تولید کار کنیم بهتر است تا رساله راهنمایی فرمایید

  2. 2

    maryam

    ضمن عرض سلام و خسته نباشید
    اول لازمه که واقعا به شما تبریک بگم و از شما به خاطر وقتی که برای بچه ها میذارید تشکر کنم از شما چند تا سوال داشتم اول اینکه در مورد منابع مطالعاتیتون بفرمایید به خصوص منابع انسانی چون منابع پارسال به نظر من سنگین بودن و دوم اینکه در مورد رزومتون هم میشه بگید شامل چیا بود؟

    پاسخ
    1. 2.1

      وفادار

      با سلام
      ممنونم، باعث افتخارمه که بتونم کمکی، هرچند ناچیز به داوطلبان بکنم.
      در خصوص سوال اولتون :
      تئوری : مبانی سازمان و مدیریت دکتر رضاییان، تئوری سازمان رابینز و مدیریت عمومی دکتر الوانی (خصوصاً فصل اول و ضمائم) حتماً باید به دقت و عمیق مطالعه بشن. برای تثبیت و تکمیل این مطالب هم میتونید از جزوه استاد پورشفیع استفاده کنید. جهت عمق بخشیدن به دانش تئوریهای مدیریتی تون و توانایی رویارویی با سوالات سخت احتمالی در کنکور هم مطالعه کتاب سازمان: سیستمهای عقلایی، طبیعی و باز اسکات و تئوریهای سازمان ماری جو هچ رو پیشنهاد میکنم. البته این دو تا کتاب در حد پیشرفته هستند و پیش از مطالعه شون باید پایه ی تئوریتون رو قوی کنید.
      رفتار: مبانی رفتار سازمانی و کتب 6گانه رفتار سازمانی پیشرفته دکتر رضاییان، رفتار سازمانی دکتر قلی پور، رفتار سازمانی رابینز و رفتار سازمانی پیشرفته دکتر سید نقوی رو پیشنهاد میکنم. البته بابت حجم بالای این کتابها چندان نگران نباشید، چون مطالب مشترک زیادی با هم دارند. این امر باعث میشه ضمن اینکه مطالب براتون مکرراً دوره میشن و به مفاهیم از چندین زاویه دید نگریسته میشه، سرعت مطالعه تون هم افزایش پیدا کنه.
      منابع انسانی: کتاب اصلی که باید مطالعه کنید منابع انسانی دکتر قلی پور هست. اما از اونجایی که این کتاب مطالب منابع انسانی استراتژیک رو بطور کامل پوشش نمیده، مطالعه کتاب استراتژی منابع انسانی بامبرگر و مشولم و کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی آرمسترانگ رو پیشنهاد میکنم. همونطور که میدونید در 2 کنکور گذشته تعداد سوالات منابع کمتر از تئوری و رفتار بوده. با اینحال اگر خواستید وقت بیشتری رو منابع بزارید (خصوصاً اگر گرایش مورد علاقه تون منابع انسانی هست) کتاب منابع انسانی پیشرفته دکتر عباس پور هم کتاب بسیار خوبیه.
      در خصوص سوال دومتون :
      رزومه ام شامل: 6 مقاله ISC و یک مقاله علمی _ پژوهشی داخلی و 5 مقاله کنفرانسی + 2 سال سابقه تدریس در دانشگاه دولتی + کسب رتبه اول در معدل در مقطع ارشد (استعداد درخشان) + مدرک زبان و ….

  3. 3

    الناز

    با سلام
    ضمن تبریک خدمت شما
    ببخشید در درس ریاضی و امار چه منابعی بهتره و شما پیشنهاد میکنید؟ چه بخشایی مهم هستند چون حجم مطالب زیاد هست.تشکر بابت راهنمایی

    پاسخ
    1. 3.1

      وفادار

      با سلام و تشکر
      برای ریاضی کتاب آقای رنجبران (نشر اثبات) یا کتاب آقای محمودیان (نشر نگاه دانش) رو پیشنهاد می کنم.
      برای آمار هم به نظر من همچنان بهترین منبع مطالعاتی کتاب دو جلدی دکتر عادل آذر و دکتر منصور مومنی هست. البته از اونجاییکه این کتاب تست کنکوری نداره، پیشنهاد میکنم پس تسلط بر روی مفاهیم این کتاب، حتماً از تستهای تألیفی و تستهای آمار سالهای قبل کنکور دکتری و ارشد استفاده کنید.
      در خصوص حجم بالای مطالب اولاً پیشنهاد میکنم از اونجاییکه ریاضی و آمار جز دروس تخصصی هستند و ضریبشون بالاست، تا جاییکه میتونید همه مطالب رو بخونید. چون این کار مزیت رقابتی شما رو در برابر سایر رقبا (که معمولاً کمتر روی مباحث آمار و ریاضی وقت میذارن) به شدت افزایش میده. در کل از ریاضی مباحث حد و پیوستگی، مشتق و دیفرانسیل و توابع چند متغیره اهمیت بیشتری دارند. از آمار هم مباحث مربوط به نصفه ی دوم جلد اول و نصفه ی اول جلد دوم کتاب دکتر آذر و مومنی مهم ترند. ضمناً از اونجاییکه در کنکور دکتری معمولاً تعداد سوالات آمار از ریاضی بیشتره، روی آمار وقت بیشتری بذارید.

  4. 4

    الناز

    ممنون آقای وفادار بابت راهنمایی .لطفا نظرتون رو درباره منبع موثر برای استعدادتحصیلی هم بذارید ممنون میشم.واینکه بیشترزبان بخونم یا استعدادکارکنم بهتر نتیجه خواهد داد؟زبان فعلا دارم با جزوه لغات استاد نیک پور پیش میرم.تشکرمجدد

    پاسخ
    1. 4.1

      وفادار

      سلام
      در مورد منبع درس استعداد تحصیلی اکثراً کتاب استعداد تحصیلی ویژه آزمون دکتری تألیف آقایان مسیح خواه و وکیلی رو پیشنهاد میکنن. گرچه اگه به کتاب استعداد تحصیلی مدرسان هم دسترسی دارید، اونم کتاب خوبیه. فقط حواستون باشه کتابی که انتخاب میکنین حتماً مخصوص آزمون دکتری باشه. چون مابین آزمون جی مت دکتری و جی مت MBA و اجرایی (در مقطع ارشد) یکسری تفاوت هایی وجود داره. در مورد زمانبندی برای مطالعه زبان و جی مت هم باید بگم از اونجاییکه در آزمون سال پیش سوالات جی مت و زبان در یک دفترچه اومده بودن و زمان مشترکی داشتن (و احتمالاً در آزمون امسال هم همینطور خواهد بود)، خیلی مهمه که یک تعادل منطقی میان درصد زبان و درصد جی مت ایجاد کنین. اینکه روی کدوم بیشتر وفت بزارین کاملاً بستگی به سطح زبان و جی مت تون داره. اما در یک وضعیت برابر من به شخصه برای زبان اولویت بالاتری قائل هستم.

  5. 5

    maryam

    با سلام
    از نظرات و پیشنهادات ارزشمندتون بسیار سپاسگزارم در ضمن به نظر شما مدرک زبان خود دانشگاه تهران مورد قبول دانشگاه ها هست چون من قصد دارم قبل از عید یک مدرک زبان به رزومم اضافه گنم و دارم به ازمون تولیمو یا دانشگاه تهران فکر می کنم البته بعد از عید حتما برای تاقل هم اقدام می کنم

    پاسخ
    1. 5.1

      وفادار

      سلام
      در خصوص مدرک زبان دانشگاه تهران باید بگم، بله مورد قبول اکثر دانشگاه ها هست. البته به جز مدرک زبان دانشگاه تهران، میتونید برای مدرک زبان MSRT یا همون MCHE که مربوط به وزارت علومه هم اقدام کنید. آزمون دانشگاه تهران شامل 30 سوال گرامر، 35 سوال لغت و 35 سوال درک مطلبه ، و آزمون MSRT شامل 30 سوال لیسنینگ (شنیداری)، 30 سوال گرامر و 40 سوال درک مطلبه. اگر با سوالات لیسنینگ مشکلی ندارید من آزمون MSRT رو پیشنهاد میکنم. اما اگر از لحاظ لیسنینگ ضعیف هستید برید به سراغ همون آزمون دانشگاه تهران. نکته آخر اینکه حتماً سعی کنید تا همون پیش از عیدی که گفتید ، یک مدرک زبان به رزومه تون اضافه کنید. چون روزهای نزدیک به مصاحبه ها روزهای ارزشمندیه که نباید صرف اینکارا بشه.

  6. 6

    عزیزی

    عرض سلام و تبریک به شما جناب وفادار
    ارشد مدیریت اجرایی (بازاریابی) پردیس فارابی دانشگاه تهران هستم که بصورت الکترونیک مشغول به تحصیلم! متاسفانه بدلیل کم توجهی دانشگاه دوره غیر فعالی داشتیم و خبرهای بسیار نامید کننده از عدم پذیرش دنشجویان مجازی در مقطع دکتری میشنوم. نظر شما در خصوص دوره های مجازی چیه؟ بنظر شما شانس گرفتن پذیرش در دوره دکتری برای دانشجویان مجازی قابل پیش بینی هست؟ در ضمن برای دکتری چه گرایشی رو برای یک دانشجوی ارشد مجازی مدیریت اجرایی پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم در این خصوص راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر

    پاسخ
    1. 6.1

      وفادار

      سلام
      به طور کلی دوره های مجازی رفته رفته دارن به یک ثبات و مقبولیت نسبی در ایران میرسند، خصوصاً اگه از دانشگاه های معتبری مثل دانشگاه تهران اخذ بشن. البته باید بگم در حال حاضر اگر با مدرک ارشد مجازی بخواهید برای دکتری روزانه (و حتی شبانه) دانشگاه های معتبر اقدام کنید، کار سختی در پیش دارید. البته بخشی از این سختی هارو یک رتبه خوب در آزمون سراسری و از اون مهمتر یک رزومه ی پربار میتونه رفع کنه. باید در روز مصاحبه تا میتونید دست پر باشین تا اساتید رو (که عمدتاً نظر مساعدی روی مدرک مجازی ندارند) مجاب به انتخابتون کنید. در مورد گرایش دکتری هم ، علاقه ی خودتون شرط اوله. اما اگر بخواهید در ادامه راه ارشدتون گام بردارید (که این امر در روز مصاحبه یک امنیاز مثبت براتون به حساب میاد)، مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی رو پیشنهاد میکنم.

  7. 7

    یوسف

    سلام. لطفا بفرمایید که سوالات سال گذشته درس منابع انسانی از کدام کتابها مطرح شده بودند.

    پاسخ
    1. 7.1

      وفادار

      سلام
      سال گذشته 15 سوال از منابع انسانی آمده بود که تعداد قابل توجهی شون رو میتونستین با مطالعه کتاب های منابع انسانی دکتر قلی پور، مدیریت استراتژیک منابع انسانی آرمسترانگ و منابع انسانی پیشرفته دکتر عباس پور جواب بدین. البته به نظر من یه چندتایی از سوالات منابع انسانی کنکور سال گذشته حسابی سخت بودن و از منابعی طرح شده بودن که کمتر کسی فکرشو میکرد. مثلاً یک سوال از کتاب منابع انسانی بین المللی کوپر اومده بود.

  8. 8

    یاسین

    سلام آقای وفادار…
    ضمن عرض تبریک به شما ، جسارتا متولد چه سالی هستید و کارشناسی و کارشناسی ارشد رو در چه رشته و گرایشی . کدام دانشگاه اخذ کردید؟
    باتشکر

    پاسخ
    1. 8.1

      وفادار

      سلام
      متولد 1364 هستم. لیسانس مهندسی مکانیک و فوق لیسانس مدیریت دولتی – منابع انسانی رو از دانشگاه سیستان و بلوچستان اخذ کردم.

  9. 9

    رضایی

    سلام وقت بخیر خداقوت
    من امسال در مقطع کارشناسی رشته راهنمایی و مشاوره در دانشگاه پیام نور رزن همدان فارغ التحصیل شدم البته بصورت فراگیر.ولی ارشد این رشته در هیچ یک از دانشگاههای استانم نیست چند روزی که متوجه شدم رازی کرمانشاه این رشته رو داره.(نزدیکترین استان ) سرعت مطالعه فوق العاده پایینی دارم اما عمیق میخونم. به نظر شما من که ۸ ساعت در روز فقط میتونم مطالعه کنم (شاغلم)با این زمان کم تا آزمون امیدی هست در دانشگاه روزانه رازی قبول بشم .انگیزه بالایی برای ادامه تحصیل دارم اما اضطرابم زیاده چون زمانم کمه .نمی دونم چطوری بخونم که بهترین روش باشه و همه منابع رو فرصت کنم بخونم.منابع بخونم یا خلاصه یا فقط تست بزنم .منابع زیاده بنظر شما کدوماش مهمتره که بخونم.عاجزانه خواهش میکنم راهنماییم کنید.سپاسگزارم

    پاسخ
    1. 9.1

      وفادار

      سلام
      در این بخش من به دوستان در خصوص آزمون و مصاحبه دکترای مجموعه مدیریت مشاوره میدهم. با این حال یک سری توصیه های کلی به نظرم میرسه که خدمتتون عرض میکنم:
      اولاً به هیچ وجه زمان باقیمانده تا آزمون ارشد کم نیست. شما بیش از 4 ماه تا آزمون فرصت دارید. ثانیاً اگر واقعاً قادرید روزی 8 ساعت رو به مطالعه اختصاص بدهید فطعاً تا روز آزمون آمادگی لازم رو کسب خواهید کرد. ثالثاً، اینکه همه منابع خوانده بشه خیلی خوبه. اما اگه احساس میکنید که فرصت کافی برای مطالعه عمیق همه منابع ندارید، بهتون توصیه میکنم از تعدد منابعتون بکاهید و بجاش منابع اصلی رو چندباره و بسیار عمیق و مفهومی مطالعه کنید. و آخر اینکه به نظر من مطالعه منابع اصلی در اولویت هست. به این ترتیب که ابتدا منابع اصلی رو مطالعه کنید، سپس برای تثبیت مطالب برجسته از خلاصه ها استفاده کنید و در ماه آخر هم برید سراغ تست زنی. به هر حال براتون آرزوی موفقیت میکنم.

  10. 10

    یونس

    سلام جناب وفادار
    من هم تبریک میگم خدمتت، امیدوارم موفق باشی همیشه! من یکم سوال شخصی تر دارم از خدمتت! نمیخوام خودمو یا بقیرو توجیه کنم، میخوام فقط وضعیت یک فرد موفق در آزمون دکتری را بدونم…
    خب اما سوالات!
    یکی اینکه تقریبا کلیشه ای هست، ولی مهم، اچقدر در روز وقت گذاشتی و از چه زمانی به صورت جدی شروع کردی؟ چه ساعاتی هم به نظرم مهمه، اینکه شب بیداری داشتی یا نه عادی!
    بعد اینکه آیا همزمان شاغل هم بودید (منظورم نه تمام وقت، به هرحال هر کدوممون نیاز به پول داریم، مثلا پروژه با اساتیدی داشتید؟ شغل شخصی؟ یا کارهایی که هزینه روزمره رو تامین کنه مثه پایان نامه و مقاله ترجمه ) یا نه مشکل مالی نداشتید و فقط مطالعه می کردین؟!
    فعلا آخری اینکه تحقیق در عملیات انتخاب کردی در صورتی که ارشد مدیریت دولتی بودید، و کارشناسی مهندسی! چطور در مصاحبه باهانون برخورد شد!؟! به نظرم خیلی دورن از هم!

    در نهایت خیلی ممنونم که وقت میگذاری و حضور داری و شفاف نظرتو میگی، تشکر فراوان

    پاسخ
    1. 10.1

      وفادار

      سلام
      شروع مطالعه ی من از اواسط آبان بود. اما به دلیل اینکه هم کارمند هستم و هم متأهل، به هیچ وجه نتوانستم ساعات مطالعه مشخص و منظمی را در طول شبانه روز به درس خواندن اختصاص بدهم. ساعات مطالعه ام در بعضی از روزها به 6 ساعت هم می رسید، در حالی که بعضاً پیش می آمد چندین روز متوالی هیچ مطالعه ای نداشته باشم. با اینحال هرچه به زمان کنکور نزدیک تر می شدم سعی ام بر این بود تا بر کیفیت و کمیت میزان مطالعه ام بیافزایم. در مجموع متوسط میزان مطالعه ی روزانه ام در دو ماه اول حدود 3 ساعت بود و در دو ماه آخر منتهی به کنکور حدود 6 ساعت.
      در مورد انتخاب گرایش تحقیق در عملیات هم باید بگم : گرچه ارشدم مدیریت دولتی بود اما لیسانسم مهندسی بود و اصطلاحاً اون دید و درک لازم برای گرایش مدیریت صنعتی رو داشتم. از اون مهم تر پایان نامه ی ارشدم ، کلیه ی مقالاتم و همچنین سوابق تدریسم همه و همه کاملاً در حوزه ی تحقیق در عملیات بود. در کنار این موارد علاقه شدیدم به گرایش تحقیق در عملیات باعث شد تا در انتخاب رشته هر چهار انتخاب اولم (که به هر چهار تاشون هم دعوت به مصاحبه شدم)، گرایش تحقیق در عملیات باشه. البته در روز مصاحبه در هر 4 دانشگاه، اساتید در ابتدا از اینکه یک فوق لیسانس مدیریت دولتی ، گرایش تحقیق رو در مقطع دکتری انتخاب کرده اظهار تعجب میکردند، اما پس از بررسی رزومه و سوابقم و همچنین اشتیاق زیاد من به این گرایش ، نظرشون مثبت میشد. در نهایت پس از انتشار کارنامه نهایی متوجه شدم که در هر چهار دانشگاه (دانشگاه تهران، علامه، فردوسی مشهد و پردیس قم دانشگاه تهران) قبول شدم و بالطبع انتخاب اولم یعنی تحقیق در عملیات دانشگاه تهران به عنوان رشته اصلی قبولیم اعلام شد.
      همه این موارد رو گفتم تا بدونید ، درسته که ارتباط میان مدارک لیسانس و ارشد و دکتری مهمه، اما از اون مهمتر رزومه ،سوابق و علاقه شماست. باید در روز مصاحبه اونقدر مشتاق،مسلط و با اعتماد به نفس به نظر بیایید که اساتید رو کاملاً به انتخابتون قانع کنید.

    2. یونس

      درود
      ممنون از پاسخت، واقعا به من یکی که چیزی که میخواستمو ثابت کردی… با تاهل و کار هم یک همچین رتبه ای شدنیه! دقیقا حق با شماس، انگیزه، علاقه و اشتیاق در درجه اول اهمیت هست و منجر به هر رزومه و سابقه خوبی هم میشه! من هم کارشناسی و ارشد مدیریت صنعتی بودم، البته ارشد، گرایش تولید! عضو بنیاد نخبگان هستمو مقاله و طرح پژوهشی مناسب دارم، به شدت دنبال همین گرایش خودم یا تحقیق در عملیات هستم، البته مشکل من همین ساعات کاری هست، کلا سوییچ کردنم از یک موضوع به یک موضوع دیگه زمان زیادی میبره…!:)
      فعلا اولین گام کنکور هست، حتما اگر رتبه مناسبو گرفتم، برای مصاحبه از مشاوره شما و جناب دکتر سواستفاده!! می کنم.. 🙂 امیدوارم برقرار باشی و سلامت

    3. وفادار

      از اظهار لطفت ممنونم و برایت بهترین ها رو آرزو میکنم

    4. مينا

      سلام آقاي وفادار. ميتونم اسم ژورنال هايي که توشون مقاله هاتون رو چاپ کرديد بپرسم؟ و اينکه روز مصاحبه دقيقا براي اساتيد چه چيزي در مورد مقاله ها مهمه؟ مثلا ايراني يا خارجي بودن، يا ايمپکت فکتور؟يا چيز ديگه اي مثلا؟

    5. وفادار

      سلام.
      من مجموعاً 7 تا مقاله ژورنال داشتم که شامل یک مقاله علمی پژوهشی داخلی و شش مقاله ISC خارجی بود.
      عنوان نشریه علمی پژوهشی داخلی : اقتصاد و مدیریت شهری
      عناوین خارجی ها :
      Asian Journal of Research in Business, Economics and Management
      Applied Mathematics in Engineering, Management and Technology
      Spectrum : A Journal of Multi Disciplinary Research
      Arth Prabhand : A Journal of Economics and Management
      Asian Journal of Research in Social Sciences and Humanities
      در مورد روش امتیاز دهی به مقالات در روز مصاحبه هم باید بگم : دانشگاه ها معمولاً یک سقف مشخصی رو برای نمره ی مقالات مشخص میکنن و در اون سقف مشخص، امتیازات رو به ترتیب بین مقالات ISI و ISC و علمی پژوهشی (داخلی و خارجی) و مقالات کنفرانسی (داخلی و بین المللی) توزیع میکنن. اولین چیزی که مهمه بهش دقت بکنین اینه که ژورنال مورد نظرتون در بلک لیست نباشه و اینکه مقاله تون مرتبط با گرایشی باشه که قراره براش مصاحبه بدین. البته مواردی مثل ایمپکت فکتور مستقیماً دارای امتیاز نیستن، اما یک مقاله ی چاپ شده در یک مجله ی معتبر با ضریب تأثیر بالا، قطعاً تأثیر بسیار خوبی روی اساتید میذاره و باعث میشه با دید بسیار مثبتی در مورد رزومه تون قضاوت کنن.
      در مورد داخلی یا خارجی بودن مقالات هم باید بگم : تو دانشگاه های مختلف و حتی گروه های آموزشی مختلف یک دانشگاه ، نظرات اساتید متفاوته. بعضی اساتید همچنان روی مقالات خارجی تأکید دارن، در حالیکه بعضی دیگه به علت افزایش روز افزون مجلات اینترنشنال پولی، اولویت رو به همون علمی پژوهشی های داخلی میدن.

    6. مینا

      ممنونم آقای وفادار. با عرض شرمندگی باید بگم که از 6 مجله خارجی اسم 5 تاشون رو نوشتید 🙂 من سال قبل به دلیل نداشتن رزومه البته منظورم مقاله ژورنالیه، رد شدم. تا الان 3 تا مقاله نوشتم که نمیدونم کجا بفرستم که نتیجه بگیرم. میخوام بدونم با توجه به اینکه در رشته مدیریت به مقاله بسیار اهمیت داده میشه در روز مصاحبه دکتری، آیا اگر مقاله هامو در مجلات آی اس آی هندی که به صورت ماهانه منتشر میشن و در سایت تامسون تحت پوشش zoological قرار دارند (با توجه به اینکه بعد از اینکه کلی سرچ کردم دیدم بعضیا کامنت گذاشتن که این عنوان اگه در سایت تامسون برای مجله ای درج بشه یعنی مجله دیگه ایمپکت نداره!) چاپ کنم نمره isi رو میگیرم و یا خیر؟ و ایا اینکه بقیه عزیزانی که isi دارن ایا در مجلات با ایمپکت بالای امریکایی دارن؟ و در آخر با توجه به اینکه شما این مرحله رو با موفقیت طی کردین میخوام بدونم در مجموع سطح مقالات بچه های مدیریت چطور هست؟ آیا بچه هایی که میگن ما مقاله isi داریم منظورشون مجلات ایمپکت بالای دانشگاه های آمریکایی هست؟ یا منظورشون همین مجله هایی هست که منم پیدا کردم و میخوام مقاله هامو بفرستم؟ توقع اساتید چیه؟ آقای وفادار لطفا رهنمایی کنین، خیلی حیاتیه! مقاله هام خوبن، توصیه شما چیه؟ آیا به نظر شما این isi هندیا آبکین؟ به نظر شما به همین isc هایی که شما فرستادین بفرستم بهتره؟ چقدر طول می کشید تا اکسپت هر مقاله رو بگیرید؟

    7. وفادار

      سلام
      چون درمجله ی دومی 2تا مقاله چاپ کردم، به همین جهت تعدادشون 5تاست.
      ببینید قبلاً هم گفتم، ارائه ی مقاله از طرف شما در روز مصاحبه به دو جهت انجام میشه، یکی، اخذ بخشی از امتیازسوابق پژوهشی و دیگری، ایجاد یک تصویر علمی پژوهشی مثبت از خودتون در ذهن اساتید. اگر این مجلات ISI هندی که میگید جز بلک لیست و لیست مجلات کم اعتبار نباشن، قطعاً امتیاز پژوهشی مربوطه رو اخذ میکنین. اما اگر میخواین علاوه بر کسب امتیاز ، با تحت تأثیر قرار دادن اساتید، نسبت به سایر رقباتون مزیت رقابتی هم کسب کنید، باید در فکر ایمپکت فکتور قابل قبول و … هم باشید. اکثر داوطلبان رشته مدیریت از لحاظ رزومه پژوهشی قوی هستند. یعنی علاوه بر مقالات ISI و ISC ، مقالات علمی پژوهشی داخلی خوبی هم دارند. البته به شما توصیه میکنم علاوه بر مقاله به فکر طرح های تحقیقاتی و شرکت در کلاس ها و کارگاه های مدیریتی که گواهینامه میدهند هم باشید. چون این موارد هم کمک خیلی خوبی برای پربارتر شدن رزومه تون میکنند. در نهایت حواستون باشه به هیچ وجه خودتون رو دست کم نگیرید و اعتماد به نفس داشته باشید. اگر تونستین از مجلات معتبرتر اکسپت بگیرین که چه بهتر. اما اگر نتونستید با همین مجلاتی که گفتید به کارتون ادامه بدهید و به فکر قوی تر کردن سایر موارد رزومه تون باشید. مقاله فقط یک بخش از رزومه پژوهشیتون حساب میشه.

    8. وفادار

      کارکرد مقالات در روز مصاحبه یه جورایی آدم رو یاد تئوری دوعاملی فردریک هرزبرگ میندازه. به این معنی که در صورت عدم وجودشون (به احتمال بسیار زیاد) رد خواهید شد. اما صرف وجودشون به معنای تضمین قبولی شما نیست. چرا که در نهایت این رزومه آموزشی، پژوهشی، فرآیند مصاحبه و رتبه ی کنکورتون هست که قبولی شما رو رقم میزنه و نه صرفاً تعداد مقالاتتون و یا اعتبارشون.

    9. مینا

      ممنون از راهنمایی خوبتون آقای وفادار. پس مقاله علمی پژوهشی داخلی هم مهمه و باید رو این قسمت قضیه هم کار کرد. باز هم ممنون. انشاءا… همیشه موفق باشید.

  11. 11

    هادی شفیعی

    سلام آقای وفادار
    سوال من اینه که بنده الان ترم سوم ارشد مدیریت بازرگانیم و درگیر پایان نامه امم هستم و تا الان شروع نکردم
    من رزومه ام اینه: 15 تا مقاله همایش و کنفرانس که پوستر یا شفاهی و 3 تا هم علمی پژوهشی و چندین مدرک کارگاه مدیریتی و دیپلم فنی حسابداری مالی
    حالا بنظرتون الان شروع کنم دیر نیست؟ و رزومه ام چطوره؟ راهنمایی کلی میخام با توجه به شرایط و وقتی دارم در ضمن کلاس زبانم میرم و چند ماه دیگه دیپلم زبان میگیرم
    ممنون

    پاسخ
    1. 11.1

      وفادار

      سلام
      در مورد رزومه تون باید بگم از لحاظ پژوهشی در حد خوبی هست. البته اگه طرح پژوهشی یا احیاناً تألیف و ترجمه کتاب هم میداشتین خیلی عالی میشد. رزومه ی آموزشی تون هم شامل معدل، طول دوره و اعتبار دانشگاه های کارشناسی و کارشناسی ارشدتون ، سابقه تدریس ، مدرک زبان و … میشه که البته اشاره ای بهشون نکردین.
      در مورد وقت و زمان باقیمانده هم باید بگم : به هیچ عنوان دیر نشده. خودِ من سال پیش از اواسط آبانماه مطالعه ی جدی ام رو آغاز کردم. فقط حتماً باید یک برنامه ریزی معقول بکنید و حتماً طبق برنامه پیش برید. برنامه تون نه باید خیلی ساده انگارانه باشه و نه اونقدر رویایی که نتونید بهش عمل بکنید. با توجه به منابع پیشنهادی که در همین سایت و سایت های دیگه (مثل سایت مدیر) معرفی شدند، در اسرع وقت برنامه ریزیتون رو انجام بدید و انشاالله از روز شنبه استارت جدی تون رو برای مطالعه ای همه جانبه بزنید. در ضمن همونطور که خودتون هم اشاره کردید حتماً در پی اخذ مدرک زبان باشید، چون در روز مصاحبه یک امتیاز به حساب می آید.

  12. 12

    هادی شفیعی

    بابت جواب ممنونم
    لیسانس مدیریت صنعتی دانشگاه شاهد بودم الانم روزانه ارشد بازرگانی باهنر کرمانم
    در مورد تدریسم من ی شش ماه در مرکز فنی حرفه ای استان تدریس کردم بازراریابی بیمه که دارم مدرک مربی گریش رو میگیرم
    معدل ارشدمم بالا 17 هست ولی الان تنها نگرانی من اینه که نکنه دیر شده باشه و عقب باشم و کلی استرس دارم و سردرگمم حقیقتا
    برای تئوری من جزوه همین سایت و کتابای آقای جلیلیان رو تهیه کردم ریاضی و امار هم رنجبران و محمودیان و زبانم کتاب اقای خیرابادی و لغات همین سایت و ارشد عمومی زیر ذره بین رو تهیه کردم

    پاسخ
    1. 12.1

      وفادار

      خداروشکر دانشگاه لیسانس و ارشدتون دانشگاه های خوبی هستن. بابت زمان هم اصلاً خودتونو ناراحت نکنین. هنوز کلی زمان دارین و به جای تلقین این مطلب که دیر شده، از همین امروز شروع به برنامه ریزی و بعدش هم مطالعه کنید. در مورد منابع دروس تخصصی تون (منظورم تئوری، رفتار و منابع انسانی است) توصیه ی من اینه که پایه و اساس مطالعه تون رو برمبنای منابع اصلی (منظورم خود کتابها است) بگذارید و از جزوه ی اساتید برای تثبیت مطالب و جمع بندی استفاده کنید.

  13. 13

    محمد حسین شجاعی

    با سلام
    شما در دوران که دانشجوی ارشد بودید تدریس هم می کردید؟
    بعضی می گن حتما بایذ دانشجوی دکترا باشی که به عنوان استاد در دنشگاه های دولتی قبولت کنن؟
    چه دانشگاهی تدریس می کردید؟ و چه دروسی؟

    پاسخ
    1. 13.1

      وفادار

      سلام
      در دورانی که دانشجوی کارشناسی ارشد بودم به عنوان دستیار استاد (T.A) فعالیت داشتم. اما پس از اخذ مدرک ارشدم به طور رسمی دروس تحقیق در عملیات 1 و 2 را در دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان مدرس تدریس میکردم که البته همچنان نیز ادامه دارد.

  14. 14

    مينا

    سلام اقاي وفادار. وقت شما بخير. در بالا اشاره کرديد که اگر تاليف کتاب هم داشته باشيم خوبه، ايا خود شما هم کتاب تاليفي داشتيد، چند تا؟
    ممنونم

    پاسخ
    1. 14.1

      وفادار

      سلام
      متأسفانه من کتاب نداشتم.
      فقط یادتون باشه اولاً به طور معمول امتیاز تألیف کتاب از ترجمه ی کتاب بالاتره؛ ثانیاً کتابی که ترجمه یا تألیف کردید باید مرتبط با رشته و گرایشی باشه که توی مصاحبه اش شرکت می کنید.

  15. 15

    maryam

    سلام اقای وفادار روز خوش
    به نظر شما امتیاز تالیف یا ترجمه کتاب از امتیاز مقاله بیشتره شما چیزی در این مورد می دونید؟

    پاسخ
    1. 15.1

      وفادار

      سلام
      من دو نمونه نحوة امتیازدهی رو دارم که در زیر براتون مینویسم. اولی مربوط به سال تحصیلیه 94-93دانشگاه تهرانه ولی دومی رو دقیقاً یادم نیست مربوط به کدوم دانشگاهه:
      نمونة اول:
      هر مقالة علمی – پژوهشی بین المللی مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی، از صفر تا 4 امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه (حداکثر ندارد).
      هر مقالة علمی – پژوهشی داخلی مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی، از صفر تا 2 امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه (حداکثر ندارد).
      هر تألیف کتابِ مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی از صفر تا 4 امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه (حداکثر ندارد).
      هر ترجمة کتابِ مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی از صفر تا 2 امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه (حداکثر ندارد).
      هر مقالة کنفرانس داخلی مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی، چاپ شده در خلاصه مقالات، از صفر تا نیم امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه.
      هر مقالة کنفرانس داخلی مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی، چاپ شده بصورت کامل، از صفر تا 1امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه.
      هر مقالة کنفرانس بین المللی مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی، چاپ شده در خلاصه مقالات، از صفر تا 1امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه.
      هر مقالة کنفرانس ین المللی مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی، چاپ شده بصورت کامل، از صفر تا 2امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه.
      (مقالات کنفرانسی و بین المللی حداکثر 10 نمره دارند)
      حداکثر امتیاز مجاز برای کسب 30 امتیازه و اگه کسی بیشتر از 30 امتیاز بگیره، به اون 30 میدن و امتیازات بقیه رو بر مبنای اون تراز میکنن.

      نمونة دوم:
      هر مقالة ISI مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی، از صفر تا 7امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه (حداکثر 25 امتیاز).
      هر مقالة علمی پژوهشی خارجی و داخلی مربوط به تخصص و رشتة تحصیلی، به ترتیب از صفر تا 6 و از صفر تا 5 امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه (حداکثر 15امتیاز).
      کنفرانسهای معتبر بین المللی، داخلی و همایشها، به ترتیب از صفر تا 2 ، 1/5 و 0/5 امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه (حداکثر 5 امتیاز).
      هر طرح پژوهشی ملی، تحقیقاتی و … به عنوان مجری از صفر تا 2 و به عنوان همکار از صفر تا 1 امتیاز بنابر تشخیص هیأت ممتحنه (حداکثر 10 امتیاز).
      تألیف کتاب تا سقف 15 و ترجمه تا سقف 5 بنابر تشخیص هیأت ممتحنه.
      حداکثر امتیاز مجاز برای کسب 40امتیازه و اگه کسی بیشتر از 40امتیاز بگیره، به اون 40میدن و امتیازات بقیه رو بر مبنای اون تراز میکنن.

  16. 16

    نسیم

    سلام
    آقای وفادار بنده ارشدم را آزاد یزد خواندم و کارشناسی باهنر کرمان. 2 تا پژوهشی خارجی دارم 3 تا کنفرانسی و مدرک زبان ام اس ار تی نمره 51. آیا صرفا خواندن جزوات موسسه ماهان و مدرسان یا هر کدام دیگر کفایت هست؟ و لطفا نظرتون را راجع به وضعیت من بفرمایید ضمنا سابقه تدریس و تالیف و ترجمه ندارم. من در درس استعداد ضعیف و در زبان و تخصصی متوسط هستم.

    پاسخ
    1. 16.1

      وفادار

      سلام
      من شخصاً اعتقاد دارم که خواندن منابع اصلی راهکار بهتریه (البته این عقیده کاملاً شخصیم هست). با توجه به وقت باقیمانده تا کنکور پیشنهاد میکنم حداقل کتبی مثل مبانی سازمان و مدیریت دکتر رضاییان، تئوری سازمان رابینز، فصل اول و ضمائم کتاب مدیریت عمومی دکترالوانی، مبانی رفتار سازمانی رابینز و منابع انسانی دکتر قلی پور رو حتماً از منبع اصلیشون مطالعه کنید. بعد از مطالعه اینها میتونید خلاصه بقیه کتابهای مهم مربوط به منابع آزمون (که لیستشون هم در این سایت موجود هست و هم در سایت مدیر) رو تهیه و اونها رو بصورت مروری مطالعه کنید. در کنار اینها از جزوات اساتید و موسسه ها میتونید برای جمع بندی استفاده کنید. در مورد وضعیتتون هم باید بگم رزومه تون در حد متوسط هست. فقط برای ارتقای وضعیت زبانتون تا میتونید لغت یاد بگیرید. در این زمینه میتونید از کتب یا فلش کارتهای 504 ، لغات ضروری تافل و 1100 استفاده کنید. از آمار و ریاضی هم غافل نباشید (این اشتباهیه که اکثر داوطلبان مدیریت مرتکبش میشن). اگر وقتتون کمه، با توجه به توزیع سوالات سالهای پیش دکتری و ارشد برید و سرفصل های مهم آمار و ریاضی رو حداقل بخونید.

  17. 17

    zahra

    سلام
    لیسانس و ارشدم هردو دانشگاه آزاد مدیریت بازرگانی -بازاریابی بوده بیشتر اساتید جزوه و کتابهای خودشونو معرفی و تدریس می کردن
    منابعی که واسه دکتراس اصلا مطالعه نکردم به درخواست خونوادم شروع کردم بخونم البته” این چندروزه”
    من تست زدنم خوب نیس ،زبان هم ضعیفه ولی سابقه تدریس دانشگاه و چاپ مقاله هم دارم …… هرچند پشتکار ندارم ولی حافظم خوبه
    بنظر شما امیدی هست؟

    پاسخ
    1. 17.1

      وفادار

      سلام
      اول از همه بگم که امید همیشه هست. اینکه در دوران لیسانس و فوق لیسانس بیشتر روی جزوات اساتیدتون تکیه شده و به منابع اصلی کم توجهی شده تا حدی شما رو عقب میندازه، اما شما قادرید با تلاش و پشتکار بیشتر به راحتی این عقب ماندگی رو جبران کنید. مهم اینه که دید مدیریتی لازم در گرایش مورد نظرتون رو دارید و بنابراین برای درک و فهم و هضم مطالب منابع اصلی قطعاً مشکلی نخواهید داشت. در مورد ضعیف بودن تست زدنتون باید بگم اگر منظورتون ضعف در زدن تستهای آمار و ریاضی هست ، یک چیزی؛ اما بعید میدونم کسی که مطالب رو خوب وعمیق بخونه و حافظه خوبی هم داشته باشه، در تقابل با تستهای تئوری، رفتار و منابع دچار مشکل بشه. پس در این مورد به هیچ وجه نگران نباشید. به نظر من فعلاً تست زدن رو رها کنید، چون چیزی به جز نگرانی بیشتر براتون به ارمغان نمیاره. تست زدن رو بصورت حرفه ای موکول کنید به یک ماه آخر منتهی به کنکور. در مورد ضعفتون در زبان انگلیسی هم باید بگم، این یک قضیه جدی هست که باید قطعاً رویش زیاد کار کنید. درسته که ضریب زبان یک هست، اما تجربه سالهای گذشته نشون داده که میزان درصد در درس زبان موجب جابجایی های بعضاً چشمگیری در رتبه ها شده. پس از همین امروز شروع کنید به وسیع تر کردن دایره لغاتتون. میزان موفقیت شما در تستهای زبان تا حد بسیار زیادی متکی به وسعت دایره لغاتتونه. در مورد مقاله و سابقه تدریستون هم چیزی که مهمه اینه که در روز مصاحبه بسیار به کمکتون خواهد آمد. پس در نهایت توصیه ای که بهتون میکنم اینه که با امید و انرژی بالا از همین امروز شروع کنید به مطالعه هدفدار و در این راه حتماً برنامه ریزی معقول داشته باشید. ان شاالله موفق باشید.

  18. 18

    نسرين

    با سلام و تشكر از جنابعالي بخاطر حوصله و دقت در جوابگويي به سوالات ، خدا خيرتان بدهد
    بنده كارشناس ارشد رشته بهداشت هستم و بسيار علاقمند به مباحث مديريتي و در همان زمان كارشناسي بسياري از كتب مديريتي را مطالعه كردم براي دكترا بنظرم هيچ رشته اي نمي تواند مرا ارضاء كند جز مديريت و بنظر شما اگر در دكتراي مديريت خدمات بهداشتي و درماني دانشگاه آزاد شركت كنم اميد ي به قبول شدنم است در ضمن معدل ارشدم از هيجده بالاست و در دانشگاه سراسري خواندم و مقاله هم دارم فقط كمي دير به فكر افتادم لطفا را هنماييم كنيد

    پاسخ
    1. 18.1

      وفادار

      سلام
      قبل از هر چیز بگم که من به دوستان در خصوص آزمون دکتری مجموعه مدیریت دانشگاه سراسری مشاوره میدهم.
      اما با توجه به شرایط شما یک سری نکات کلی به نظرم میرسه که خدمتتون عرض میکنم، انشاالله که مفید واقع بشه.
      اولاً با توجه به اینکه آزمون دکتری دانشگاه آزاد معمولاً اواخر بهمن برگزار میشه، همانطور که خودتون هم گفتید وقت کمی براتون باقیمونده. اما توصیه میکنم به هیچ وجه ناامید نباشید. چرا که خیلی از داوطلبان دانشگاه آزاد شرایطی مشابه شما رو دارند. پس اگه از همین امروز تصمیمِ قطعی تونو بگیرید و یک برنامه ریزی فشرده و دقیق انجام بدهید ( و البته بهش عمل هم بکنید) قبولیتون در آزمون به هیچ وجه دور از دسترس نیست. از اون گذشته تعداد افرادی که در آزمون دکتری بدون هرگونه مطالعه ای شرکت میکنند معمولاً قابل توجهه. پس همینکه قصد کردید که مطالعه کنید از خیلی ها جلوترید. در ضمن یادتون باشه که آوردن رتبه مناسب در کنکور فقط بخشی از قضیه است. سعی کنید از حالا تا زمان برگزاری مصاحبه ها رزومه تون رو هم قوی تر کنید. مطمئنم با توجه به انگیزه بالایی که دارید موفق میشید.

  19. 19

    مهدی (مرید)

    سلام
    در کامنتای اول منابع مربوط به تئوری رو ارائه کرده بودید. به نظرتون میشه همه اینا رو کامل خوند؟ یا بهتر بپرسم شما تماما این ها رو مطالعه کرده بودید که تونستید موفق بشید یا خیر؟
    در ضمن ممکنه درصداتون رو بفرمایید چند زده بودید؟
    ممنون از راهنماییتون

    پاسخ
    1. 19.1

      وفادار

      سلام
      تخصصی 63/5
      زبان 58
      جیمت 35/5
      در مورد تعدد منابع باید خدمتتون عرض کنم که اولاً مطالب کتب مختلف در هر حوزه، دارای همپوشانی های زیادی هستند. برای مثال کتب مبانی سازمان و مدیریت دکتر رضاییان و مدیریت عمومی دکتر الوانی مطالب مشترک بسیار زیادی با هم دارند، همینطور در مورد کتب رفتار سازمانی رابینز و مورهد و … . بنابراین خواندن کتب مختلف لزوماً به معنای مواجهه با مطالبی سراسر جدید نیست، بلکه بعضاً بیشتر جنبه مرور و حتی پرداختن به قضایای واحد از نگاه های متفاوت داره. در نتیجه این تشابهات سرعت مطالعه شما بسیار افزایش پیدا میکنه. ثانیاً ناسلامتی قراره دانشجوی مقطع دکتری بشین. کسی که میخواهد پا توی این راه بگذاره (و انشاالله در یک دانشگاه تراز اول پذیرفته بشه) باید توان مطالعاتی و در نتیجه وسعت و عمق اطلاعاتش خیلی خیلی وسیع تر از این حرفا باشه.
      از این حرفا گذشته ، شاید تعداد کتابها از این جهت به نظر شما زیاد رسیده که تعداد و حجم اونها را با زمان باقیمانده تا آزمون امسال مقایسه میکنید. قطعاً اگه با فراغ بال و با یک برنامه ریزی مناسب با کنکور روبرو بشید، فرصت کافی برای مطالعه اکثر کتب مهم پیدا خواهید کرد. انشاالله موفق باشین.

  20. 20

    hamid

    سلام آقای وفادار
    من لیسانس مدیریت دولتی رو سال 80 از دانشگاه شهید بهشتی گرفتم و ارشد هم مدیریت کارافرینی از دانشگاه سیستان و بلوچستان سال 91 و متاهل و کارمند و مدیر مجموعه ای از ادارات استان هستم .میدونم رتیه خوبی میارم ولی هیچ مقاله ندارم .یه ترم پیام نور درس دادم. همه منابع رو خوندم و برای امتحان آماده ام ولی الان ناامید شدم که برای مقاله چکار کنم.به نظر شما بی مورد وقت گذاشتم و راهی وجود ندارد که بعد از عید کاری بکنم.

    پاسخ
    1. 20.1

      وفادار

      با سلام
      به هيچ وجه نا اميد نباشيد. از همين امروز كار روي پايان نامه ارشدتون جهت استخراج مقاله رو شروع كنيد. از اونجايي كه اطلاعي در مورد عنوان پايان نامه تون ندارم نميتونم به طور دقيق اظهار نظر كنم، اما حداقل بايد بتونيد دو مقاله ازش استخراج كنيد. در ارتباط با چاپ مقالات هم ، از اونجايي كه وقت چنداني تا زمان شروع مصاحبه ها نمونده ، احتمالا به مجلات علمي – پژوهشي و ژورنال هاي ISI نميرسيد. اما اگه يه كم در استخراج مقالات عجله كنيد ، با توجه به كيفيتشون ميتونين به چاپشون در ژورنال هاي اينترنشنال و حتي ISC اميدوار باشين. فقط مواظب باشين مجلات و ژورنال هايي رو انتخاب كنين كه تو بلك ليست نباشن. در ضمن در اين فاصله ميتونين با شركت در كارگاه ها و دوره هاي آموزشي مرتبط و كنفرانسهاي معتبر رزومه تون رو قوي تر كنين.

  21. 21

    hamid

    آقای وفادار عزیز سلام
    من متاسفانه ارشدم آموزش محور بودم و با معدل 17 فارغ التحصیل شدم.لیسانس هم معدلم 16 بود.در امتحان msrt شرکت کنم.

    پاسخ
    1. 21.1

      وفادار

      سلام مجدد
      اينكه پايان نامه ندارين يك فاكتور منفي براتون به حساب مياد. چون در جلسه مصاحبه اكثر دانشگاه ها موضوع اصلي بحث همين پايان نامه هست. علي ايحال از اونجاييكه گذشته رو نميشه عوض كرد، سعي كنيد به فكر بهترين راه براي آينده باشيد. در اين راستا دوتا پيشنهاد براتون دارم:
      1- همچنان با تلاش روز افزون آمادگي خودتون رو براي كنكور بيشتر و بيشتر كنيد. اخذ يك رتبه خوب ميتونه خيلي چيزها رو عوض كنه
      2- سعي كنيد در فرصت كم باقيمونده تحقيقات و مقاله هاي دانشجويي دوران ارشدتون رو سر و سامان بدهيد و غني ترشون كنيد و از دلشون مقاله درست و حسابي بيرون بيارين. چون بدون مقاله كارتون سخت ميشه.

  22. 22

    سعیدی

    سلام و خسته نباشید میدونم شاید به نظرتون طرح این سوال تو این زمان مضحک بیاد ولی من واقعا فکرم مشغول شده ..طبق برنامه ریزی هام انشاالله قراره سال 95 کنکور دکتری بدم دو سال وقت دارم رزومه خودم رو اونقدر قوی کنم ک بتونم تهران قبول شم…میخواستم راهنمایی کنید ..چجور میشه یه رزومه خوب ساخت؟اولین قدم چیه ؟تا حالا نه مقاله نوشتم نه تدریس هیچی!:(تازه مقطع ارشد رو شروع کردم…اما میخوام از الان برای دکترا با برنامه ریزی جلو برم ..هدفم رو میدونم چیه ولی راه رسیدن بهش یکم برام گنگه…

    پاسخ
    1. 22.1

      وفادار

      سلام
      قبل از هر چیز باید بگم این خیلی خوبه که از همین الان قصد دارین جهت موفقیت در آزمون و مصاحبه مقطع دکتری با برنامه جلو برین. فقط مهم تر اینه که این روحیه و انگیزه تون رو تا انتها هم حفظ بکنین.
      توصیه هام بهتون اینه:
      1- معمولاً در مقطع ارشد، اساتید اکثر دروس از شما تکالیفی در قالب مقالات دانشجویی میخواهند. شما سعی کنید این مقالات رو با کمک اساتیدتون با کیفیت و ارزش بالا انجام بدین و به قول معروف سطح مقالاتتون بالاتر از یک مقاله دانشجویی باشه تا بتونین در ژورنال های خوب داخلی و خارجی چاپشون کنین. اگز از همین ابتدای ارشد با چنین رویکردی کار کنین، مطمئناً در پایانش مقالات خوبی بعنوان رزومه خواهید داشت.
      2- اگر زبان انگلیسیتون در حد خوبیه، میتونید با اون عده از اساتیدتون که تخصصشون در حوزه علاقه و تخصص شماست همکاری کنین و در صورت امکان در اموری مثل تألیف و ترجمه کتاب هم فعالیت کنین.
      3- در حین مطالعه دروستون در مقطع ارشد، سعی کنین علاوه بر مطالعه جزوات و کتب معرفی شده از سوی اساتیدتون، حتماً گوشه چشمی هم به منابع و کتب اصلی کنکور دکتری هم داشته باشین.
      4- در انتخاب موضوع پایان نامه تون بیشترین دقت و وسواس رو به خرج بدین. انتخاب یک موضوع خوب، بدیع و به روز ، میتونه مزایای بسیاری براتون داشته باشه. از جمله جلب توجه اساتید در جلسه مصاحبه دکتری، استخراج مقالات خوب و با کیفیت از پایان نامه و …

  23. 23

    آرش

    درود جناب وفادار
    وقت بخیر
    عذر میخوام من لیسانس و ارشدمو مکانیک جامدات و طراحی کاربردی مقطع روزانه دانشگاه باهنر کرمان خوندم و فقط 2 مقاله ی علمی پژوهشی داخلی در زمینه ی بهینه سازی دارم! بنا به علاقه ی خیلی زیاد به رشته ی مدیریت( خصوصا مدیریت صنعتی” تولید و عملیات و تحقیق در عملیات ” و اینکه واقعا به دانش مدیریت نیاز وافر دارم( حوزه ی کاری من صنعت مس هست. ) چند ماهی هست که تمام وقت های فراغت در محل کار و خونه رو به مطالعه ی منابع کنکور دکترای مجموعه ی مدیریت اختصاص دادم و مطمئن هستم که رتبه ی خوبی هم کسب میکنم چون واقعا تا به اینجا خوب و مفهومی خوندم و یه هدف مشخص و بلند مدت واسه خودم ترسیم کردم که هم به اعتلای خودم کمک میکنه و هم اعتلای کشور عزیزم( البته اگه خدا یاری کنه و لیاقت رسیدن به این هدف رو بهم بده)… جناب وفادار من واقعا عذر میخوام به نظر شما من رو توو مصاحبه قبول میکنن؟؟؟ با توجه به این که فقط 2 تا مقاله ی علمی/پژوهشی داخلی در رشته ی مکانیک دارم و با توجه به این که رشته ی تحصیلی سابقم هیچ ارتباطی با رشته ی مدیریت نداره از دید اساتید مدیریتی!!! ولی باور کنید که با این علاقه و تسلطی که من تا به اینجا نسبت به منابع رشته ی مدیریت پیدا کردم واقعا به لحاظ علمی چیزی کمتر از یه فوق لیسانس مدیریت ندارم…

    پاسخ
  24. 24

    وفادار

    سلام آرش جان
    پیش از هر چیز بابت رشته، گرایش و دانشگاه محل تحصیل لیسانس و فوق لیسانست بهت تبریک میگم. مهندسی مکانیک یکی از سخت ترین رشته های تحصیلیه، خصوصاً اگر در دانشگاه خوبی مثل باهنر کرمان باشه.
    اما متأسفانه تا جایی که من میدونم (و البته همین الان برای اطمینان بیشتر در سایت سنجش چک کردم) ، از بین رشته های مهندسی، فقط فارغ التحصیلان مهندسی صنایع مجازند در آزمون دکتری مجموعه مدیریت شرکت کنند. یعنی صرفنظر از لیسانس، شما حداقل فوق لیسانست باید یکی از گرایش های مختلف مدیریت یا مهندسی صنایع باشه تا بتونی در آزمون دکتری مجموعه مدیریت دانشگاه سراسری شرکت کنی. البته این محدودیت برای آزمون دکتری دانشگاه آزاد وجود نداره.
    بنابراین اگر خیلی اصرار داری که در مقطع دکتری در رشته مدیریت ادامه تحصیل بدی، باید برای آزمون دکتری سال بعد دانشگاه آزاد خودتو آماده کنی (فقط حواست باشه که مواد امتحانی دکتری دانشگاه آزاد با سراسری تفاوت داره).
    یک راه دیگه هم داری و اونم اینه که (با توجه به علاقه ات که مدیریت تولید و عملیات و تحقیق در عملیاته)، در آزمون دکتری مهندسی صنایع دانشگاه سراسری سال بعد شرکت کنی.
    من به شخصه شرکت در آزمون دکتری مهندسی صنایع رو بهت پیشنهاد میکنم.
    بازم اگر سوال یا ابهامی داشتی من در خدمتم. موفق باشی

    پاسخ
  25. 25

    هادی

    سلام آقای وفادار
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    چندتا سوال در باره برخی مجلات دارم
    اینکه برخی مجلات نوشتن در حال پذیرش علمی پزوهشی ایا اگر مقالمون چاپ شه برای مصاحبه چه ارزشی دارن؟
    چون الان دیگه برای ژورنال داخلی دیگه به امسال که نمیرسیم باتوجه به فرایندهای طولانی جواب
    سوال دومم درباره اینه که چون فرصت نیس برای علمی پژوهشی داخلی نظرتون رو در مورد اعتبار این سه ژورنال می خاستم بپرسم
    UCT Journal of Management and Accounting Studies وابسته به دانشگاه تاکستان
    پژوهش نامه مدیریت بازاریابی وابسته به دانشگاه کردستان
    فصلنامه رهبری و مدیریت آموزشی وابسته به دانشگاه گرمسار
    و در نهایت اگر ژورنال پیشنهادی هم داشتین برای راهنمایی بسیار ممنوم میشوم
    با تشکر

    پاسخ
  26. 26

    وفادار

    باسلام
    هر سه مجله ای که نام بردید در رده مجلات علمی قرار میگیرند. یعنی ارزششون پایین تر از علمی پژوهشی و بالاتر از مقالات کنفرانسی قرار میگیره. اینکه برخی ژورنال ها عنوان میکنند که در حال اخذ درجه علمی – پژوهشی هستند، مادامیکه این درجه رو نگیرند قطعاً در روز مصاحبه در رده همون مجلات علمی طبقه بندی میشوند (البته به شرطی که جز بلک لیست وزارت علوم نباشند).
    در کل پیشنهاد من بهتون اینه که برید به سراغ مجلات معتبر ISC. این مجلات، هم زودتر از داخلی ها فرآیند داوری رو انجام میدن و هم اعتبار خوبی دارن. موفق باشید

    پاسخ
  27. 27

    هادی

    سلام آقای وفادار
    بابت صبر و حوصله که خرج میدید برای پاسخدهیتون بسیار ممنونم
    لطفا میشه چندتا از ژورنال های معتبر isc که روند زودی هم در چاپ دارم در زمینه بازرگانی نام ببرید
    با تشکر

    پاسخ
  28. 28

    وفادار

    با سلام
    متأسفانه چون گرایش و تخصصم بازرگانی نیست، ژورنال های این گرایش رو هم به خوبی نمیشناسم.
    اما بهتون پیشنهاد میکنم به سایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام http://www.isc.gov.ir مراجعه کنید و در اونجا از لیست نشریات اصلی ISC ، نشریات مرتبط با گرایش بازرگانی رو مورد بررسی قرار بدهید. برای اعتبارشون میتونید به GIF شون و تعدادی فاکتور دیگه (از جمله اینکه چندمین سال انتشارشون هست ) استناد کنید. از این طریق میتونید چندتا ژورنال خوب و معتبر رو شناسایی کنید. در آخر برای اینکه بدونید فرآید داوریشون چقدر طول میکشه، خرجش یک ایمیل به ژورناله. معمولاً سوالات رو خیلی زود جواب میدهند.

    پاسخ
  29. 29

    علی110

    سلام خدمت شما و عرض تبریک.

    من کارشناسی رشته مدیریت صنعتی دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوندم و ارشد هم مدیریت بازرگانی (گرایش مدیریت مالی) دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات فارس میخونم. دارای معدل بالای 19 (رتبه ممتاز) در مقطع ارشد هستم. در ضمن دارای مدارک MSRT – مدارک کنترل پروژه MS Project و Primavera و مدرک ICDL که همگی از سازمان فنی و حرفه ای هستند میباشم. و نیز مدرک آشنایی با کلیات و قوانین بیمه نیز از پژوهشکده بیمه مرکزی دارم.

    حالا چند تا سوال داشتم از حضورتون :
    اول اینکه من هیچ مقاله و کتاب و سابقه تدریسی ندارم و این من رو خیلی نگران کرده. میخواستم بدونم با این وضعیت اگه برای روزانه به مصاحبه دانشگاهی دعوت بشم صد در صد ردم میکنن و یا امیدی میتونم داشته باشم؟
    دوم اینکه من اصلا نمیدونم برای نوشتن یک مقاله باید از کجا شروع کنم و اساتیدی هم که توی دانشگاه دارم خیلی وقت نمیزارن. به نظرتون برای نوشتن مقاله باید چه کار کنم و از کجا شروع کنم؟

    پاسخ
  30. 30

    وفادار

    با سلام
    پاسخ سوال اولتون : نمیشه صد در صد ناامیدتون کرد. اما در حال حاضر اکثر افرادی که دارن خودشونو بطور جدی برای آزمون و مصاحبه دکتری آماده میکنن، اکثراً حداقل دارای چندتایی مقاله اینترنشنال (یا نهایتاً کنفرانسی) هستن. بنابراین با توجه به اینکه از 100 نمره مصاحبه، حدود 40 نمره به سوابق پژوهشی (شامل مقاله، کتاب، طرح پژوهشی و …)اختصاص داره، کار شما بسیار سخت خواهد شد.
    پاسخ سوال دومتون : اگر در مقطع ارشد آموزش محور نبودید و دارای پایان نامه کیباشید، بهترین منبع برای گردآوری سریع مقالات پرمایه همون پایان نامه تون هست. اما اگر پایان نامه ندارید، با توجه به اینکه فرصت بسیار اندکی تا شروع مصاحبه ها دارید، بهترین راهکار تمرکزتون روی تکالیف و تحقیقات کلاسی دوران ارشدتونه، تا با غنی سازی هرچه بیشتر و بهترشون اونها رو تبدیل به مقالاتی قابل قبول کنید.

    پاسخ
  31. 31

    حمید قارزی

    سلام در دکتر ی مدیریت تولید چه شاخه اش بهتر و کاربردی تر است

    پاسخ
  32. 32

    حمید قارزی

    سلام دانشجوی دکتری مدیریت تولید دانشگاه علوم تحقیقات تهران هستم اساتید تولید مقاله هایی برای کار کردن در ترم 2 خواسته اندایا انتخاب مقاله ها به سمت رساله باشد و ااگر باشد در چه حووزهای از تولید وارد شویم

    پاسخ
    1. 32.1

      وفادار

      با سلام
      گرایش من تحقیق در عملیاته و بنابراین نمیتونم خیلی تخصصی در خصوص گرایش تولید اظهار نظر کنم.
      اما در خصوص سوالتون از متخصصین این امر پرس و جو میکنم و انشاالله جوابتون رو میدم.

  33. 33

    e.m94

    عرض سلام و تشگر، استاد پورشفیع رتبه من رو حدود ۱۵۰_۲۰۰ تخمین زدند، با معدل ۱۷٫۸ و رزومه یک علمی پژوهشی داخلی یک.کتاب دو آی اس ای و هفت مقاله کنفرانسی ملی و بین المللی، و.البته فارغ التحصیل کارشناسی روزانه شهرستان و ارشد نیمه حضوری آیا امیدی به قبول شدن در یکی از دانشگاههای تهران مثل خوارزمی یا الزهرا یا پردیس قم هست؟
    ممنون از مشاوره خوبتون

    پاسخ
    1. 33.1

      وفادار

      با سلام
      رزومه تون در حد خوبیه. اگر رتبه ای که گفتین رو بیارین، (و با این فرض که پایان نامه تون مرتبط با گرایش دکتری و دانشگاه های لیسانس و فوق لیسانستون دولتی باشه)، تا حد زیادی میتونید به دانشگاه هایی که گفتید امیدوار باشین. البته فرآیند مصاحبه تون میتونه خیلی تأثیر گذار باشه.

    2. me

      ممنون از پاسخ خوب شما بله من هر دو دانشگاه رو دولتی خودندم فقط ارشد دوره نیمه حضوری دانشگاه دولتی بوده اما کارشناسی روزانه بودم.
      من هردو مقطع بازرگانی خوندم ارشد گرایش بازاریابی اگر شما می خواستین با این شرایط انتخاب رشته کنید کدوم دانشگاههای تهران رو انتخاب می کردید که ریسک پذیرفته نشدن از متوسط به پایین باشه؟
      ببخشید که خیلی سوال پرسیدم ممنون که وقت می گذارید

    3. وفادار

      با توجه به شرایط موجود شما برای علامه، پردیس قم (فارابی)، الزهرا و خوارزمی شانس دارید. البته پیشنهاد من اینه که در انتخابتون حتماً حداقل یک انتخاب رو سوپاپ اطمینان قرار دهید. حالا اگر مصر به ماندن در تهران هستید، این انتخاب میتونه شبانه یکی از دانشگاه های فوق باشه و در غیر اینصورت میتونه روزانه یکی از دانشگاه های شهرستان مثل اصفهان یا فردوسی باشه. البته بازم تأکید میکنم که روند برگزاری مصاحبه تون میتونه خیلی چیزارو عوض کنه.
      علی ایحال اجازه بدید رتبه قطعی تون بیاد و سهمیه و رشته-گرایش های دانشگاه ها برای کنکو امسال مشخص بشه تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.

    4. me

      بینهایت سپاس ان شالله بعد از قطعی شدن نتایج حتما مزاحم شما میشم و از اطلاعات مفیدتون استفاده میکنم . ممنونم از شما

  34. 34

    زینب

    با سلام و خسته نباشید
    بنده دانشجوی ارشد اجرایی پیام نور ساری هستم و کلاسها رو به صورت الکترونیکی شرکت میکنم
    به نظرتون این برا مصاحبه دکترا یه نقطه ضعف به حساب میاد؟که من کلاسها رو الکترونیکی برداشتم؟
    بنده ترم دوم ارشد گرایش بازاریابی و صادرات هستم و هنوز هیچ مقاله ای ندارم چطوری میشه یه مقاله رو تو یه مجله داخلی یا خارجی چاپ کرد؟ یعنی یه مقاله رو وقتی نوشتیم کجا ارسالش کنیم تا چاپ بشه ؟ چطوری یه کتاب میتونیم تالیفی یا ترجمه کنیم؟
    اصلا نمیدونم چطوری شروع کنم.
    اگه میشه راهنمایی بفرمایید.
    ممنون

    پاسخ
  35. 35

    وفادار

    با سلام
    الکترونیکی بودن کلاس ها یا حضور مجازی چیزی نیست که چندان خوشایند اساتید مصاحبه کننده دانشگاه های خوب ایران باشه. البته این قضیه بستگی به این داره که تو مدرکتون قید الکترونیکی یا مجازی ذکر بشه یا نه. برای مقاله و کتاب هم بهتون توصیه میکنم از همین حالا به اساتید قوی دانشگاه و رشته تون مراجعه کنید و برای انجام کارهای پژوهشی ابراز علاقه کنید. البته انجام اینگونه فعالیت های پژوهشی یک فرآیند مستمر و بعضاً طولانیه. پس بهتون توصیه میکنم اولاً با تمام انگیزه پا توی این راه بگذارید ( و نه صرفاً و صرفاً برای رزومه تون) و ثانیا توی زمینه هایی شروع به فعالیت کنید که تخصص و علاقه تونه و همچنین نزدیک به فیلدی باشه که انشاالله میخواهید در دوره دکتری ادامه اش بدید. همیشه یادتون باشه که انجام کارهای پژوهشی باید تحت سرپرستیه یک استاد مجرب و توانمند باشه و معمولاً در شروع بهترین انتخاب اساتید خوب و قویه دانشگاه خودتونه.

    پاسخ
  36. 36

    کیان

    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر باشه ممنون بابت وقتی که میذارید
    من لیسانسمو با رتبه 57 کشوری بدلیل یک سری مشکلات متاسفانه” غیرانتفاعی” گرایش مدیریت صنعتی خوندم بامعدل 19، ارشدم علامه طباطبائی مدیریت دولتی خوندم ترم آخرم با معدل 18، باتوجه به این که درگیر کارای دفاع و درسی هستم متاسفانه وقت انجام کارهای پژوهشی را نداشتم و با توجه به رزومه ضعیفی که دارم(4 کنفرانس داخلی، 1 سخنرانی در سطح ملی و 1 علمی پژوهشی سابمیت)و با رتبه تخمینی 150 تا 200 آیا امیدی به پذیرش در دانشگاه های تهران را دارم؟ در ضمن استاد راهنمای بنده جناب دکتر الوانی هستن.

    پاسخ
    1. 36.1

      وفادار

      با سلام
      حتماً امیدی هست. اینکه ارشدتون دانشگاه خوبی مثل علامه بوده و همچنین اینکه استاد راهنماتون استاد ارجمندی همچون پروفسور الوانیه، قطعاً براتون یک امتیاز ویژه به حساب میاد. البته توصیه من به شما اینه که با توجه به اینکه رزومه پژوهشی تون در حد خیلی پرباری نیست، تمرکز بیشتری روی گرایشهای دولتی دانشگاه علامه داشته باشید. چون اساتید اونجا ازتون شناخت دارند و این تا حد زیادی میتونه کمبود سوابق پژوهشیتون رو در سایه قرار بده.
      انشاالله بعد از اعلام رتبه ها بطور دقیقتر در خدمتتون هستم.

  37. 37

    سیدجواد

    با سلام خدمت اساتید عزیز و گرانقدر. آیا در خصوص دکتری مدیریت قراردادهای نفت و گار نیز می توانم از شما مشاوره بگیرم؟گرچه سایت icmstudy وجود داره ولی به مانند این سایت فعال نیست.
    اینکه من شاغل در این حوزه به عنوان کارمند رسمی شرکت نفت و کارشناس قراردادها و مناقصات هستم ولی واقعا نمی دونم منطقیتر اینه که در رشته خودم که لیسانس بازرگانی و ارشد بازرگانی بین المللی از دانشگاه فردوسی مشهد هس ادامه بدهم یا در این رشته که شغلم هست؟

    چون رزومه من هم سه مقاله علمی پژوهشی داخلی هست که هر سه در isc هم هستند و در نشریه مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران و هم در تحقیقات نوین و تولید اصفهان که چاپ شدند در isc هم بودند ظاهرا و طراحی یک طرح توجیهی کمپینگ تفریحی به عنوان مجری در شهرداری و مجری یک طرح پزوهشی در سازمان پزشک قانونی و دوره های اموزشی که گوایهنامه شونا دارم و اغلب مدیریتی هستند…

    به نظرتون با توجه به نوع کارم و رزومه ام و تحصیلاتم منطیقتر اینه که در رشته مدیریت ادامه بدم یا قراردادها ادامه بدم که شاید مایه پیشرفتم در صنعت نفت باشه؟؟ و اینکه چگونه این رزومه را تقویت کنم چون رشته قراردادها اگر بخوام برم دروس برام جدید هستند و مقاله نوشتن در این حوزه کمی پیچیده تره..

    بازم عذرخواهی می نمایم از جسارتی که در باب وقت گرانبهای جنابعالی از بابت طرح این سوالات رخ داده است.

    پاسخ
    1. 37.1

      وفادار

      با سلام
      وضعیت وسوسه برانگیزی دارید. از یک طرف لیسانس و فوق لیسانستون رو در یک رشته خوب و دردانشگاهی سرشناس گذروندید و علی الظاهر منطقی تر اینه که دکتری رو هم در امتداد همونها ادامه بدید.
      اما از طرف دیگه شغلتون کاملاً مرتبط و متناسب با مدیریت قراردادها است و اخد مدرک دکتری در این گرایش میتونه باعث پیشرفت چشمگیری در کارراهه شغلی تون بشه.
      گرچه من آشنایی چندانی با ماهیت و وضعیت گرایش مدیریت قراردادها ندارم، اما بهتون توصیه میکنم دو نکته مهم رو در این انتخاب مهم در نظر بگبربد:
      اول اینکه به علاقه و خصوصاً توانایی هاتون مراجعه کنید. چراکه در صورت قبولی در هرکدوم از این گرایشها باید حداقل حدود 4-5 سال از زندگیتون رو به فعالیت آموزشی و خصوصاً پژوهشی صرف در گرایش مربوطه اختصاص بدید.
      دوم اینکه باید مشخص کنید که از اخذ مدرک دکتری چه هدفی رو دنبال میکنید. اگر هدفتون ادامه کار در محیط های دانشگاهی و صرفاً آکادمیکه، بازرگانی انتخاب بهتریه. اما اگه میخواین به شغل بسیار خوب فعلی تون ادامه بدید، مسلمه که مدیریت قراردادها انتخاب تاپ تریه. گرچه برای مطالعه و آمادگی آزمون دکتری مدیریت قراردادها مسیر بسیار ناهموارتری رو پیشروی خواهید داشت، اما یادتون باشه که خیلی افراد به خاطر همین سختی ها به سراغ این گرایش نخواهند آمد.

  38. 38

    الهه

    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    رتبه بنده رو جناب پورشفیع 450تخمین زدند
    من 3مقاله کنفرانسی
    2isc
    یک مقاله چاپشده در دانشگاه دولتی ارمنستان
    7سال سابقه تدریس پیام نور
    40 پروژه کارشناسی رادر پیام نور استاد راهنما بودم
    6سال تدریس دانشگاه آزاد
    رتبه اول دانشگاه الزهرا
    استعداد درخشان عضوم
    رتبه دوم لیسانس
    فقط میخوام امسال قبول شم.بنظرتون کجا انتخاب کنم قبول میشم.

    پاسخ
    1. 38.1

      وفادار

      با سلام
      رزومه خوبی دارید، اما 450 رتبه چندان چشمگیری نیست. اگر اوضاع به همین منوال که میگید باشه، به نظر من میتونید به شبانه دانشگاه های تهران و دانشگاه های طراز اول شهرستانی و همچنین به روزانه دانشگاه های درجه دو شهرستانی امید داشته باشید. البته با توجه به اینکه در الزهرا شناخته شده تر هستید، قطعاً در اونجا شانس بیشتری خواهید داشت.

  39. 39

    هادی

    سلام آقای وفادار
    میخواستم ببینم داشتنن گواهی داور و عضو کمیته علمی بودن کنفرانس میتونه امتیازی در مصاحبه داشته باشد؟

    پاسخ
    1. 39.1

      وفادار

      با سلام
      بله ميتونه امتياز داشته باشه. اما صرفنظر از امتياز مستقيم، اينجور سوابق قادره به لحاظ رواني روي اساتيد مصاحبه كننده تأثير گذار باشه و نقطه نظر مثبتي نسبت به شما در اساتيد ايجاد كنه.

  40. 40

    محمد امین

    با سلام من مدرک لیسانس مدیریت دولتی گرفتم و کارشناس ارشد مدیریت اجرایی گرایش استراتژیک دارم به نظرتون برای دکتری چه گرایشی شرکت کنم که هم به دردم بخوره و هم به رشتم بیاد؟

    پاسخ
    1. 40.1

      وفادار

      با سلام
      دوست عزيز متأسفانه براي اين سوالتون جوابي ندارم. چون به نظر من انتخاب رشته و گرايش در مقطع دكتري پيش از هرچيز به دو فاكتور بستگي داره : يكي علاقه ، توانايي و تخصصي كه در شما وجود داشته و در سنوات تحصيل كارشناسي و ارشد در شما تقويت شده، و ديگري مسير شغلي – تحصيلي كه براي خودتون ترسيم كرديد و قطعاً مقطع دكتري هم بايد در جهت نيل به اونها باشه.

  41. 41

    الهه

    با عرض معذرت
    منظورتون از درجه یک و درجه 2 شهرستانی چی هستش/ممنون پاسخ بدهید

    پاسخ
    1. 41.1

      وفادار

      با سلام مجدد
      براي درجه بندي دانشگاه ها به دو چيز ميتونيد استناد كنيد : يكي رتبه بندي كه معمولاً وزارت علوم انجام ميده و دانشگاه ها رو به درجات الف و ب و… تقسيم بندي ميكنه. و ديگري شهرت و وجاهت علمي و پژوهشي كه دانشگاه ها در خصوص يك رشته خاص دارند. براي مثال ممكنه يك دانشگاه در رتبه بندي وزارت علوم جز دانشگاه هاي الف نباشه اما مثلاً در رشته مديريت (كه مدنظر شماست) در سطح كشور سرشناس باشه.

  42. 42

    حامد

    با سلام و عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر وفادار

    بنده دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات در دانشگاه تهران هستم. در مورد سوابق علمی و پژوهشی باید خدمت شما عرض کنم که 4 مقاله کنفرانسی ، تدریس کارگاه کارت امتیازی متوازن در کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ، دو ترم مربی حل تمرین تحقیق در عملیات در مقطع لیسانس ، معدل ارشد 17.23 ، کسب نمره کامل ( 20 ) از درس تحقیق در عملیات در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ، همکار پروژه در یک پروژه پژوهشی و در نهایت یک مقاله isi هم در حال اخذ پذیرش دارم که تا یک ماه دیگه ان شا االله پذیرش میشه … و مدرک زبان MSRT رو هم در اردیبهشت ماه اخذ خواهم کرد به امید خدا. بسیار علاقه مند به تحقیق در عملیات هم هستم…. ارزیابی شما از شرایط بنده در مصاحبه چیست؟

    با تشکر

    پاسخ
    1. 42.1

      وفادار

      با سلام
      حامد جان نسبت به اينكه دانشجوي ترم آخر هستي و هنوز مقطع ارشد رو تموم نكردي، رزومه قابل قبولي داري. شخصاً به فرآيند مصاحبه ات خيلي اميدوارم، البته به شرط اين كه رتبه خوبي هم كسب كني. در ضمن سعي كن همه گواهي هاي تدريس كارگاه و تدريس بعنوان حل تمرين رو اخذ كني و در روز مصاحبه حتماً ارائشون كني. و اينكه ايكاش مدرك زبانت رو زودتر اخذ ميكردي، چون معمولاً از نيمه دوم ارديبهشت مصاحبه ها شروع ميشه و اصلاً وقت كارهايي مثل اخذ مدرك زبان و … رو نخواهي داشت.

  43. 43

    مهسا

    سلام و ادب جناب دکتر وفادار
    از اینکه وقت ارزشمندتون رو در اختیار ما داوطلبان قرار می دید بینهایت سپاسگزاریم (برخی از دوستان نزدیک من که هم اکنون دانشگاهای مطرح می خونند از جواب دادن امتناع می کنند!!!!) طبق تخمین استاد ارجمند جناب پورشفیع و همچنین چند سایت دیگر رتبه من را 300 به پایین برآورد کرده اند. اول اینکه آیا این براوردها در سال های گذشته به واقعیت نزدیک بوده است؟ و مهمتر اینکه با این رتبه به گرایش بازرگانی بازاریابی روزانه های تهران دعوت خواهم شد؟ و در صورت امکان دعوت با رزومه زیر تمرکزم فقط به دانشگاهای تهران باشد آیا امکانش هست هیجکجا قبول نشوم و بعد افسووس بخورم که چرا شهرستان ها را انتخاب نکردم(یکی از دوستان با رتبه 140 پارسال همین اتفاق براش افتاد)
    رشته کارشناسی بازرگانی پیام نور-
    ارشد بازرگانی روزانه باهنر کرمان-
    پایان نامه موضوع جدید بازاریابی با نمره 19/25 (دو مقاله مستخرج)
    5 مقاله علمی پژوهشی و آی اس سی-
    2 مقاله آی اس آی بدون ایمپکت-
    1 مقاله اسکوپوس ایمپگت زیر نیم –
    1 کنفرانس بین المللی-
    یک طرح پژوهشی-
    مدرک زبان msrt نمره 70-
    2 سال تدریس پیام نور و 10 پروژه به عنوان راهنما-
    نرم افراز اس پی اس اس و لیزرل به صورت مسلط ولی مدرک ندارم.
    و یک کتاب که خدا کند به مصاحبه برسد (شما به فرض نرسیدن بگیرید)
    ببخشید و بسیار ممنونم

    پاسخ
    1. 43.1

      وفادار

      با سلام
      رزومه تون در حد بسیار خوبیه؛ رتبه تون رو زیر 300 عنوان کردید که من فرض رو بر این میزارم که بین 250 تا 300 میارید. با این وضعیت احتمال دعوتتون به روزانه بازاریابی دانشگاه های تهران هست اما از اونجاییکه بازاریابی گرایش پرطرفداریه و بسیاری از رتبه های برتر جز اولویتهای اولشون انتخابش میکنن، قطعاً کار سختی رو در رقابت با رقبا در فرآیند مصاحبه پیشرو خواهید داشت. اگر اصرار به قبولی در تهران دارید، حتماً حداقل یک بازاریابی شبانه تهران رو بعنوان اولویت های بالاتون انتخاب کنید که یه وقت اون اتفاقی که گفتید برای رتبه 140 پارسال افتاد، برای شما پیش نیاد.
      البته هنوز یه مقدار برای این حرفا زوده. اجازه بدید رتبه ها قطعی بشه و دانشگاه ها گرایشها و ظرفیتشون رو اعلام کنن تا بشه بهتر و اصولی تر نظر داد.

  44. 44

    مهسا

    سلام و احترام مجدد
    ممنون از لطف بسیار شما جناب دکتر
    انشااالله که هر چه خداوندبخواهد. اینکه بین شبانه های تهران و روزانه های شهرستان اولویتم رو دوس دارم برای شبانه های تهران بذارم به نظرتون معقولانه است؟ (برای ارشدم این اشتباه رو کردم و علی رغم اینکه می تونستم شبانه های تهران رو انتخاب کنم خوشحال بودم دارم میرم روزانه و… ولی مطئنم اگه تهران بودم الان سال دوم دکتری بودم). منظورم اینه که آیا آینده به ویژه آینده کاری در دانشگاهای تهران به این اندازه خوب است که قید روزانه های شهرستان را بزنم و به فکر فقط تهران باشم؟
    بازم ممنون از اینکه سؤالات من رو پاسخ می دید

    پاسخ
    1. 44.1

      وفادار

      با سلام
      همونطور كه خودتون بهتر ميدونيد، اصولاً هيچ تفاوتي مابين دوره روزانه و شبانه به لحاظ كيفيت آموزشي و پژوهشي وجود نداره و فقط از نظر اسم و وجهه با هم تفاوت دارن كه اين تفاوت هم روز به روز داره كمرنگ و كمرنگ تر ميشه. بنابراين اگر واقعاً مصر به ادامه تحصيل در تهران هستيد شبانه هاي تهران رو در اولويت بالاتر بگذاريد. البته صرفنظر از بحث كيفيت و برند دانشگاه، فاكتور ديگه اي كه بايد در انتخابتون لحاظ كنيد، هزينه هاي دوران تحصيله. يعني اگه ساكن تهران نباشيد و بخواهيد در تهران شبانه بخونيد، ممكنه به لحاظ هزينه اي براتون مشكل باشه. من حيث المجموع با اينكه چندان راغب به گفتن اين مطلب نيستم اما دانشگاه هاي تهران به لحاظ برند نسبت به دانشگاه هاي شهرستانها فاصله معناداري دارند.

  45. 45

    مهسا

    فراموشم شد اینم برام جای سؤاله که پیام نور تهران بهتر است یا روزانه های شهرستان (از نظر آینده کاری و حالا جذب هیأت علمی)؟
    بازم تشکر

    پاسخ
    1. 45.1

      وفادار

      در ارتباط با آينده كاري و خصوصاً جذب هيأت علمي فاكتورهاي زيادي دخيلند و نميشه همه چيز رو به دانشگاه محل تحصيل مقطع دكتري نسبت داد. اما اگه بخوام خيلي كلي نظر داده باشم بايد بگم روزانه شهرستانها در جايگاه بالاتري هستند.

  46. 46

    وفادار

    با سلام
    دوستان عزیز ، من برای چند روزی عازم سفر نوروزی هستم و به همین خاطر امکان پاسخگویی سریع به پرسشهای احتمالی شما رو ندارم.
    پیشاپیش سال نو رو به همتون تبریک میگم
    انشاالله سال جدید ، سال ورودتون به مقطع دکتری باشه.
    در پناه حق…

    پاسخ
  47. 47

    me

    سلام هزینه دکتری شبانه ترمی چقدر هست؟ وامی هم داده می شه؟

    پاسخ
    1. 47.1

      ::پورشفیع::

      سلام
      ۶ تومن

  48. 48

    me

    با سلام
    sسوال دیگر اینکه برای کسب امتیاز مصاحبه حتما باید کتاب چاپ شده باشد یا مجوز ارشاد و فیپای کتابخانه ملی کفایت میکند؟

    پاسخ
    1. 48.1

      ::پورشفیع::

      سلام همین فیپا هم حله…

  49. 49

    me

    سلام و خسته نباشید مجدد
    آقای وفادار میشه یه نگاه به شیوه امتیازبندی مصاحبه دکتری 94 بندازید!
    خیلی تغییر کرده سابقه تدریس و طرح پژوهشی نیست! مقاله isi , isc و علمی پژوهشی تفکیک نشده!
    امتیاز تالیف از 15 به چهار کاهش پیدا کرده!
    بنظر شما این بند وتبصره نداره!! ؟؟واقعا طرح پژوهشی امتیاز نداره؟؟ یا فرق نداره مقاله چی باشه؟
    اینجوری راه برای اعمال تبعیض باز نمیشه؟

    پاسخ
    1. 49.1

      وفادار

      با سلام
      شیوه امتیازبندی جدید رو در سایت پی اچ دی تست دیدم و به شخصه از عدم امتیازدهی به طرح و سابقه تدریس تعجب کردم.
      و اما در مورد نگرانی شما باید بگم به هیچ وجه در این مقطع ذهنتونو درگیر مسائلی مثل تبعیض و … نکنید. بهتون توصیه میکنم تمرکزتونو روی مسائلی بگذارید که در حیطه توانایی هایی هاتونه و نه چیزهایی که خارج از قدرت شماست. مطمئن باشید حتی اگر در شیوه امتیازبندی تفاوتی میان انواع مقالات لحاظ نشده باشه، اساتید مصاحبه کننده قطعاً این تفاوت ها رو مدنظر دارند. مواردی مثل سابقه تدریس و طرح هم حتی اگر امتیاز مستقیم نداشته باشند ، میتونن به لحاظ روانی تأثیرگذار بوده و از طریق نمره بخش مصاحبه اثر خودشونو بگذارند. در پایان یکبار دیگه تأکید میکنم صرفنظر از اینکه چه مواردی در شیوه امتیازدهی آمده و چه مواردی نیامده، شما همه داشته هاتون رو در روز مصاحبه بصورت مدون و مستند همراه داشته باشید. مطمئن باشید حتی ناسیونالیست ترین دانشگاه های کشور هم حاضر نیستن با مبنا قرار دادن یک جدول امتیازبندیِ صرف، از یک دانشجوی خوب به صرف اینکه در مقاطع قبلی دانشجوی خودشون نبوده صرفنظر کنند.

    2. 49.2

      me

      سپاس از دلگرمی شما و پاسخ بجاتون
      آقای وفادار اگر مقدوره در مورد اون دوتا مجله که پرسیدم هم راهنماییم کنید
      پیروز باشید

  50. 50

    me

    سلام آقای وفادار نیازمند کمک فوری شما هستم ، من مقاله ام توی دوتا مجله پولی خارجی اکسپت شده ! می خوام ببینم کدوم معتبر تره یکیش اسکوپوسه با sjr 0.14 به نام Mediterranean Journal of Social Sciences با issn: 20392117
    ,و یکیش ای اس ای بدون ایمپکت کشور آذربایجان International Journal
    of Academic Research با issn: 2075-4124
    بنظر شما کدوم اعتبار بیشتری داره و بیشتر بدرد مصاحبه میخوره؟
    این درسته که اساتید به مجله های پولی که ای اس ای نیستند دید خوبی ندارند ؟ و امتیاز نمی دهند؟

    پاسخ
    1. 50.1

      وفادار

      با سلام
      به نظرم ژورنال ISI به شرطی که در بلک لیست نباشه معتبرتره. اما در این رابطه با افراد مطلع دیگری هم مشورت کنید.
      در مورد سوال دومتون هم باید بگم اساتید دانشگاه های مختلف و حتی گروه های آموزشی مختلف یک دانشگاه با هم متفاوتن. اما بطور کلی باید بگم اساتید اگه بفهمن که ژورنالی که مجلتون توش چاپ شده پولی بوده، چندان خوشایندشون نیست.

    2. 50.2

      me نیازمند کمک فوری

      سپاس بابت کمکتون
      پایدار باشید

  51. 51

    مهسا

    سلام و Hرزوی سالی خوب برای شما جناب وفادار
    یک سؤال دارم و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    دو کتاب دارم و استاد راهنما در حال مطالعه است و خودش میخاد پیگیر مجوزها و … شود. اینکه من مجوز رو نتونم توی این فرصت کسب کنم و فایل پرینت این کتابا رو با نامه استاد راهنما دال بر پیگیری کسب مجوز و چاپ برای مصاحبه ببرم قبول خواهند کرد؟ تشکر فراوان

    پاسخ
    1. 51.1

      وفادار

      بعید میدونم امتیاز مستقیمی به کتاباتون بدهند، اما شما حتماً پرینت و نامه استاد راهنماتون رو همراه داشته باشید. چون حداقل میتونه به لحاظ روانی دید خوبی از شما در نزد اساتید ایجاد کنه و ارزیابی کلی شون از شما رو تحت تأثیر قرار میده.

  52. 52

    نگار

    با سلام و وقت بخیر
    ،من از پایان نامم دو تا مقاله داشتم یکی رو استادم به مجله علمی تخصصی فرستادند و یکی دیگه رو به یک مجله آی اس آی که هر دو حول و حوش چهار ماه پیش پذیرش شدند.ولی الان تو لیست تازه وزارت علوم مجله ISI رفته تو لیست سیاه متاسفانه.اما اون موقع اینطور نبود جالب اینکه استادم زحمت ارسالش رو کشیده بودند ولی متاسفانه اینطور شد. من شنیدم که میگن اگه تو مصاحبه متوجه بشن نمره منفی به فرد تعلق میگیره آخه از بدشانسی مال پایان نامم هم بوده و باعث شده نمره پایان نامم هم بالا بره.حالا با این اوصاف به نظر شما در روز مصاحبه این مقاله رو قید کنم؟ممنون از شما

    پاسخ
    1. 52.1

      وفادار

      با سلام
      اگر در تاریخی که از مجله مورد نظر پذیرش گرفتید در بلک لیست وزارت علوم نبوده، مشکلی نخواهد بود.

  53. 53

    جلال

    با عرض سلام و تبریک سال نو
    جناب وفادار لطفا در مورد طرح پژوهشی کمی بنده را راهنمایی بفرمایید
    1- آیا طرح پژوهشی برای هرسازمانی مثلا اداره پست یک شهرستان در مصاحبه مورد قبول است؟
    2- صرف امضا و مهر رییس آن اداره کفایت می کند؟
    سپاس از وقتی که بی چشم داشت در اختیار ما می گذارید

    پاسخ
    1. 53.1

      وفادار

      با سلام
      متأسفانه گویا امسال امتیاز طرح پژوهشی از مجموع امتیازات پژوهشی مصاحبه دکتری حذف شده. با اینحال شما طرح پژوهشی تون (با هر وضعیتی و کیفیتی که داره) رو در روز مصاحبه همراه داشته و ارائه بدهید.

  54. 54

    داوود

    سلام جناب دکتر عزیز..
    آقای وفادار دو تا سوال داشتم از خدمتتون
    1- آیا در مقالات isi و غیره اگر نفر دوم یاسوم باشیم در مصاحبه از امتیازی برخوردار میشویم یا فقط به نفر اول امتیاز تعلق میگیرد؟
    2- آیا گواهی پذیرش مقاله برای تخصیص امتیاز در روز مصاحبه کافی است یا خیر باید حتما مقاله چاپ شده باشد یا گواهی چاپ را نیز باید ارائه کرد؟
    با ارزوی توفیق و سلامتی برای شما…

    پاسخ
    1. 54.1

      وفادار

      با سلام
      1- به افراد دوم، سوم و … هم امتیاز تعلق میگیره. البته پر واضحه که امتیاز نفر اول بیشتره.
      2- ارائه گواهی پذیرش برای اخذ امتیاز کافیست.
      موفق باشید.

  55. 55

    داوطلب بازرگانی

    با عرض سلام و احترام
    ممنون از وقتی که می گذارید
    درصدهای تقریبی من تخصصی ۴۵، استعداد ۲۵، زبان ۱۸ معدل کارشناسی ۱۶٫۳۷ و معدل ارشد ۱۸٫۳۶
    رزومه من :
    ۳ مقاله علمی و پژوهشی چاپ شده
    ۳ مقاله کنفرانسی
    ۱ book chapter آماده چاپ
    تالیف یک کتاب که البته چاپ آن به مصاحبه نمی رسد
    ۲ طرح پژوهشی
    رتبه اولی کارشناسی ارشد
    عضویت در بنیاد ملی نخبگان
    دانشگاه های روزانه تهران را می تونم دعوت به مصاحبه بشم (مدیریت بازرگانی -بازاریابی و استراتژیک) و اگه بشم چه میزان شانس قبولی دارم؟
    من به گرایش مالی هم علاقه دارم و زمینه کاری هم در این خصوص است. به نظرتون با این رزومه شانس من برای گرایش مالی که علامه و بهشتی ارائه می کنند چقدر است؟ در اولویت های انتخاب رشته قرار دهم؟
    برای انتخاب رشته اگه وقت داشته باشین مزاحمتون می شم
    سپاس

    پاسخ
    1. 55.1

      وفادار

      با سلام
      رزومه تون خوبه، اما درصدهاتون چندان چشمگیر نیست. یعنی اگر بخواهیم با درصدهای پارسال مقایسه کنیم، رتبه چندان خوبی بدست نخواهید آورد. البته در خصوص تخمین رتبه میتونید با استاد پورشفیع مشورت کنید، اما احتمال قبولی و حتی دعوت به مصاحبه تون در گرایشهای پرطرفداری مثل بازاریابی و استراتژیک و مالی کمه.
      با تمام این حرفا باید بگم: شما که این همه صبر کردید، چند روز دیگه رو هم صبر کنید تا سازمان سنجش نتایج اولیه رو اعلام کنه تا بهتر بشه نظر داد.
      موفق باشید

  56. 56

    ندا

    سلام و عرض ادب
    آقای وفادار من رتبه 680 شدم آیا شانسی برای شبانه دارم؟

    پاسخ
    1. 56.1

      وفادار

      با سلام
      بستگی به این داره که چه گرایشی مد نظرتون باشه. اما در کل، سال قبل افرادی با رتبه های بالاتر از 600 به مصاحبه ی شبانه بعضی از گرایشها در دانشگاه هایی نظیر پردیس قم و فردوسی مشهد دعوت شدند.

  57. 57

    بی نام

    جنا ب وفادار، ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید من را.
    رتبه 86
    لیسانس و ارشد دانشگاه تهران، هنوز فارغ التحصیل نشدم.یک مقاله کنفرانسی دارم، معدل اول رشته منابع.
    به نظرتون چه گرایش هایی شانس دارم روزانه و شبانه در تهران( اولویت با دانشگاه های: تهران، بهشتی، مدرس، علامه)

    پاسخ
    1. 57.1

      وفادار

      با سلام
      تبریک میگم رتبه خوبی کسب کردید. اگر تصمیمتون برای تحصیل در مقطع دکتری ادامه دادن همون گرایش دولتی باشه بهتون توصیه میکنم ابتدا گرایش های منابع انسانی و خط مشی گذاری دانشگاه تهران رو انتخاب کنید و بعد برید به سراغ گرایش های دولتی سایر دانشگاه ها. از اونجاییکه هنوز فارغ التحصیل نشدید و رزومه پژوهشی هم چندان قوی نیست، بنابراین در دانشگاه تهران که لیسانس و فوق لیسانستون رو در اونجا بودید با توجه به شناختی که اساتید ازتون دارند شانس بیشتری خواهید داشت. خصوصاً اینکه معدل اول بودید.
      فقط مواظب باشید، با توجه به رتبتون ممکنه به هر 5 انتخاب اولتون دعوت به مصاحبه بشید بنابراین با توجه به اینکه رزومه تون قوی نیست همه ی انتخاباتون رو خیلی سطح بالا در نظر نگیرید و حداقل یک انتخاب رو بعنوان سوپاپ اطمینان سطح پایین تر بزنید.

  58. 58

    سارا

    سلام؛رتبه من ‏1260 شده؛با توجه به اینکه آخرین رتبه مجاز حدود 3000 است؛آیا به پردیس های تهران یا پیام نور امیدوار باشم؟

    پاسخ
    1. 58.1

      وفادار

      با سلام
      بستگی به ظرفیت امسال پیام نور و پردیس ها داره.
      اگر بر مبنای ظرفیت پارسال بخوام نظر بدم باید بگم شانستون برای پیام نور خیلی خیلی ضعیفه، اما تا حدی میتونید روی دعوت شدن به مصاحبه ی پردیس های تهران حساب باز کنید. البته احتمال اینکه امسال ظرفیت پردیس ها رو افزایش بدن زیاده که بالتبع شانس شما هم افزایش پیدا میکنه.

  59. 59

    مهدوی

    سلام وعرض ادب
    لطفا راهنمایی کنید با رتبه ۳۱۱ مدیریت دولتی در چه دانشگاه وچه شهری امکان قبولی دارم؟خیلی ممنون

    پاسخ
    1. 59.1

      وفادار

      با سلام
      بر مبنای رتبه ، من فقط میتونم بگم به چه دانشگاه هایی امکان دعوت شدن به مصاحبه رو دارید. چون قبولی نهایی بستگی به خیلی فاکتورها داره که فقط و فقط 30 درصدشو رتبه ی شما تشکیل میده.
      اگر طرفیت ها رو مشابه سال پیش در نظر بگیریم شما شانس دعوت شدنتون به مصاحبه ی گرایش های دولتی دانشگاه های علامه و خوارزمی در تهران و تقریباً همه ی دانشگاه های شهرستان خیلی زیاده.

  60. 60

    ندا

    سلام مجدد… گرایش ارشدم مدیریت دولتی و کارشناسی مدیریت بازرگانی بوده بنظر شما چه گرایشی بزنم که شانس قبولی داشته باشم و اول شبانه بزنم بعد پیام نور و بعد پردیس؟

    پاسخ
    1. 60.1

      وفادار

      با سلام
      با توجه به اینکه سال پیش خیلی از دانشگاه ها طرفیتی برای شبانه نداشتند، و اگر فرض کمیم که امسال هم وضع به همین منوال خواهد بود :
      شانس شما برای دعوت به مصاحبه شدن شبانه گرایش های دولتی و بازرگانی دانشگاه تهران و کمه، اما میتونید روی دانشگاه اصفهان و فردوسی و پردیس قم (فارابی) حساب باز کنید. در مورد پیام نور و پردیس هم که قطعاً دعوت خواهید شد.
      بله به ترتیب شبانه ، پیام نور و در آخر پردیس رو انتخاب کنید.

  61. 61

    حمیدرضا

    سلام، خسته نباشید میگم بهتون…
    من امسال رتبه 11 رو کسب کردم…میخواستم با توجه به اینکه هنوز ارشدم رو نگرفتم و از پایان نامه دفاع نکردم داشتن یک مقاله isc و یک اختراع میتونه رزومه مناسبی برای قبول شدن در دانشگاه شریف یا تهران باشه؟!
    ممنونم…

    پاسخ
    1. 61.1

      وفادار

      با سلام
      احسنت به شما و رتبه ات. گل کاشتی حمیدرضا جان.
      فقط افسوس که رزومه ات خیلی قوی نیست. به هر حال اونقدر رتبه ات چشمگیر هست که با هر رزومه ای شانس بالایی برای هر دانشگاهی برات قائل بشم.
      فقط مواظب باش با توجه به اینکه قطعاً به هر 5 انتخاب اولت دعوت به مصاحبه خواهی شد، حداقل پنجمیشو بعنوان سوپاپ اطمینان ، یک انتخاب متعادل برگزین.
      بازم تبریک آقا

  62. 62

    e.m94

    سلام خسته نباشید
    رتبه من 174 شده رشته کارشناسی بازرگانی و ارشد بازرگانی (بازاریابی) بین الملل بودم! رزومه ام شامل یک مقاله اسکوپوس ایمپکت 14. و 6 مقاله کنفرانسی و یک مقاله در حال داوری علمی پژوهشی داخلی!و تالیف یک کتاب! در هر دو مقطع قبلی دانشگاه دولتی، کارشناسی روزانه ارشد نیمه حضوری! چندماه سابقه کار مرتبط با رشته، یک طرح پژوهشی!
    تمایل زیادی دارم روزانه تهران قبول بشم دانشگاهش فرقی نداره، اما روزانه بودنش مهم تره!
    میشه بگید تهران روزانه چه دانشگاهی با چه احتمالی قبول میشم؟ شهرستان چطور؟
    سپاس از حمایت شما

    پاسخ
    1. 62.1

      وفادار

      با سلام
      رزومه ی خوبی داری، اما برای بازرگانی روزانه دانشگاه های تهران راه سختی رو پیش رو خواهی داشت. شانست برای دانشگاه تهران و بهشتی پایینه (حتی ممکنه دعوت به مصاحبه نشی). میتونه روی علامه حساب کنی و در مورد پردیس قم (فارابی) هم شانست بالاست. برای شهرستان هم میشه گفت تقریبا برای همشون شانس بالایی داری.
      فقط یادت باشه که فرآیند مصاحبه بسیار بسیار تأثیرگذاره. یعنی یک مصاحبه خوب میتونه شانست در دانشگاهی که در حالت نرمال امید بسیار کمی بهش داری رو خیلی زیاد کنه و برعکس : یک مصاحبه ی بد میتونه احتمال قبولیت در دانشگاهی که در حالت عادی بهش مطمئن هستی رو خیلی کم کنه.

    2. 62.2

      e.m94

      ممنون آقای وفادار خیلی منطقی و خوب راهنمایی میکنید
      میشه باتوجه به رتبه و رزومه ام نظرتون رو.نسبت ب دانشگاه الزهرا و خوارزمی بگید؟

    3. 62.3

      وفادار

      سلام مجدد
      احتمال قبولیت در هر دو دانشگاه الزهرا و خوارزمی خیلی بالاست و اگر اصرار به قبول شدن در تهران داری الزهرا و خوارزمی رو بعد از علامه و پردیس قم بزن.

  63. 63

    بی نام

    چرا هیچ کس جواب مارو نمیده 🙁

    پاسخ
  64. 64

    حمیدرضا

    خیلی ممنونم توجهتون و وقتی که گذاشتین آقای وفادار.

    پاسخ
  65. 65

    علیرضا

    آقای وفادار سلام-من ارشد دانشگاه سیستان و بلوچستان بودم و سال پیش خانم چاکرزهی بهمون میگفتن که شما رتبه21 آورده بودین.تبریک میگم. آقای وفادار من رتبه ام 348 شده لیسانسم مهندسی صنایع و ارشدم مدیریت بازرگانی هستش.میخواستم بدونم واسه دانشگاههای سمنان/اصفهان/یزد/سیستان/مشهد واسه روزانهههه هرکدوم احتمال قبولی چقدر دارم؟؟؟؟؟
    رزومه ام 4 مقاله پژوهشی خارجی(بدون نمایه isc که جدیدا ایجور شده)//4مقاله کنفرانس داخلی و ملی// یک کتاب تالیف دانشگاه که در چند دانشگاه دولتی تدریس شده///رتبه دوم استعداد درخشان پارسال/// یک ترم تدریس در دانشگاه پیام نور/// تدریس در کارگاه شیوه مقاله نویسی در دانشگاه سیستان///معدل لیسانس15/49 معدل ارشد18/24.
    تورخدا آقای وفادار یکم در مورد انتخاب رشته و چگونگی آن واسم توضیح بدید .بازریابی خیلی دوست دارم و بعدش رفتار و منابع انسانی—به نظرتون مدیریت سیستم ها چطور هستش؟ لطفا جوری 5 اولویتمو بگید که احتمال قبولیم توی هرکدوم 90درصد باشه ممنون از لطف شماااااااا—-کاش آقای وفادار میتونستم راه ارتباطی تلفنی باشما داشته باشم-یه دنیا ممنون از لطف شما//

    پاسخ
    1. 65.1

      وفادار

      با سلام
      اول از همه باید بگم : 90 درصد!!!!!!!!!!!!!!!
      والله من بعید میدونم نفر اول کنکور هم اطمینان قبولی 90 درصدی به یکی از انتخابهای معقولش داشته باشه.
      از این حرفا گذشته باید بگم این کار رو درست نمیدونم که برای کسی انتخاب رشته بکنم. خودِ تو بهترین فرد برای این کار هستی. چون فقط خودتی که به زیر و بم داشته ها، توانایی ها و موقعیتت آگاهی و نه هیچ کس دیگه. مشورت و راهنمایی چندین فرد آگاه رو بگیر و در نهایت فقط و فقط خودت انتخاب کن.
      در همین راستا منم برات چند تا توصیه دارم :
      اول اینکه اگر تکلیفت رو با خودت معین کنی خیلی بهتره. منظورم اینه که اگر بتونی یا فیلد بازاریابی رو انتخاب کنی یا رفتار و منابع خیلی بهتر میشه. فقط یادت باشه با توجه به رتبه ات شانست برای بازاریابی کمتر از رفتار و منابعه و از طرف دیگه چون ارشدت بازرگانی بوده ارتباط بهتری با بازاریابی برقرار میکنه. البته منظورم این نیست که انتخاب هات رو فقط منحصر به بازاریابی یا فقط منحصر به رفتار و منابع بکنی، اما معمولاً اساتید مصاحبه کننده از دیدن اینکه شما هدف و خواسته ات رو بطور مشخص معین کردی خوششون میاد. مثلاً خودِ من هر چهار انتخاب اولم که بهشون دعوت به مصاحبه شدن، همگی گرایش تحقیق در عملیات بودند.
      دوم اینکه سعی کن اشتباه خیلی از داوطلبان سال پیش رو تکرار نکنی. سال پیش خیلی از داوطلبان دست به یک انتخاب رشته ی احساسی زده بودند و مثلاً فردی با رتبه ای در حدود چهارصد ، انتخاب های اولش رو رشته های دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و بهشتی قرار داده بود. اینکار رو کرده بود چون بنابر اون حرف قدیمی پیش خودش فکر میکرد “سنگ مفت و گنجشک هم مفت (یعنی همون استراتژی انتخاب رشته در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس)، من که به چنین دانشگاه هایی دعوت به مصاحبه نمیشم پس بزار واسه دلخوشی هم که شده از رشته ها و دانشگاه های خیلی بالا شروع کنم.” حالا میدونی نتیجه اش چی شد ؟؟؟ اکثر دانشگاه ها به جای دعوت به مصاحبه تا سه برابر ظرفیت، اومدن و تا حدود 7 برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه کردن و در نتیجه داوطلبانی که مثال زدم دو – سه تا از انتخابهایی که دعوت به مصاحبه شدند رو عملاً از دست دادند. پس خیلی معقول و در محدوده ی رتبه ات انتخاب کن.
      سوم اینکه به جز دانشگاه های تهران، معمولاً سایر دانشگاه ها که در شهرستانها هستند تقریباً در یک حیطه دسته بندی میشوند (گرچه بدون شک قطعاً برخی شون از برخی دیگه قوی ترند اما در دیدی کلی در یک سطح طبقه بندی میشوند). پس ملاکت برای در اولویت گذاشتن دانشگاه هایی مثل فردوسی و یزد و سمنان و … رو موقعیت جغرافیایی و دسترسی آسون تر بهشون در نظر بگیر. یادت باشه دکتری یک مقطع چهار – پنج ساله است و بحث رفت و آمدت مسئله ی بسیار مهمیه که باید در انتخاب هات لحاظ کنی.
      بازم اگر امری بود مشتاقانه در خدمتم علیرضا جان

    2. 65.2

      علیرضا

      سلام آقای وفادار مرسی توضیحاتتون خیلی خوب بودن فقط چندتا سوال واسم مبهمه(رتبه من: 348)
      1-چهار انتخاب اولم رو مدیریت بازرگانی دانشگاههای یزد/اصفهان/فردوسی و….. انتخاب کنم( هم گرایش بازاریابیش و هم گرایش رفتار و منابعش) و انتخاب پنجمم را مدیریت دانشگاه خودمون ( سیستان )بزنم؟
      2- بین گرایش منابع انسانی/مدیریت رفتاری/ مدیریت سیستم ها کدوم واسه بازارکار و جذب هیئت علمی بهتراست؟
      3-با توجه به رتبه ام (348) و رزومه ام که در کامنت قبلی نوشتم واستون احتمال دعوت و قبولیم در یزد/اصفهان / سیستان و فردوسی به ترتیب حدودا چقدر است؟
      4-در پنج انتخابم اگر مثلا دوتا گرایش متفاوت از یک دانشگاه بزنم بهتر است یا 5 دانشگاه از هم متمایز باشند؟؟؟
      5-امسال که آخرین رتبه مجاز553 شده و حدود 130 تا نسبت به پارسال کاهش داشته به نفع ماست یا به ضررمون و این به معنای کاهش ظرفیت میتونه باشه؟؟(این به معنای این نیست که مثلا من رتبه خودم را با 130 جمع بزنم بشه478 و این میشه معادل رتبه پارسال و با این رتبه واسه دعوت به مصاحبه سنجیده شیم؟؟؟؟)
      6- بورس بنیاد مستضعفان چجوریه و آیا با توجه به رتبه من میتونم در گرایشهای مورد نظرم در آن پذیرش بشم؟
      7-این انتخاب رشته فرضی با توجه به رتبه ام و رزومه ام چطوره؟ بازرگانی-بازاریابی اصفهان//بازرگانی-بازاریابی یزد//بازرگانی-رفتار ومنابع اصفهان//بازرگانی-رفتار ومنابع یزد//مدیریت-مدیریت رفتاری یا منابع انسانی سیستان.
      واقعا ببخشید بابت سوالات زیادم——–یه دنیا ازتون ممنون آقای وفادار بزرگوار-

    3. 65.3

      علیرضا

      سلام آقای وفادار–کامنت منو فراموش نکنید ممنوووننننننننننن

  66. 66

    مینا

    سلام خسته نباشید و قبلا از کمکتون تشکر می کنم

    رتبه من 490 و گرایشم در هر دو مقطع قبل صنعتی و دانشگاه سراسری شهرستان بودم و همچنان تنها تمایل دارم رشته صنعتی رو ادامه بدم و خیلی برام مهمه امسال روزانه و یاشبانه قبول بشم
    رزومم از لحاظ مفاد فرم مصاحبه شامل یک مقاله علمی پژوهشی و دو مقاله کنفرانسی ، معدل بالای 17 است و لاغیر
    اما رزومه آموزشی غیر دانشگاهی، اجرایی مرتبط با رشته، بخصوص اجرای پروژه های مختلف در صنایع و … بسیار خوبی دارم.
    بنظرتون اولا در انتخاب کجاها بیشتر شانس قبولی دارم و ثانیا این قسمت دوم رزومه که خدمتتون عرض کردم اصلا برای مصاحبه کنندگان مقبولیت و اهمیت داره یا خیر؟

    پاسخ
    1. 66.1

      وفادار

      با سلام
      در مورد روزانه احتمال دعوت شدنت به مصاحبه گرایش های صنعتی علامه و یزد و سمنان و بوشهر هست. اما با توجه به رتبه ات احتمالاً جز آخرین افراد دعوت شده خواهی بود. پس کار سختی رو داری و با توجه به رزومه ات که خیلی پربار نیست، اگر بخوای قبول بشی باید در روز مصاحبه حسابی خودتو نشون بدی که امری سخت خواهد بود.
      در مورد شبانه احتمال دعوت شدن به گرایش های صنعتی تقریباً همه دانشگاه ها هست.
      بنابراین خیلی خوش بینانه انتخاب نکن و جز 5 انتخابی که احتمال میدی دعوت به مصاحبه شون بشی حداقل دو تا شبانه ی معقول قرار بده.
      در مورد سوال دومت هم باید بگم خیلی از از موارد هستند که در آیین نامه امتیاز دهی امتیاز مستقیم ندارند، اما شک نکن که اگر خوب باشند، به لحاظ تأثیر بروی اساتید مصاحبه کننده هیچ کم از موارد آیین نامه ای نمی آورند. سوابق اجرایی شما هم میتوانند از همین دسته باشند.

  67. 67

    مریم

    با سلام، رتبه من 157. رشته کارشناسی من کاملا غیر مرتبط و از رشته های پیراپزشکی با معدل 18 وارشدم. علوم تحقیقات معدل 17/5، فقط میتونم یه مقاله واسه کنفرانس بفرستم، اگه قبول بشه، مدرک زبان هم ندارم، لطفا راهنماییم کنید احتمال قبولی رفتار سازمانی دانشگاههای تهران رو دارم، متشکرم

    پاسخ
    1. 67.1

      وفادار

      با سلام
      اگر بخوام خیلی صادقانه جوابتونو بدم باید بگم با توجه به شریطی که از خودتون ترسیم کردید، به نظر من شانسی برای رفتار روزانه دانشگاه تهران ندارید.
      اما حالا چرا فقط دانشگاه تهران؟؟؟ با توجه به اینکه کارشناسیتون کاملاً غیر مرتبط بوده شما رتبه خوبی کسب کردید و حیفه که با انتخاب های خیلی تاپ شانس قبولیه امسالتونو خیلی کم کنید.
      بهتون توصیه میکنم سطح انتخاب هاتون رو پایین تر بیارید تا متضرر نشید. در ضمن هنوز تا شروع مصاحبه ها زمان دارید و بهتره در این فرصت تا میتونید رزومه تون رو قوی تر کنین. مثلاً میتونید در این فاصله در آزمون های زبانی مثل MSRT و … شرکت کنید و مدرک زبانتونو بگیرید. یا اگر تهران هستید با شرکت در کارگاه ها و دوره های آموزشی با دست پر تری به مصاحبه ها برید.

  68. 68

    مریم

    لطفا شماره ای برای گرفتن مشاوره در اختیار شهرستانها بذارید، با سپاس

    پاسخ
  69. 69

    somaye

    سلام اقای وفادار
    من رتبه ام 330 هست
    پارسال با این رتبه روزانه دعوت شده بودند…ولی بعضی از داوطلبان پارسال بهم میگن که خیلی از دانشگاه حتی موقع مصاحبه هم همون رتبه رو درنظر میگیرن و با رتبه بالا حتی اگر دعوت بشی بی فایده هست…به نظر شما چی؟ درست میگن؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. 69.1

      وفادار

      با سلام
      نخیر درست نمیگن.
      من فردی رو میشناسم که با رتبه سیصد و خورده ای ، سال پیش روزانه علامه قبول شد. پس به جای گوش دادن به حرف های نا امید کننده در تدارک مجهز کردن خودتون برای مصاحبه ها باشید.
      فقط به شما هم تأکید میکنم با توجه به رتبه تون، انتخاب هاتون رو خیلی سطح بالا در نظر نگیرین و مابین انتخاب هایی که احتمال دعوت شدن به مصاحبه شون رو میدین حتماً حداقل دو تا سه تا انتخاب در سطحی متناسب با رتبه تون بگنجانید.

  70. 70

    رامین

    سلام و وقت بخیر
    من رتبه ام 137 مجموعه مدیریته ، کارشناسی ریاضی کاربردی و ترم 4 ارشد مدیریت شهری فردوسی و رتبه اول کلاس با معدل 19/21هستم هنوز پایان نامه ام آماده دفاع نیست و ضمنا فقط یک مقاله پذیرفته شده سخنرانی کنفرانسی ملی در مورد کارآفرینی دارم و مابقی هنوز پذیرش نشده .9 سال سابقه کار و یک مدرک mba 5 ترمه از موسسه آموزش عالی هم دارم و علاقه مند به رشته های تکنولوژی ، سیستم ها ، تحقیق در عملیات و مالی هستم . چند سوال داشتم :
    آیا با توجه به رزومه ضعیفم امیدی به قبولی روزانه در دانشگاههای معتبر هست ؟
    رشته ارشد و کارشناسی ذکر شده با کدام گرایش مرتبط تر است ؟
    آیا برای افرادی مثل من که ترم آخر هستند امتیاز پایان نامه و مقالات مستخرج که آماده نیستند از بین می رود ؟
    پردیس فارابی یا قم و بورسیه های بنیاد از لحاظ اعتبار مدرک با تهران متفاوتند ؟
    گرایش مالی که در رشته های مجموعه مدیریت هست چه فرقی با مدیریت مالی دارد ؟
    به نظر شما کدامیک از گرایش های مذکور بازار کار مناسب تری دارد ؟
    پیشنهاد تان برای بنده چیست ؟
    ممنون و عذر خواهم بابت سوالات زیاد

    پاسخ
    1. 70.1

      وفادار

      با سلام
      ماشاالله به این همه سوال.
      با توجه به رشته ی کارشناسیتون من بهتون پیشنهاد میکنم اگر تمایل دارید گرایش تحقیق در عملیات رو انتخاب کنید. چون کاملاً متناسب با رشته لیسانستونه و امید به قبولیتون در این گرایش با توجه به جمیع شرایط تون هست.
      در مورد پایان نامه تون باید بگم همه چی بستگی به افراد مصاحبه کننده داره، اما احتمالاً سخت امتیاز خواهید گرفت. اما در مورد مقالات مستخرج، اگر مقاله ای در کار نباشه قطعاً امتیازی هم در کار نخواهد بود و این کار شما رو سخت میکنه.
      اعتبار مدرک پردیس فارابی بالتبع از دانشکده مدیریت دانشگاه تهران کمتره، اما به هر حال روزانه است و برند دانشگاه تهران رو یدک میکشه و این باعث میشه که خیلی ها به خاطر برند دانشگاه تهران، پردیس فارابی رو به بخشی از سایر دانشگاه های تهران ترجیح بدهند. در مورد بورسیه بنیاد هم به شخصه بهتون توصیه اش نمیکنم، اما خواهشم اینه که در خصوص بورسیه بنیاد از افراد مطلع دیگه ای هم مشورت بگیرید.
      و نکته آخر اینکه گرایش تحقیق که بهتون پیشنهادش کردم به نسبت سایر گرایش ها بازار کارش منحصرتر به امر تدریسه و انعطافی که در بازار کار سایر گرایش ها موجوده رو دارا نیست.

  71. 71

    علی

    با سلام. استاد ممنون میشم در مورد ما دانشجویان که مدیریت گردشگری خوندیم توضیح بدین. استاد ما فقط ۲ انتخاب داریم در دکتری یکی دانشگاه علامه طباطبایی و دیگری دانشگاه علم وفرهنگ استاد سوالم اینه اگه ما رتبه خوبم بیاریم باز نمیتونیم تو بهترین دانشگاههای دیگه بخونیم چون مقاله هامون فقط در مورد گردشگری می باشه و بعدشم از اساتید پرسیدم گفتن اگه تو آینده اگه بخواین هیئت علمی بشید باید رشته ارشدتون با دکتراتون یکی باشه در غیر اینصورت نمیتونید هیئت علمی بشید. استاد این امتحان دکتری برای سایر دانشجویان خیلی خوبه ولی واسه ما دانشجویان گردشگری نه چون برفرض مثال کسی که مدیریت بازرگانی خونده هم در دانشگاه تهران – دانشگاه اصفهان – دانشگاه شهید بهشتی – دانشگاه فردوسی مشهد- دانشگاه تربیت مدرس- دانشگاه شیراز- دانشگاه صنعتی شریف- دانشگاه علامه – دانشگاه علم وصنعت – دانشگاه خوارزمی و… این رشته وجود داره ولی واسه ما فقط ۲ جا یکی دانشگاه علامه طباطبایی و دیگری دانشگاه علم وفرهنگ است و ما فقط باید ازبین ۵۰ کد رشته ۲ تا رو بزنیم این بخدا انصاف نیست. دانشگاه علامه فقط ۵ نفر رو برمیداره اونم مشخصه از بین ۵ نفر اونم استعداد درخشان رو ازبین دانشجویان خودش برمیداره و ما بقیه دانشجویان دیگه حتما بوق تشریف دارن از دیدگاه دانشگاه علامه. استاد یکی به شما ایمیل میزنه و میگه رتبه من شده ۱۳۵ و شما میگید بهتون تبریک میگم حتما روزانه شهرستانها قبولید و دانشگاه های تهران رو بزنید قبول میشید تو یکی از اونها ولی شما واسه یه کسی که مدیریت گردشگری خونده چه میگید چون ما که نمیتونیم این دانشگاه ها رو انتخاب بکنیم چون مقاله ها و isi های ما مربوط به رشته خودمونه و دانشگاههای دیگه این رزومه ما راقبول نمیکنه و میگه اینها مال گردشگری و حوزه توریسم می باشه پس ما چه کار کنیم؟ استاد ما دانشجویان گردشگری تو این مملکت حقمون ضایع میشه و مثل بقیه دانشجویان ما حق اتخاب نداریم واسه دکتری . مورد دیگه دانشگاه علم وفرهنگه که اونم غیرانتفاعیه وما که واسه دکتری وقت میذاریم و رتبه خوب میاریم آیا حقمونه با رتبه خوب فقط غیرانتفاعی بخونیم استاد دیدید عدالت رعایت نمیشه تو ایم مملکت آیا این انصافه با رتبه خوب مثل بقیه افراد فقط یک انتخاب داشته باشی اونم غیرانتفاعی.استاد ممنون میشم راه کاری هم واسه کسایی که ارشد گردشگری رو خوندن بدید.

    پاسخ
    1. 71.1

      وفادار

      سلام علی جان
      قبول دارم که با توجه به نوپا بودن مدیریت گردشگری در دانشگاه های ایران، شما دانشجویان این گرایش مصایبی رو پیش رو دارید، اما این نکته رو هم در نظر بگیر که تعداد فارغ التحصیلان گرایش گردشگری به هیچ وجه قابل قیاس با گراش های دولتی و بازرگانی و صنعتی نیست و بنابراین تعداد افرادی که با شما در رقابتند خیلی خیلی کمتر از یک فارغ التحصیل بازرگانیه.
      با تمام این اوصاف از اونجاییکه هنوز دفترچه انتخاب رشته منتشر نشده، ممکنه امیدی به افزایش ظرفیت یا دانشگاه های ارائه دهنده ی این گرایش وجود داشته باشه. در مورد نحوه انتخاب دانشگاه ها هم اصلاً اینقدر بدبین نباش. قبلاً هم به بقیه بچه ها گفتم : حتی ناسیونالیست ترین دانشگاه ها هم حاضر نمیشن براحتی از دانشجوهای مستعد و با رتبه ی خوب، فقط به صرف اینکه در مقاطع قبلی دانشجوی دانشگاه خودشون نبودند صرفنظر کنند. خودِ من لیسانس و فوق لیسانسمو از دانشگاه سیستان و بلوچستان گرفتم، اما با یک رتبه و رزومه و مصاحبه ی خوب تونستم نظر مساعد اساتید مصاحبه کننده دانشگاه تهران رو جلب کنم. پس اگه من تونستم مطمئن باش که تو هم میتونی.
      پس به جای غصه خوردن بابت چیزایی که در ید قدرت من و شما نیست به فکر اون کارایی باش که ازمون بر میاد. بهنرین کاری که تو این مقطع ازت بر میاد اینه که روحیه ات رو حفظ کرده و لحظه به لحظه تقویتش کنی و همراه با اون رزومه و قابلیت هات رو در فرصت اندک باقیمونده پربارتر کنی و با تمام قدرت بری به نبرد مصاحبه ها.

  72. 72

    سعید

    با سلام
    خسته نباشید
    ۴ سوال داشتم
    ۱- از بین پردیس، پیام نور و دانشگاه آزاد کدوم را مناسب تر میدونید.؟ در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه غیرانتفاعی هستم.
    ۲-هزینه پیام نور و پردیس اگر بین المللی نباشه، چقدره حدودا؟
    ۳- مقالات کنفرانسی که مدعی بودند در نشریات علمی پژوهشی چاپ می شود، باید جز کدو دسته عنوان کرد. ؟
    ۴- نشریه علمی-تخصصی جز کدوم دسته بندی نشریات میشه؟
    متشکرم از شما

    پاسخ
    1. 72.1

      وفادار

      با سلام
      1 : یستگی به این داره که در مورد کدوم پردیس و پیام نور و آزاد بخواهیم نظر بدیم، اما بطور کلی به شخصه اعتبار دکتری دانشگاه آزاد رو بالاتر از پیام نور و پیام نور رو بالاتر از پردیس میدونم.
      2 : در خصوص هزینه هاشون اطلاعی ندارم.
      3 : مادامیکه در نشریات علمی – پژوهشی چاپ نشدند، اعتبارشون در حد همون مقاله ی کنفرانسیه.
      4 : با توجه به تعریفی که آیین نامه تعیین اعتبار نشریات علمی کشور از نشریات علمی – ترویجی ارائه داده، میتونیم نشریات علمی – تخصصی رو هم در زمره ی علمی – ترویجی ها قرار بدیم.

  73. 73

    علی

    سلام
    اقای وفادار، ببخشید بنده رتبه‌ام ۹۰ شده است و می‌خواهم بپرسم اگر بخواهم تحقیق در عملیات بزنم چطوری انتخاب را انجام دهم بهتر است و کدام دانشگاه در اولویت است، (اصولا دروس دکتری تحقیق را نسبت به تولید بیشتر علاقه دارم، گرچه خودم گرایش تولید بوده‌ام) باتوجه به اینکه ارشد فردوسی خوانده‌ام، دو تا علمی پژوهشی دارم، دوتا کتاب ترجمه، یک تالیفی، یک علمی ترویجی و کنفرانسی و سه سال سابقه تدریس اگر نکته خاصی هم وجود داره که باید بدانم، بگویید ممنون می‌شوم.
    باتشکر
    سیبویه

    پاسخ
    1. 73.1

      وفادار

      سلام علی جان
      هم رتبه ی خوبی آوردی و هم رزومه ی پرباری داری.
      گرچه خودت مطلعی، اما بزار بهت یادآوری کنم که دروس تحقیق نسبت به تولید بسیار پردردسرتره. به عبارت دیگه گرایش تولید هم آسونتره و هم کاربردی تر. من به شخصه حقیقتاً عاشق گرایش تحقیق بودم و هر چهار اتتخاب اولم تحقیق بود و الان هم خداروشکر راضیم. اما شما چون ارشدت تولید بوده با تفکر و تعمیق بیشتری دست به انتخاب بزن.
      در مجموع باید بگم سال پیش دانشگاه هایی که گرایش تحقیق رو ارائه کردند به ترتیب اعتبار عبارت بودند از : دانشگاه تهران ، دانشگاه علامه ، پردیس فارابی دانشگاه تهران ، دانشگاه فردوسی و دانشگاه سمنان. با توجه به رتبه و رزومه ات به نظر من اگر بتونی آزمون کتبی دانشگاه تهران رو در حد قابل قبولی بدی و البته در مصاحبه هم بتونی خوب از رزومه ات دفاع کنی، شانست برای گرایش تحقیق دانشگاه تهران زیاد خواهد بود و بالتبع شانست در بقیه دانشگاه ها هم خیلی زیاده. اما بهت پیشنهاد میکنم گرایش تولید دانشگاه تهران ، تربیت مدرس و بهشتی رو هم در نظر داشته باشی. البته اگر برای گرایش تحقیق خیلی خیلی مصمم هستی که هیچی، اما اگه به تولید هم علاقمندی به نظر من انتخاب رشته ات رو ترکیبی از تحقیق و تولید بزن.

  74. 74

    سیدعلی

    سلام آقای وفادار خسته نباشید. بنده رتبه 27 رو در مجموعه مدیریت کسب کردم. دانشجوی ترم آخر ارشد تهرانم. سه مقاله کنفرانسی دارم با مدرک زبان و طرح پژوهشی. متاسفانه سه مقاله علمی پژوهشی دارم که در حال داوری اند و به مصاحبه نمیرسن. قصد دارم رشته ارشدم یعنی مدیریت تکنولوژی یا سیاستگذاری رو ادامه بدم. با این شرایط با توجه به رتبه و همینطور رزومه ک بنظرم ضعیفه فکر میکنید شانسم در مصاحبه تهران، علامه و تربیت مدرس چطوریه؟

    پاسخ
    1. 74.1

      وفادار

      با سلام
      رتبه ات خیلی عالیه سید جان، بهت تبریک میگم. رزومه ات هم با توجه به اینکه ترم آخری و هنوز دفاع نکردی بدک نیست. اگر بتونی آزمون کتبی دانشگاه تهران رو خوب بدی، با توجه به اینکه دانشجوی همونجا هم بودی شانست زیاده. در مورد تربیت هم باید بگم که رتبه براشون خیلی مهمه و اگر بتونی خودتو تو مصاحبه نشون بدی واسه اونجا هم شانست خوبه (فقط یادت باشه که سال پیش دانشگاه تربیت در مصاحبه خیلی سوال روش تحقیق پرسیدن، پس اگه اوضاع به همون منوال سال پیش باشه، با تقویت دانش روش تحقیقت میتونی یه گام از سایرین جلوتر باشی). در مورد علامه هم باید بگم که شانست خیلی خیلی زیاده.

    2. 74.2

      سیدعلی

      ممنون آقای دکتر. برای تقویت روش تحقیق دوجلدی کمی و کیفی اعرابی و آذر مناسبه یا منبع دیگه ای پیشنهاد میکنید؟

  75. 75

    مریم

    سلام، من نیاز به مشاوره دارم آقای دکتر لطفا یه شماره تماس به ایمیل من بفرستید برای انتخاب رشته، همونجوری که گفتید و از دیگران هم سوال کردم آزمون تولیمو را ثبت نام کردم اما آزمون وزارت علوم برج 3 برگزار میشه، سعی خودم خواهم کرد، در مورد این کارگاهها هم چیزی نمیدونم، لطفا شماره ای بگذارید تا من تماس بگیرم، سپاسگذارم

    پاسخ
  76. 76

    علی

    خیلی ممنون لطف دارین، از راحت‌تر بودن گرایش تولید باخبر هستم، اما چون لیسانسم صنایع تحلیل سیستم ها بوده و پایان‌نامه ارشد و لیسانسم و حتی کتاب ترجمه شده ام در مورد بحث مدلسازی و شبیه سازی بوده و اصولا به درسهایی از این قبیل علاقه بیشتری دارم، دوست دارم تحقیق را انتخاب کنم، ولی اگر بخواهم تلفیقی انتخاب کنم، چه پیشنهادی دارید؟ (باتوجه به اینکه می‌خواهم حتما فردوسی چون ارشدم آنجا بوده و بالاخره شاگرد دوم بودم جزو انتخابهایی باشه که برای مصاحبه‌اش دعوت می‌شوم)، بعدش مگر تربیت مدرس و بهشتی تحقیق پارسال نداشنتد؟ امتحان کتبی تهران شامل چه مطالبی هست و اصولا به‌جز سوالات کلی سوالات تخصصی و درسی چه می‌پرسند؟ و آیا دانشگاه‌های دیگر هم امتحان ورودی دارند برای مصاحبه؟ خیلی سوال پرسیدم دیگه، ممنون از لطفتون که کمک می‌کنید.

    پاسخ
    1. 76.1

      وفادار

      سلام مجدد
      سال پیش تربیت مدرس و بهشتی گرایش تحقیق در عملیات نداشتند.
      امتحان کتبی پارسال دانشگاه تهران برای گرایش تحقیق شامل دروس : زبان تخصصی ، تحقیق در عملیات ، سیستم های کمی تصمیم گیری ، مدلسازی ریاضی و سیستم های صف بود و برای گرایش تولید شامل دروس : زبان تخصصی ، مدیریت تولید پیشرفته ، مدیریت انتقال و تکنولوژی ، مدیریت کیفیت و مدیریت کنترل موجودی بود.
      در دانشگاه تهران با توجه به اینکه حداقل در گرایش تحقیق در عملیات امتحان کتبی بسیار پر و پیمون و سختی گرفته بودند، در مصاحبه به سوالاتی در خصوص مقالات و پایان نامه و انگیزه و هدف ادامه تحصیل اکتفا کردند. اما سایر دانشگاه ها از جمله علامه و فارابی و فردوسی علاوه بر موارد یاد شده سوالاتی تخصصی در حوزه تحقیق و آمار و روش تحقیق پرسیدند.
      تا جایی که من میدونم به جز دانشگاه تهران ، سایر دانشگاه ها آزمون کتبی ندارند (حداقل تا سال پیش که اینطور بود)
      در آخر نظر من اینه که به ترتیب تحقیق دانشگاه تهران، تولید تربیت مدرس، تولید بهشتی، تحقیق علامه و تحقیق فردوسی انتخابهات باشن. حالا اگه خیلی روی تحقیق مصری میتونی تحقیق علامه رو بالاتر بیاری. البته این انتخاب ها با این فرضن که دانشگاه های ارائه دهنده تحقیق و تولید، همون ترکیب سال پیش رو داشته باشند.

  77. 77

    somaye

    سلام ازمون تولیمو که 24 اردیبهشت هست، چند روز بعد نتیجه اش رو اعلام میکنن؟؟؟

    پاسخ
    1. 77.1

      وفادار

      سلام
      متآسفانه در این مورد اطلاعی ندارم

    2. 77.2

      سعید نیشابوری

      30-40 روز حداقل. تصحیح بخش رایتینگ آن به صورت دستی انجام می شود.

  78. 78

    ندا

    سلام
    آقای وفادار اگر ممکنه راجع به گرایش تحقیق در عملیات توضیح بیشتری بفرمایید که با چه گرایش ارشدی بهتر است این گرایش را در دکتری انتخاب کرد و از پس مصاحبه برآمد ، و آیا گرایش پرطرفداری هست و شانس قبولی در این گرایش به چه مواردی بستگی دارد
    با تشکر

    پاسخ
    1. 78.1

      وفادار

      با سلام
      تحقیق در عملیات یکی از سه گرایش مدیریت صنعتی است که البته برخلاف کارشناسی و کارشناسی ارشد در مقطع دکتری فاقد عنوان صنعتیه و بصورت مدیریت – تحقیق در عملیات ذکر میشه. بنابراین اکثراً افرادی در مقطع دکتری این گرایش رو انتخاب میکنن که ارشد صنعتی ( معمولاً با گرایش تحقیق) داشته باشن. تفاوت عمده ای که این گرایش با سایر گرایشهای مدیریت داره اینه که به شدت متکی به ریاضیه و به خاطر همین سخت بودنشه که خیلی خیلی کم پیش میاد افراد گرایش های دیگه حتی در اولویت های آخرشون هم انتخابش کنن. دروسی که در صورت انتخاب این گرایش باید بهشون مسلط باشین عبارتند از : تحقیق در عملیات ، مدلسازی ، مدلهای کمی تصمیم گیری، تئوری صف و …

  79. 79

    سیدجواد

    با عرض سلام خدمت آقای دکتر وفادار.من رتبه 103 رو توی کنکور دکتری کسب کردم، ارشد اجرایی پیام نور، یک مقاله ISC، یک مقاله International ، یک مقاله کنفرانسی، نمره زبانMSRT رو ۵۳ شدم، گواهی دو دوره SPSS و LISREL .حالا 3 سوال از خدمتتان داشتم و راهنمایی میخواستم : ۱- با توجه به رزومه و رتبه بنده ، به نظر شما در گرایش مدیریت رفتار سازمانی، شانس من در دوره روزانه از بین دانشگاههای تهران، بهشتی، علامه،تربیت مدرس، خوارزمی، فردوسی مشهد و اصفهان در کدوم دانشگاهها بیشتره ؟ ۲- کیفیت دانشگاه خوارزمی به چه صورته؟ ۳- با توجه به اینکه ارشد من دانشگاه پیام نور بوده آیا برای اطمینان لازمه که انتخاب پنجم رو دانشگاه پیام نور قرار بدهم یا خیر؟ با تشکر از توجهتون.

    پاسخ
    1. 79.1

      وفادار

      1 – با توجه به جمیع شرایطی که برشمردید شانس کمی برای تهران و تربیت و بهشتی و علامه دارید (اما بدون شانس نیستید) ، اما برای خوارزمی و فردوسی و اصفهان شانستون متعادله (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم).
      2 – دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم سابق) جز دانشگاه های خوبه اما در زمینه مدیریت بعد از دانشگاه هایی مثل تهران ، تربیت مدرس ، بهشتی و علامه قرار میگیره.
      3 – حقیقتش به نظر من خیلی حیفه که با این رتبه ای که کسب کردید برید پیام نور. البته همه چیز بستگی به هدفتون داره. اگر امسال به هر قیمتی میخواین وارد مقطع دکتری بشین یک استراتژی در پیش دارین ، ولی اگر کیفیت دانشگاه براتون مهمتره انتخاب هایی دیگری در پش خواهید داشت. پیشنهاد من به شما اینه که پیام نور رو فراموش کنید چون اگر بتونید خودتون رو در مصاحبه ها خوب نشون بدین قبولی در حداقل یکی دوتا از دانشگاه های فوق دور از دسترستون نیست.
      بعنوان نکته آخر میخوام بگم که چرا پردیس فارابی (قم) رو تو انتخاب هاتون لحاظ نکردین؟؟؟ پردیس قم برند دانشگاه تهران رو داره و خیلیها به خاطر اسم و اعتبار دانشگاه تهران ، این پردیس رو در اولویت های بالاشون قرار میدن.

  80. 80

    somaye

    سلام امروز دفترچه ها اومد…به نظرتون ظرفیتها کمتر از پارسال هست؟؟؟
    من رتبه ام 330، دو مقالهisi، ده تا مقاله کنفرانسی سایقه تدریس دروس مدیریت دو ترم، دو کتاب، گواهی شرکت در دوره spss، شرکت در دوره های زبان، زبانم هم عالیه…به نظرتون شانس قبولی در دوره روزانه دارم،؟؟؟

    پاسخ
    1. 80.1

      وفادار

      با سلام
      بستگی به این داره که گرایش (گرایشهای مدنظرتون چی باشه). اما بطور کلی میشه اینطور گفت که برای روزانه های تهران شانسی ندارین. اما بسته به این که چه گرایشی مد نظرتون باشه در روزانه شهرستانها صاحب شانس هستید.

  81. 81

    somaye

    من گرایشم مدیریت دولتی هست…به نظرتون بازرگانی گرایش رفتار و منابع میتونم بزنم؟؟

    پاسخ
    1. 81.1

      وفادار

      تونستن که میتونین. ولی توصیه میکنم اولویتتون همون کرایشهای دولتی باشه. چون در شرایط برابر با یک دانشجوی بازرگانی، قطعاً شما بازنده خواهید بود.

  82. 82

    علی

    سلام
    ببخشید دوباره مزاحم می‌شومم، (رتبه‌ام 90 بود) باتوجه به تغییرات امسال چه پیشنهادی دارید؟ به‌نظرتون انتخاب پنجمم را یک انتخابی پایین‌تر از فردوسی نزنم؟ کلا بنظرم ریسک است که دانشگاه تهران را اول بزنم؟ در ضمن نظرتون درمورد مدیریت سیستم‌ها چیه، من باتوجه به اینکه تحلیل سیستم‌ها خوندم لیسانس درسهای سیستمی را هم علاقه دارم.
    باتشکر

    پاسخ
    1. 82.1

      وفادار

      سلام
      با توجه به اینکه امسال تربیت مدرس هم گرایش تحقیق آورده، میتونی تحقیق تربیت رو هم بعنوان اولویت دومت انتخاب کنی. در مورد دانشگاه تهران هم باید بگم اگر به دروس تحقیق مسلطی و آمادگی آزمون کتبی اش رو داری به هیچ خودت رو دست کم نگیر و اولویت اول انتخابش کن. دو نفر از چهارتا روزانه ای که سال پیش گرفتن رتبه هاشون 80 و 100 بود.
      در مورد انتخاب پنجمت هم به نظر من با رتبه و رزومه ای که داری ( و از اونجا که فارغ التحصیل فردوسی هم هستی) ، پایین تر از فردوسی به صلاح نیست. مگر اینکه بخوای بیش از حد محکم کاری کنی.

  83. 83

    me.94

    من رتبه ۱۷۴
    من کارشناسی روزانه بازرگانی بودم ارشد دانشگاه دولتی نیمه حضوری بودم معدلم ۱۷٫۸
    رزومه: یک تالیف (با دو نویسنده) یک مقاله اسکوپوس با ایمپکت ۱۴٫
    یک مقاله علمی پژ<هشی داخلی در دست داوری
    چندماه سابقه کار مرتبط با بیمه
    یک طرح پژوهشی
    ۶ مقاله کنفرانسی
    چند گواهی شرکت در سمینارهای مذاکره و بازاریابی و …
    خیلیییی دلم میخواد روزانه تهران قبول بشم خیلی برام مهمه دانشگاهش فرقی نداره!
    اولویت من به این ترتیبه
    علامه
    خوارزمی
    مشهد
    الزهرا
    قم
    مشهد رو چون مططمعن نیستم سه یا پنج جا دعوت به مصاحبه میشم سوم قرار دادم ئ اگر بدونم احتمال قبولی مشهد و قم یکی هست جای این دوتا رو تغییر میدم
    گرایش ارشدم بازرگانی بین الملل و پایانامه و چندتا مقاله در رابطه با برندسازی هست
    استاد گرامی لطفا راهنمایی بفرمایید که این اولویت از نظر شما چطوره؟ و چه تغییری بدم که نه دست بالا باشه نه دست کم؟
    و چون گرایش برام اهمیتی نداره ( غیر از سیستم که اصلا علاقه ای ندارم)
    توی این دانشگاهها توی کدوم گرایش شانس قبولی بیشتری دارم؟
    بازم سپاس از وقت گرانبهایی که بی چشمداشت در اختیار ما میگذارید.

    پاسخ
    1. 83.1

      وفادار

      به نظر من این اولویت بندی بهتره :
      علامه
      پردیس فارابی (قم)
      خوارزمی
      فردوسی
      الزهرا

    2. 83.2

      me.94

      ممنون ازتون اقای وفادار بنظر شما با توضیحاتی که دادم انتخابم واقع بینانه هست؟ و اختمال قبولی این دانشگاهها دارم؟
      با توجه به اینکه گرایش برامخ مهم نیست و بازاریابی رو رتبه های برتر انتخاب می کنند بنظر شما کدوم گرایش بزنم که شانسم بیشتر بشه؟
      مرسی از شما
      وروخدا راهنمایی کنید مثل همیشه خیلی گیجم نمی دونم چیکار کنم

  84. 84

    somaye

    یک سوال دیگه، توصیه نامه از اساتید ارشد لازم هست برای رزومه؟؟؟

    پاسخ
    1. 84.1

      وفادار

      همراه داشتنش ضرری که نداره هیچ، بهتر هم هست.
      گرچه سال پیش اکثر دانشگاه هایی که من واسه مصاحبه رفتم اعتنایی بهشون نکردن. اما با تمام این حرفا همراهتون باشه بهتره.

  85. 85

    ندا

    سلام و تشکر از توجهتون
    من رتبه 687 بودم لیسانس بازرگانی و ارشد دولتی ومقالاتم در زمینه پایان نامه ارشدم هست ، مجاز به روزانه نیستم و ساکن کرمانم، به نظر شما انتخابهای اولی شبانه را چی بزنم که شانسم بیشتر باشه؟ گرایشهای منابع و رفتار با عنوان کلی مدیریت را فکر میکنم میتونم انتخاب کنم. بعد الویت را بین بازرگانی اصفهان ، منابع انسانی و رفتار فارابی قم، دولتی زاهدان و پیام نور تهران چطوری بزنم بهتره؟
    بعد با توجه به اینکه لیسانسم بازرگانیه اما ارشدم و مقالات دولتی اند میشه برم مصاحبه بازرگانی اصفهان؟ چون کرمانم اصفهان بهم نزدیکتره ، اما آیا شانسی دارم براش؟
    ممنون

    پاسخ
    1. 85.1

      وفادار

      با سلام
      با توجه به اینکه گرایش ارشدتون و خصوصاً مقالاتتون در زمینه دولتیه بهتون پیشنهاد میکنم گرایشهای مرتبط با دولتی رو انتخاب کنید. مگر اینکه به در زمینه بازرگانی خیلی قوی باشید و بتونید اساتید مصاحبه کننده رو به این تغییر رشته راضی کنید (که البته کار سختیه).
      در خصوص اولویت ها هم به نظر من اول گرایشهای دولتیه پردیس قم رو بزنید، بعد سیستان و بلوچستان و در آخر هم پیام نور. فقط حواستون باشه جوری انتخاب کنید که مابین اوالویت هایی که امکان میدهید دعوت به مصاحبه بشید، یک توازن منطقی از اولویتهای سطح بالا (مثل پردیس قم)، متوسط مثل (زاهدان) و سطح پایین (مثل پیام نور برقرار باشه).

  86. 86

    پیام

    سلام آقای دکتر. شما درمورد دانشگاه لرستان اطلاعی دارید؟ اینکه از نظر علمی در چه سطحیه؟

    پاسخ
    1. 86.1

      وفادار

      سلام پیام عزیز
      متأسفانه در این مورد اطلاع دقیقی ندارم. اما همونطور که به بقیه دوستان هم گفتم معمولاً دانشگاه های شهرستان ( به جز چندتا شاخصون مثل فردوسی) همه در ک سطح طبقه بندی میشوند. بهتون توصیه میکنم در انتخاب شهرستانها حتماً مسافت و دسترسی راحت تر رو مد نظر قرار بدهید.

  87. 87

    somaye

    سلام، من اولویتم سیستم های اطلاعاتی شیراز هست، با رتبه 330…چون ساکن شیراز هستم…به نظرتون شانسی دارم؟
    بعد یک سوال دیگه اینکه چه سوالاتی در جلسه مصاحبه پرسیده میشه؟

    پاسخ
    1. 87.1

      وفادار

      بررسی شانستون فقط بر اساس رتبه تون نیست. به رزومه آموزشی، پژوهشی و فرآیند مصاحبه هم وابسته است. اما اگر رزومه و مصاحبتون نرمال باشه ، بله شانس دارید. در مورد اینکه چه سوالات تخصصی در حوزه سیستم ازتون پرسیده خواهد شد اطلاعی ندارم. اما سوالاتی که عموماً در جلسه مصاحبه پرسیده میشه معمولاً از پایان نامه تون، مقالاتتون، انگیزه و هدفتون از ادامه تحصیل در مقطع دکتری و احتمالاً روش تحقیقه.

  88. 88

    پیام

    ضمنا آقای دکتر یه سوالی هم داشتم اونم اینه که آیا مصاحبه پردیس فارابی در همان محل دانشگاه تهران و بااساتید دانسگاه تهران انجام میشه؟ یا کلا فرق داره؟ یعنی میخوام بدونم آسونتره؟:)))

    پاسخ
    1. 88.1

      ::پورشفیع::

      بله تا الان این بوده که در دانشگاه تهران بوده و مصاحبه در اونجا بوده…

    2. 88.2

      وفادار

      با سلام
      سال پیش مصاحبه پردیس فارابی در محل پردیس ، یعنی قم برگزار شد.

  89. 89

    علی

    سلام
    (90 شده بودم)
    1-ببخشید در صورت محکم‌کاری و اینکه بخواهم بعد از فردوسی هم یک دانشگاهی را تولید یا تحقیق بزنم، کدام دانشگاه را پیشنهاد می‌کنید؟
    2- آیا به‌نظرتان منطقی یا درست است که مثلا هم تولید بهشتی را بزنم و هم سیستم‌های بهشتی را؟ چون خیلی دانشگاه علامه تو ذهنم جالب نیست و باتوجه به اینکه لیسانسم صنایعی حس می‌کنم بیش از حد انسانی
    ممنونم.

    پاسخ
    1. 89.1

      وفادار

      1 – اگر ساکن مشهد هستید به نظرم تولید مازندران یا سمنان گزینه ی خوبیه. البته اگه با مسافت مشکلی ندارید (که قاعدتاً باید داشته باشید) تحقیق یزد هم خوبه.
      2- نه این کار رو توصیه نمیکنم، خصوصاً اینکه دانشجوی ارشد بهشتی نبودید. در خصوص علامه هم اشتباه فکر میکنید. علامه خصوصاً در زمینه تحقیق دانشگاه بسیار قوی ای هست و اساتید بسیار خوب و به نامی مثل دکتر لعیا الفت ، دکتر خاتمی فیروزآبادی و دکتر مقصود امیری و … در اونجا تدریس میکنند. شاید براتون جالب باشه که دکتر خاتمی در هر سه مقطع لیسانس و فوق و دکتری صنایع خوندن، خانم دکتر الفت لیسانس و فوقشون صنایعه و دکتر امیری هم دارای دو مدرک دکترای صنایع اند که یکیشو از دانشگاه شریف گرفتن. پس برعکس اون چیزی که شما فکر میکنید گروه صنعتی علامه نه تنها بیش از حد انسانی نیست که اتفاقاً بیش از حد فنی مهندسیه.

  90. 90

    علیرضا

    با سلام و تقدیم احترام خدمت جناب آقای دکتر وفادار
    من رتبه ام ۳۹۳ با تخصصی ۴۲ و ۵ صدم درصد، استعداد ۴۰ درصد و زبان سفید شده است. امکان تحصیل در دوره های شبانه، پیام نور و پردیس را ندارم، پاسخ داده بودید.
    با توجه به روزمه ام (کارشناسی ام مدیریت بازرگانی و ارشدم مدیریت رسانه دانشگاه پیام نور بود. به رشته مدیریت رسانه خیلی علاقه دارم و بیشتر رزومه پژوهشی من در این زمینه است. یک کتاب در حال نگارش، یک مقاله ISC دو مقاله علمی ترویجی و احتمالا اگر اوکی بشه دو مقاله علمی پژوهشی. چند همایش هم حتی برای سخنرانی انتخاب شدم. سه چهار تا همایش داخلی و دو همایش بین المللی. دوره تحصیلی ام در دانشگاه نیز مدیر مسئول و سردبیر یک نشریه دانشجویی بودم که در سطح کشور حائز رتبه اول شد. عضو انجمن علمی دانشگاه هم بودم و در جشنواره های دانشجویی حائز رتبه برتر شدم. بیش از ۱۰۰ مقاله عادی در حوزه مدیریت، کارآفرینی و رسانه دارم. خودم هم مدیر امور اداری، دبیر سرویس بین الملل یک خبرگزاری رسمی کشور هستم. مدیر اجرایی دو نشریه (ماهنامه) دارای مجوز ارشاد هم هستم و … بیشتر مقالات بنده در حوزه رسانه، مدیریت اسلامی و نقش آنها در توسعه است.) 5 انتخاب اولم به این شکل است. لطفاً نظر خودتان را با انتخاب های بنده اعلام فرمائید. پیشاپیش از مساعدت و پاسخگویی حضرتعالی در این خصوص تشکر می کنم.

    1-مدیریت رسانه/ قم
    2-مدیریت دولتی/گرایش مدیریت تطبیقی و توسعه/علامه
    3-مدیریت تکنولوژی/گرایش تحقیق و توسعه / علامه
    4-مدیریت بازرگانی/گرایش رفتار و منابع انسانی/اصفهان
    5- مدیریت رفتاری/ خوارزمی
    6- مدیریت بازرگانی/گرایش رفتار و منابع انسانی /علامه
    7- مدیریت منابع انسانی /خوارزمی

    پاسخ
    1. 90.1

      وفادار

      با سلام
      به جز انتخاب اولتون که بسیار معقوله ( و انشاالله اگر دعوت به مصاحبه بشید ، با توجه به رزومه ی فوق العاده ی رسانه ای که دارین، شکی در قبولیه نهایی تون ندارم)، بقیه انتخاب ها بسیار ناهمگون هستند. از رسانه به دولتی، از دولتی به تکنولوژی، از تکنولوژی به بازرگانی و …. انگار تعمداً سعی شده تا از هر گرایش مدیریت یک رشته گلچین بشه و در اولویت ها قرار داده شه. به شدت توصیه میکنم که :
      اولاً انتخابهاتون رو همگون تر کنید. این روش انتخاب رشته علاوه بر کم کردن شانس قبولیتون بطور مستقیم، تأثیر بسیار نامطلوبی بر اساتید مصاحبه کننده میزاره. اکثر اساتید مصاحبه کننده در همون ابتدای جلسه از شما میخوان که انتخاب هاتون رو براشون بگین و قطعاً پس از شنیدن چنین انتخاب نامتجانسی به این نتیجه میرسن که شما هنوز هدفتون رو مشخص نکرده و به قولی هنوز تکلیفتون با خودتون مشخص نیست، که این میتونه تأثیر بسیار بدی روی نمره ای بزاره که بهتون میدن.
      دوماً با توجه به رتبه تون ( و اینکه تقریباً تمام رزومه تون رسانه ای هست)، بجز انتخاب اول بقیه ی انتخاب هاتون در سطح خیلی بالاییه. پیشنهاد میکنم مابین اولویتهایی که احتمال میدین دعوت به مصاحبه بشین حداقل یکی دو تا انتخاب سطح پایین تر قرار بدین. چون با این انتخابهایی که کردین، اگر انتخاب اولتون رو نیارین به احتمال خیلی زیاد بقیه رو هم نخواهید آورد.

  91. 91

    سعید

    با سلام. دانشجوی ای تی مدرس با رتبه 230. نظرتون درباره این انتخابها چطوره؟ سیاستگذاری مدرس. ای تی علامه. تکنو علامه. تکنو قم. سیستم قم. ای تی شبانه تهران. سیاستگذاری شبانه مدرس. ممنون از زحمات شما.

    پاسخ
    1. 91.1

      وفادار

      سلام
      از رزومه ات بی خبرم. اما اگر فرض کنیم که رزومه ات در حد نرمالیه، انتخاب هات خوب و معقولن.

  92. 92

    پیام

    ممنونم آقای دکتر. من رتبه ام 352 شده و گرایشم بازاریابیه رزومه متوسطی هم دارم. به نظرتون با حجم بالای متقاضی برای بازاریابی و کاهش ظرفیتها، من شانس قبولی تو کدوم گرایش بازرگانی رو دارم و آیا میتونم به رفتار و منابع دانشگاههای تهران دوره روزانه امیدوار باشم؟ ممنونم اگه راهنماییم کنید چون فقط فردا میتونم انتخاب رشته کنم:((

    پاسخ
    1. 92.1

      وفادار

      روزانه ی رفتار و منابع شهرستان شانس داری.
      روزانه های تهران شانست خیلی کمه.
      شبانه ها همه جا شانس داری.

  93. 93

    نگار

    سلام
    من رتبم 168 شده ،من مقالات و پایان نامم بیشتر تو ر فتار بوده .اما کارشناسی و ارشدم صنعتی بودم.(رزومه دو مقاله از پایان نامه یکی isi(بلک لیست) البته اون موقع نبود و یک علمی تخصصی، دو تا علمی پژوهشی در داوری،دو تا همایش در راه به زودی این دو تا همایش هم میشه گفت تو رفتار هستش ،گواهینامه تولید vsm وefqm.میخوام نظرتون رو راجع به انتخابام بدونم.ممنون.
    ۱٫خوارزمی رفتار
    ۲٫علامه تولید
    ۳٫لرستان رفتار
    ۴٫مارندران تولید
    ۵٫اصفهان رفتار
    ۶٫لرستان منابع انسانی
    ۷٫مازندران یاست گذاری علم و فناوری
    این انتخاب اولیه است ممنون میشم راهنماییم کنید نظرتون رو بفرمایید.میخوام هر جور شد امسال قبول شم

    پاسخ
    1. 93.1

      وفادار

      با سلام
      جای رفتار لرستان و اصفهان رو حتماً عوض کنید.

  94. 94

    مری مه

    با سلام و تشکر از شما به خاطر پاسخ های دلسوزانتون. من رتبه 46 رو کسب کردم. لیسانسم مدیریت بیمه علامه (شاگرد اول)و ارشدم mba دانشگاه خارج از کشور.متاسفانه هیچ مقاله ای ندارم اما سابقه تدریس دردانشگاه و کار پژوهشی دارم. من فکر می کنم مدیریت بازرگانی بیشتر مرتبط باشد با سابقه تحصیل من. اگر ممکن است من را راهنمایی کنید برای انتخاب رشته. و یه سوال دیگر اینکه من واقعا از انتخاب رشته سر در نمیارم فقط 5 انتخاب اول مهم است؟ مثلا من 5 انتخاب اول را علامه بزنم بازرگانی با گرایش های مختلف؟

    پاسخ
    1. 94.1

      وفادار

      با سلام
      رتبه خيلي خوبي كسب كردين، اما اينكه هيچ سابقه ي پژوهشي ندارين كارتونو خيلي سخت ميكنه.
      فارغ التحصيلان mba اگر بخوان در مقطع دكتري مجموعه مديريت ادامه تحصيل بدهند معمولاً گرايش هاي مختلف بازرگاني و بعضاً مديريت مالي رو انتخاب ميكنند(گرچه بودند افرادي كه به سراغ دولتي و حتي صنعتي هم رفته اند).
      نه ، صرفاً 5 انتخاب اول مهم نيست. شما از ميان تمام انتخابهايي كه انجام ميدي حداكثر به 5 كد رشته دعوت به مصاحبه خواهي شد. شيوه ي دعوت هم به اين صورت هست كه معمولاً هر دانشگاه براي هر كد رشته اش تا حدود 5-6 برابر ظرفيت دعوت به مصاحبه ميكنه. حالا بر اساس اولويت هايي كه شما انتخاب كردي ، براي هر كدرشته اي كه شامل اين 5-6 برابر ظرفيت بشي، دعوت به مصاحبه خواهي شد. اما نكته اينه از اونجا كه شما رتبه ي بسيار پاييني آوردي به احتمال بسيار زياد به هر 5 انتخاب اولي كه بكني دعوت به مصاحبه خواهي شد و روي همين اصل هم بايد اين 5 انتخاب اول رو با دقت و وسواس بسيار انجام بدي.
      با توجه به رزومه ي پژوهشي ضعيفت بهت پيشنهاد ميكنم خيلي سطح بالا انتخاب نكني. در ضمن با توجه به وضعيتت چندان صلاح نيست كه همه ي انتخاب هات رو از كدرشته هاي يك دانشگاه انجام بدي. پس اولاً انتخابت رو متعادل انجام بده (نه خيلي آرماني و سطح بالا و نه خيلي محافظه كارانه) و ثانياً از كد رشته هاي يك دانشگاه نباشن.

  95. 95

    ندا

    با سلام و خسته نباشید
    با رتبه 688 و ارشد دولتی و ساکن کرمان، این انتخاب معقوله؟
    1- شبانه اصفهان مدیریت بازرگانی
    2-شبانه قم فارابی مدیریت دولتی
    3- پیام نور تهران مدیریت دولتی گرایش منابع
    4-پیام نور تهران مدیریت دولتی گرایش رفتار
    5- شبانه زاهدان مدیریت دولتی
    بنظرتون این مدلی شانسم زیاد میشه؟

    پاسخ
    1. 95.1

      وفادار

      سلام
      احتمال قبوليت بالاست.

  96. 96

    پیام

    ممنون آقای دکتر. ببخشید آقای دکتر گرایش تولید و عملیات به اندازه تحقیق درعملیات سخته؟ چون من ریاضیم خیلی تعریف نداره:)
    واینکه آیا تولید و عملیات رشته پرطرفداریه؟ ممنونم ازتون

    پاسخ
    1. 96.1

      وفادار

      با سلام
      گرایش تولید ساده تر از تحقیقه و نیازی نیست پایه ی ریاضیتون خیلی قوی باشه. بر همین اساس هم معمولا پرطرفدار از تحقیقه.
      اصولاً کاربرد گرایش تحقیق بیشتر در فضای آکادمیکه و کاربرد تولید بیشتر در فضای کار و عمل.

  97. 97

    مری مه

    ببخشید چه طور می شود مشاوره حضوری با شما داشت؟

    پاسخ
  98. 98

    محمد حسین

    سلام آقای وفادار پیشاپیش ممنون از محبت و راهنماییی که انجام میدین
    من 392 شدم
    کارشناسی سلولی مولکولی دانشگاه آزاد و ارشد اجرایی البرز قزوین
    ساکن تهران
    یک مقاله فارسی در خصوص ارزيابي كيفيت خدمات ارائه شده -یکدونه انگلیسی در خصوص ارزش ویژه برند-و یک پوستر هم دارم
    در حوزه منابع انسانی هم یک مقاله
    الان کارمند بخش دولتی هستم و قبلا سابقه کار در بخش خصوصی رو هم داشتم هر دو در حوزه منابع انسانی
    1)به نظرتون انتخاب روزانه خوارزمی یا فارابی قم اصلا برای من منطقیه و بالای 50 شانس دارم یا کمتر؟
    2)روزانه اصفهان یا لرستان شانسم بالای 50 درصد یا کمتر؟
    3)به نظرتون کدوم دانشگاه های شبانه رو به عنوان انتخاب واقع بینانه انتخاب کنم؟
    4)در مورد دانشگاه امام صادق ع اطلاعاتی دارین؟
    5) دعوت به مصاحبه امام صادق ع خارج از 5 تا انتخابمون محسوب میشه؟
    باز هم ممنون

    پاسخ
    1. 98.1

      وفادار

      با سلام
      1 – متأسفانه شانستون برای روزانه خوارزمی و فارابی خیلی کمه. اما انتخاب یکیشون بعنوان اولویت اولتون خوبه.
      2- شانستون برای روزانه اصفهان هم خیلی کمه، اما بسته به انتخاب دیگران، برای روزانه لرستان 50 – 50 شانس دارید.
      3- توضیح ندادید که دقیقاً چه گرایش (یا گرایش هایی) مد نظرتون هست. اما بطور کلی با توجه به اینکه ساکن تهران هستید انتخاب شبانه فارابی (قم) میتونه معقول باشه.
      متأسفانه در مورد دانشگله امام صادق (ع) اطلاعی ندارم

  99. 99

    مری مه

    آقای وفادار خیلی ممنون از پاسخ سریعتون. خواهشی که از شما دارم اینکه اگر ممکن است یک ایمیلی یا شماره تماسی از خودتون بدین برای مشاوره و اینکه انتخاب رشته نهایی رو براتون ارسال کنم. زمان خیلی کمه و به این صورت مکاتبه یه کم طول می کشه.

    پاسخ
  100. 100

    fatiiii

    سلام . ببخشید دانشگاه علم و صنعت و امام صادق امسال دختر هم میگیره ؟؟؟ با رتبه 170 و رزومه متوسط رو به بالا شانس قبولی تو این دانشگاه ها هست؟

    پاسخ
    1. 100.1

      سعید

      امام صادق نمی تونید بروید. چون قبل از مصاحبه باید نمره معارف بیاورید که نمره آوردن آن چیزی در حد حجت الاسلام بودن نیاز مند است. ادبیات عرب و اصول و عقاید. در این آزمون معمولا فقط دانشجویان خود امام صادق نمره می آورند. محدودیت جنسیت را اگر باشه در ستون «توضیحات» انتخاب رشته می نویسند.

  101. 101

    ندا

    سلام مجدد، یه سوال، پیام نور تهران بهتره یا شبانه زاهدان؟

    پاسخ
    1. 101.1

      وفادار

      پیام نور تهران قطعاً طرفداران بیشتری داره.

  102. 102

    علیرضا

    جناب آقای دکتر وفادار
    با سلام و تقدیم احترام
    ضمن سپاس از پاسخ حضرتعالی در خصوص انتخاب رشته بنده و احتمال قبولی در رشته مدیریت رسانه با توجه به رزومه ای که دارم. اولویت های دیگر را با توجه به نظر حضرتعالی مبنی بر غیرمتناجس بودن رشته ها و گرایش ها، به این ترتیب تغییر داده ام. انتخاب رشته اول بر اساس توصیه آقای دکتر پورشفیع بود که گفته بودند امکان قبولی در رشته های غیربازاریابی را دارم، بود. لطفا نظر خود را در خصوص انتخاب رشته جدیدم با توجه به نظرات کارشناسی که اعلام کرده بودید، بفرمائید.
    مدیریت منابع انسانی، مدیریت رفتار را به این خاطر انتخاب کرده ام که در حال حاضر خود مدیر امور اداری (منابع انسانی) یک خبرگزاری رسمی و همچنین مدیر اجرایی دو ماهنامه هستم. رشته مدیریت دولتی گرایش تطبیقی و توسعه را هم بخاطر مقالاتی که در حوزه توسعه اقتصادی، اقتصاد مقاومتی و … نوشته ام، انتخاب کرده ام.
    پیشاپیش صمیمانه از تسریع در پاسخگویی حضرتعالی سپاسگزاری می نمایم.
    1- مدیریت رسانه/قم
    2-مدیریت منابع انسانی/خوارزمی
    3- مدیریت منابع انسانی/علامه
    4-مدیریت رفتاری/خوارزمی
    5-مدیریت رفتاری/قم
    6-مدیریت دولتی/ گرایش مدیریت تطبیقی و توسعه

    پاسخ
    1. 102.1

      وفادار

      با توجه به رتبه تون ( 393)، انتخابهاتون بسیار بسیار سطح بالاست. گرچه تغییری که در گرایش های انتخابی تون دادین بسیار خوب و معقوله ، اما همچنان معتقدم به جز انتخاب اولتون، برای بقیه شانسی ندارین. پیشنهاد میکنم با توجه به رتبه تون حداقل 3 تا انتخاب شبانه رو در اولویتهایی که احتمال میدین دعوت به مصاحبه میشید بگنجانید.

  103. 103

    مهدوی

    سلام وعرض ادب
    با رتبه ۳۱۱ مدیریت دولتی و یک مقاله آی اس آی و ۳ مقاله پژوهشی و ۳ مقاله در کنفرانسها وسابقه تدریس در دانشگاه پیام نور وبدون مدرک زبان چقدر شانس قبولی در دانشگاه روزانه اصفهان و یا روزانه علامه تهران را دارم؟یک مقاله نیز در انتظار تایید آی اس آی دارم به نظرتون به مصاحبه میرسد واثری در مصاحبه دارد؟ممنون

    پاسخ
    1. 103.1

      وفادار

      با سلام
      رزومه تون در حد خوبیه اما با توجه به رتبه تون ، شانس کمی برای روزانه اصفهان و علامه دارید.
      اینکه مقاله تون برسه یا نه بستگی به برنامه زمان بندی مصاحبه ها داره. امسال احتمال داره که به خاطر شروع ماه رمضان، برنامه مصاحبه ها فشرده تر از سال قبل باشه و این یعنی اینکه برای گرفتن اکسپت باید بیشتر عجله کنید.

  104. 104

    مری مه

    جناب وفادار چندتا سوال کلیدی دارم ممنونمی شم راهنماییم کنید:
    1. رشته حرفه ای مدیریت و مدیریت توسعه که دانشگاه تهران گذاشته چی هست؟
    2. منظور از سیاست گذاری بازرگانی همان استراتژیک است؟
    3. از بین دانشگاه های تهران(فارابی قم)؛ خوارزمی و ازهرا کدامیک بهتر است؟ به ترتیب؟
    4. مدیریت بازرگانی علامه بهتر است یا شهید بهشتی؟

    پاسخ
    1. 104.1

      وفادار

      1 – رشته حرفه ای مدیریت که هم دانشگاه تهران داره و هم علم و صنعت ، به لحاظ تقسیم بندی کلی در حیطه استراتژیک قرار میگیره اما یادتون باشه که برخلاف بقیه کد رشته ها فاقد اطلاق دکترای تخصصی هست و این موضوع باعث میشه تا طرفدارانش کمتر بشن.
      2 – بله سیاست گداری در حیطه استراتژیک قرار میگیره.
      3 – به نظر من اول فارابی ، دوم خوارزمی و سوم الزهرا
      4 – بازرگانی بهشتی طرفداران بیشتری داره.

  105. 105

    فرزاد

    سلام جناب وفادار
    چنتا سوال ازخدمت شریفتون داشتم:
    نوبت های شبانه دانشگاه تهران که محل تحصیل را پردیس فارابی قم زده؛ مدرکشان به چه صورته؟ از دانشگاه تهران مدرک میدن یا پردیس قم؟ توی مدرک پردیس می زنن یا شبانه و یا هیچ کدام؟ وام شهریه بهشون تعلق میگیره یا نه؟ واینکه با رتبه 561 به شبانه تهران ( محل تحصیل پردیس فارابی قم ) دعوت به مصاحبه میشم یا نه؟
    با تشکر

    پاسخ
    1. 105.1

      وفادار

      تو مدرک ذکر میشه : دانشگاه تهران (پردیس فارابی) – نوبت دوم
      وام شهریه بهش تعلق میگیره
      بستگی داره چه گرایشی مد نظرتون باشه. اما در حالت کلی، بله به احتمال خیلی زیاد دعوت میشین.

  106. 106

    علیرضا348

    سلام آقای وفادار کامنت میذارم اما جواب نمیگیرم فکر کنم منو با یه نفر دیگه که اونم با اسم علیرضا کامنت میذاره اشتباه گرفته باشید . من لیسانسم پیام نور مهندسی صنایع معدل ۱۵/۴۹ و ارشد دانشگاه زاهدان مدیریت بازرگانی-مالی معدل ۱۸/۲۴بودم رتبه ام ۳۴۸ شده رزومه من شامل ۴مقاله پژوهش خارجی-۴مقاله کنفرانس داخلی-۱کتاب تالیف با چاپ دانشگاه بازاریابی-رتبه دوم استعداد درخشان پارسال-یک ترم تدریس در دانشگاه پیام نور-تدریس در کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه-پایان نامه با درجه عالی۱۹/۹۵-۲کتاب در حال تالیف. انتخابهامو میخوام اینجوری بذارم خواهش میکنم به تمام سوالات من پاسخ دهید خیلی حیاتیه :
    ۱-اصفهان-بازاریابی روزانه//۲-اصفهان-رفتار و منابع روزانه//زاهدان-منابع روزانه//زاهدان-رفتار روزانه//لرستان-منابع روزانه//لرستان-رفتار روزانه.
    ۱-با توجه به رتبه و رزومه ام به نظر شما ترتیب اولویتهای من درست و منطقی است؟
    ۲- آیا نوبت دوم بازاریابی اصفهان و یا شبانه تهران در اولویتهای اول بگذارم کار درستی است و خوب است یا نه؟
    ۳-با توجه به اینکه ارشدم را زاهدان بودم و شانس بالایی در مصاحبه دارم به نظر شما جایگاه زاهدان در انتخاب رشته من معقول است؟(از نظر پیشرفت و جذب)
    ۴- بین گرایشهای منابع و رفتار از نظر بازارکار اولویتها را صحیح انجام دادم؟
    ۵-به نظر شما با توجه به رتبه من احتمال ۹۰% به بالا کدام اولویتهامو قطعا دعوت به مصاحبه میشوم؟؟؟(با توجه به کاهش ظرفیت پذیرش امسال)
    ۶- مدیریت سیستم های دانشگاه شیراز(روزانه) با توجه به رتبه و رزومه و کاهش ظرفیت امسال در کجای اولویت من جای خالی دارد؟؟؟ آیا گرایش خوبی است؟
    با تشکررررررررر از زحمات جنابعالی

    پاسخ
    1. 106.1

      وفادار

      با سلام
      1 – بله ترتیب انتخاب هاتون منطقیه.
      2 – اگر با هزینه شبانه مشکلی ندارید و در حال حاضر ساکن اصفهان هستید معقول تر اینه که شبانه اصفهان رو بالاتر از زاهدان بزنید. اما اگر نسبت به اساتید زاهدان شناخت متقابلی دارید و مشکلی بابت موندن در زاهدان ندارید، پیشنهاد میکنم زاهدان سرجای خودش باقی بمونه و به جای لرستان شبانه اصفهان رو قرار بدید.
      3 – بله جایگاه زاهدان خوبه.
      4 – معمولاً منابع طرفدار و بازار کار بیشتری داره.
      5 – به جز انتخاب اولتون که 50 -50 هست ، بقیه رو دعوت میشید انشاالله.
      6 – اگر در خصوص سیستم رزومه دارین و در این حیطه کار کردین، میتونین تو اولویتهای بالا قرارش بدین. اما اگر فقط به صرف مدرک لیسانستون میخواین انتخابش کنین، این کار رو توصیه نمیکنم.

  107. 107

    پیام

    سلام آقای دکتر. این درسته که دانشگاه اصفهان بجای مصاحبه آزمون داخلی میگیره؟ و از بعضیام شنیدم که خیلی سخت میگیرن. درسته؟:((

    پاسخ
    1. 107.1

      وفادار

      سلام
      سال پیش از تعدادی از داوطلبانی که دعوت به مصاحبه دانشگاه اصفهان شده بودند شنیدم که دانشگاه اصفهان هم آزمون گرفته. اما هم آزمون و هم مصاحبه

  108. 108

    علی

    سلام
    ببخشید آقای وفادار می‌خواستم باتوجه به انتخاب نهایی‌ام، دوسه سوال بپرسم. (رتبه‌ام 90 شده بود.)
    تربیت مدرس (تحقیق)
    بهشتی (تولید یا سیستم)
    علامه (تولید)
    فردوسی (تحقیق)
    سمنان (تحقیق)
    1- نظرتون در مورد گرایش‌ سیستم‌ها چیه؟ حالا که بهشتی تحقیق ندارد و لیسانسم صنایع تحلیل سیستم‌ها بوده و اصولا یکی از دلایلی که می‌خواهم بجای تولید بزنم تحقیق، درس سیستم داینامیک است، بنظرتون به جای تولید بهشتی، سیستم‌ها را بزنم؟ آیا طرفدارهایش بیشتر نیست و در مصاحبه مشکل ایجاد نمی‌شود؟ یا کلا رشته پایین‌تری حساب نمی‌شود؟ درس‌های تخصصی‌اش را سرچ می‌کنم جایی مطلب در موردش نیست!چون حتی موضوع پیشنهادی بنده در پایان‌نامه دکتری هم سیستمی است. (سابقه تدریس تحلیل سیستم بچه‌های مدیریت و سیستم داینامیک بچه‌های صنایع را دارم)
    2- آیا اگر سیستم‌های شریف را اول بزنم ریسکش بالاست؟ و کلا آزمونش در مورد چیه؟
    3- به‌جای سوپاپ اطمینان که سمنان قرار داده‌ام، اصفهان چطور است؟

    ممنون از لطفتون خیلی این چند روزه تو زحمت انداختمتون

    پاسخ
    1. 108.1

      وفادار

      با سلام
      در حالت کلی تولید رو پیشنهاد میکنم. البته اگه خیلی به گرایش سیستم علاقمندید بحث فرق خواهد کرد. اما در کل بچه های صنعتی گرایش بیشتری به تولید و تحقیق و تکنولوژی دارن تا سیستم. در میان اون سه تا هم که قبلاً گفتم : اقبال به تولید بیشتره.
      2 – آره ریسکش بالاست. شریف معمولاً رتبه های خیلی خیلی عالی رو جذب میکنه که اکثراً هم فارغ التحصیلان خود شریفن. آزمون نداره. سال پیش به این ترتیب بود که پس از انجام مصاحبه از کل افرادی که دعوت به مصاحبه شده بودند، تعدادی را در همین مرحله رد میکرد و از افراد باقیمونده میخواستن که خودشون رو برای ارائه یک موضوع خاص که فرداش انجام میشد آماده کنن.
      3 – با توجه به رتبه و رزومه تون انتخاب اصفهان معقول تره. گرچه ابنو در نظر داشته باشین که سمنان چند سالی هست که تحقیق رو ارائه میده، اما اصفهان سال اولشه.

  109. 109

    داوطلب بازرگانی

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من رتبه ام خیلی بد شده… 635 ولی رزومه بدی ندارم
    3 مقاله چاپ شده علمی و پژوهشی
    3 مقاله کنفرانسی
    1 book chapter در حال چاپ وپذیرش شده
    1 کتاب که اونهم تایید شده
    بنیاد نخبگان
    شاگرد اولی
    2 طرح پژوهشی
    می دونم با این شرایط خیلی شانسی ندارم ولی می خوام نظرتون رو بدونم …شهرستان هم نمی رم
    دوست دارم شبانه های تهران را ولی نمی دونم کورسو امیدی هست یا نه ؟ مثلا تکنولوژی تهران …در مورد پیام نور هم اطلاعی ندارم
    من شاغلم و فکر نکنم دوباره بتونم بخونم و اگه امسال نرم دیگه دکترا را بی خیال می شه
    امکانش هست منو راهنمایی کنید
    با سپاس از زحماتتون

    پاسخ
    1. 109.1

      وفادار

      با سلام
      رزومه تون خوبه و اگر ان شاالله دعوت به مصاحبه بشید امید زیادی خواهید داشت.
      البته شانستون برای شبانه های دانشگاه تهران کمه، ولی برای شبانه فارابی شانس دارید. حال با توجه به اینکه میگید فقط تهران مدنظرتونه پیشنهاد میکنم یکی از شبانه های تهران + 3 تا از شبانه های فارابی + پیام نور.

  110. 110

    محمد حسین

    سلام جناب وفادار
    ممنون از جوابتون
    من 392 بودم که گفته بودین از علایقم نگفتم
    علاقه شخصیم بازاریابیه اما کارم منابع انسانیه
    آقای وفادار ممنون میشم باز هم کمکم کنید و بفرمایید به غیر از شبانه فارابی که حتما در انتخاباتم خواهد بود برای شبانه دانشگاه های مستقر در تهران آیا شانسی دارم؟ متلا خوارزمی یا ………

    متشکرم از مشاوره و لطفی که دارید

    پاسخ
    1. 110.1

      وفادار

      سلام
      شبانه های مستقر در تهران عبارتند از :
      دانشگاه تهران ( که شانستون براش کمه)
      فارابی ( که براش شانس دارید)
      تربیت مدرس (که فقط 1 نفر با گرایش سیاستگداری علم و فناوری میگیره و بنابراین شانستون براش کمه)
      الزهرا (که جنسیتتون به این یکی دانشگاه نمیخوره)
      متأسفانه امسال در تهران شبانه ی دیگه ای وجود نداره.

  111. 111

    کمال برزگر

    با سلام خدمت آقای وفادار
    با سلام
    من رتبه ۳۵۰ آوردم. آیا اولویت​های من به شرح زیر برای قبولی روزانه در دکترا مناسب است؟
    تکنولوژی (تحقیق) پردیس قم
    تکنولوژی (تحقیق) علامه
    تولید و عملیات پردیس قم
    تولید و عملیات یزد
    تولید و عملیات مازندران
    تکنولوژی (نوآوری) پردیس قم
    سیستمها پردیس قم
    سیستمها بهشتی
    مدیریت آی تی علامه
    با تشکر فراوان

    پاسخ
    1. 111.1

      وفادار

      اگر همه ی اینایی که گفتین رو در مقطع روزانه انتخاب کنین خیلی خیلی سطح بالا و آرمانیه انتخابتون. یا اگر مصر به موندن در تهران هستید شبانه های تهران رو هم انتخاب کنید و یا اگر روزانه بودن براتون مهمتره روزانه های شهرستان رو بیشتر کنید و باالاتر بزنید. در ضمن انتخاب سیستم بهشتی و آی تی علامه بعد از یزد و مازندران بی معناست.

  112. 112

    مری مه

    خیلی ممنون آقای وفادار. از اطلاعات واقعا کاملی که به ما می دین. فقط یه سوال رشته مدیریت توسعه که دانشگاه تهران گذاشته اطلاع دارین چی هست, ؟
    2. من با رتبه 46 سابقه پژوهشی نه چندان قوی به نظرتون مدیریت بازرگانی را نزنم؟ می ترسم مصاحبه رد شم. رشته ارشدم MBA بوده. برم سراغ دولتی؟ و دانشگاهای خوارزمی و الزهرا؟
    3. ممنون که ایمیلتون رو دادین ولی متاسفانه نمی شودبهتون ایمیلی ارسال کرد error میده.

    پاسخ
    1. 112.1

      وفادار

      سلام
      متأسفانه در مورد مدیریت توسعه اطلاع موثقی ندارم که خدمتتون عرض کنم.
      به خاطر ضعف در رزومه تون شانستون برای روزانه بازرگانی تهران و بهشتی کمه، اما برای بازرگانی علامه و فارابی و الزهرا و اصفهان شانس دارید.
      رتبه تون خوبه و بعید میدونم در مصاحبه همه دانشگاه های فوق رد بشید. با اینهمه برای محکم کاری بیشتر میتونین رفتار (یا منابع خوارزمی) رو هم به عنوان اولویت آخر بزنید

  113. 113

    نازنین

    آقای دکتر این دانشگاه علامه که جلو بعضی از کدها نوشته پژوهش محور، یعنی اوناکه جلوش چیزی ننوشته، آموزش محوره؟؟

    پاسخ
    1. 113.1

      وفادار

      سلام
      نه ، اونایی که چیزی ننوشته یعنی نوع پذیرششون عادیه (مثل بقیه دانشگاه ها).

  114. 114

    سعید

    با سلام خدمت شما خانم دکتر
    رتبه ام 920 شده، ارشد مدیریت صنعتی دارم و کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه دولتی
    برای انتخاب رشته با توجه به گرایش صنعتی، پردیس یزد و پردیس تهران، علامه و بهشتی را زدم.
    البته با توجه به شرایط کاری که دارم، ترجیح می دم پیام نور برم، اما پیام نور فقط دولتی و بازرگانی داره، من هم دولتی را جز اولویتها یم آوردم.. انتخاب رشته ام به این صورت هست:
    پردیس بهشتی-تحقیق در عملیات
    پردیس یزد-تحقیق در عملیات
    پیام نور تهران- منابع
    پردیس یزد-تولید
    پیام نور -رفتار
    نظر شما چیه؟ واقعا نمی دونم به چه صورت عمل کنم.

    پاسخ
    1. 114.1

      وفادار

      سلام
      رتبه تون به پردیس میخوره.
      پیام نور زودتر از پردیس پر میشه، بنابراین انتخاب پیام نور بعد از پردیس ها چندان جالب نیست.
      با توجه به رشته کارشناسی و ارشدتون، اگر بابت شهریه پردیس مشکلی ندارید ، پردیس های صنعتی ای که انتخاب کردید بهتر از پیام نورهای دولتی هستند.

  115. 115

    سعید

    با سلام خدمت شما
    رتبه ام 920 شده، ارشد مدیریت صنعتی دارم و کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه دولتی
    برای انتخاب رشته با توجه به گرایش صنعتی، پردیس یزد و پردیس تهران، علامه و بهشتی را زدم.
    البته با توجه به شرایط کاری که دارم، ترجیح می دم پیام نور برم، اما پیام نور فقط دولتی و بازرگانی داره، من هم دولتی را جز اولویتها یم آوردم.. انتخاب رشته ام به این صورت هست:
    پردیس بهشتی-تحقیق در عملیات
    پردیس یزد-تحقیق در عملیات
    پیام نور تهران- منابع
    پردیس یزد-تولید
    پیام نور -رفتار
    نظر شما چیه؟ واقعا نمی دونم به چه صورت عمل کنم.

    پاسخ
  116. 116

    علی تهرانی

    با سلام و احترام
    و با سپاس از وقتی که اختصاص میدهید
    من رتبه 180 دولتی، با رزومه متوسط ، به کدوم امیدوارتر باشم:
    1- سیستم شریف
    2- بازاریابی بهشتی
    3- تطبیقی علامه
    4- بازاریابی اصفهان
    5-منابع خوارزمی
    6- منابع زاهدان
    در ضمن فقط روزانه را مد نظر دارم و امکان حضور در دوره شبانه و پردیس و غیر انتفاعی و پیام نور و غیره را ندارم.
    با سپاس فراوان

    پاسخ
    1. 116.1

      وفادار

      با سلام
      انتخاب اول و دومتون اساساً مشکل داره ، چون نه به رتبه تون میخوره و نه به گرایش ارشدتون. پیشنهاد میکنم هر دو رو کاملاً حذف کنید.
      اگر فقط روزانه مدنظرتونه پیشنهاد میکنم به ترتیب دوتا دولتیه علامه، دو تا دولتیه فارابی و بعدش هم خوارزمی و زاهدان رو قرار بدید.

    2. 116.2

      علی تهرانی

      خیلی ممنون. راستش من بعد از انتخاب رشته صفحه شما رو دیدم. یعنی فارابی هم شانس دارم؟ اگر دفترچه اصلاحیه خورد میتونم اصلاح کنم؟ مدرک فارابی همون مدرک دانشگاه تهرانه یا توی مدرک پردیس فارابی ذکر میشه؟ باز هم بسیار از وقتی که میگذارید سپاسگزارم.

  117. 117

    مدیریت

    سلام با رتبه ۲۰۸ با رزومه ۶مقاله کنفرانس یک isi یک علمی پژوهشی ترجمه کتاب و مدرک زبان میخواستم نظرتون رو راجع به انتخابهام بدونم در ضمن من ارشدم مدیریت دولتی گرایش سیستمهای اطلاعاتی از دانشگاه آزاد بوده
    آی تی علامه
    بازرگانی گرایش رفتار و منابع روزانه
    رفتار سازمانی خوارزمی
    سیستم شیراز
    بازرگانی گرایش رفتار و منابع اصفهان شبانه
    منابع خوارزمی
    آی تی قم
    تولید روزانه یزد
    به نظرتون من در ۵انتخاب اولم دعوت میشم؟شانسم برای قبولی چطوره؟

    پاسخ
    1. 117.1

      سعید ن.

      مگر قم آی تی داره؟‌ صفحه چند دفترچه انتخاب رشته اس؟

    2. 117.2

      وفادار

      سلام
      انتخاب رشته تون خیلی آشفته و به قول معروف از این شاخه به اون شاخه است.
      پیشنهاد میکنم با توجه به علاقه، هدف و رزومه تون، انتخاب هاتون رو معطوف به یک یا حداکثر دو گرایش کلی بکنید و در ضمن با توجه به رتبه تون خیلی هم سطح بالا نزنید.
      منتظر اصلاحیه تون هستم.

  118. 118

    سعید ن.

    با سلام و تشکر از زحمت و صبوری شما. (رتبه 230، دانشجوی ترم آخر، یک مقاله کنفرانس خارجی،‌ بیش از ده سال سابقه در آی تی، تولیمو، کتاب در دست ترجمه):
    نظرتان درباره این انتخاب ها چیست؟ // آی تی علامه/ تکنو علامه/ تکنو نوآوری قم/ تکنو تحقیق قم/ شبانه آی تی تهران/ شبانه سیاست گذاری ع و ف تربیت مدرس/ شبانه تکنو تهران/ شبانه تکنو قم/ آی تی پردیس علامه / تکنو پردیس علم و صنعت./// آیا بیش از حد دست پایین نگرفته ام:

    پاسخ
    1. 118.1

      وفادار

      سلام
      انتخاب رشته خوب و معقولی انجام دادید، آفرین

  119. 119

    علیرضا348

    سلام آقای وفادار این واسم خیلی مهمه که در انتخابهای زیر با توجه به گرایش منابع و رفتار و بهتر بودن یکی از آنها جای اولویت 4و5 من جابه جا شود یعنی منابع لرستان بیاد جای رفتار زاهدان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوم این که مقالاتم و کتاب در زمینه بازاریابی هستش واسه گرایشهای منابع و رفتار مشکلی در انتخابهایم پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ۱-اصفهان-بازاریابی روزانه//۲-اصفهان-رفتار و منابع روزانه//زاهدان-منابع روزانه//زاهدان-رفتار روزانه//لرستان-منابع روزانه//لرستان-رفتار روزانه.
    ممنونم

    پاسخ
    1. 119.1

      وفادار

      سلام
      اگر ترددت به خرم آباد خیلی راحت تر از زاهدانه و بطور کلی موقعیت جغرافیایی لرستان نسبت به زاهدان برات بهتره، در اینصورت اولویت منابع لرستان بر رفتار زاهدان تا حدی معقوله. اما یادت باشه که امسال ظرفیت منابع و رفتار رو کم کردن و بنابراین باید از حداقل داشته هات حداکثر استفاده رو ببری. منظورم اینه که اگه رابطه و شناخت متقابلی که با اساتید زاهدان داری در حد قابل قبولیه، ارزش اینو داره که دوری راه و حتی گرایش رفتار رو به منابع ترجیح بدی. به هر حال دکتری یک مقطع 4-5 ساله است و رابطه و شناخت متقابل از اساتید نقش بسیار مهمی رو بازی میکنه.

  120. 120

    مدیریت

    من انتخابهام رو به این صورت تغییر دادم:
    بازرگانی رفتار ومنابع اصفهان روزانه
    رفتار سازمانی خوارزمی
    منابع خوارزمی
    بازرگانی رفتار ومنابع اصفهان شبانه
    با توجه به اینکه گرایش ارشدم به نوعی به آی تی مرتبط استبه نظرتون نمیتونم آی تی رو هم جزو انتخابهام بیارم؟با توجه به رتبم تو انتخابهایی که کردم شانس دعوت به مصاحبهو قبولی چطوره؟

    پاسخ
    1. 120.1

      وفادار

      سلام
      اینطور که معلومه به گرایش رفتار و منابع علاقمندید. با اینهمه بهتون پیشنهاد میکنم با توجه به مدرک ارشدتون گرایش مدیریت سیستم ها رو هم مدنظر داشته باشین. با توجه به رتبتون شانس دعوت به مصاحبه ی سیستم روزانه دانشگاه شیراز و پردیس فارابی رو دارید. اگر بخوام در مورد انتخاب رشته ای که کردید نظر بدهم باید بگم انتخاب بازرگانی رفتار و منابع روزانه و شبانه اصفهان برام کمی عجیبه. آخه ارشدتتون نه بازرگانیه و نه منابع انسانی. حالا اینکه به جای گرایش های دولتی و خصوصاً گرایش سیستم (که احتمالاً تخصصتونه) چرا رفتید سراغ این یکی، برام مبهمه. حتی اگر ساکن اصفهان هم باشین باز هم این انتخابتون توجیه شده نیست و شانس کمی برای رقابت با رقیبانتون در ایم گرایش دارید. پیشنهاد میکنم انتخاب هاتون رو ترکیبی از سیستم ها و رفتار و منابع بزنید و حتماً تو انتخاب هاتون سوپاپ اطمینان هم قرار بدهید.
      در مورد آی تی هم باید بگم ، با توجه به کاهش ظرفیتش در امسال شانستون براش کمه.

    2. 120.2

      سعید

      بسیار ممنون که از گروه آی تی و تکنو انتخاب نمی کنی

  121. 121

    مصطفی

    سلام رتبه 68 فوق لیسانس مهندسی آی تی از دانشگاه آزاد هستم و 2 مقاله علمی پژوهشی و 4 کنفرانس دارم. علاقه و تجربه کاریم هم در حوزه آی تی هستش.آیا این اولویت ها مناسب هستند.
    1-روزانه تهران آی تی
    2- روزانه علامه آی تی
    3- روزانه شهید بهشتی سیستم ها
    4-روزانه علامه سیستم ها
    5- شبانه تهران آی تی
    کدام یک از گراسیش های سیستم و تحقیق و توسعه به آی تی نزدیکتر هستند؟ شنیدم سیستم احتمال قبولیم بالاتر هستش؟ متاسفانه آی تی امسال ظرفیتش خیلی کم شده.
    ممنون میشم راهنمایی کنید. امروز رو ز آخر انتخاب رشته است.

    پاسخ
    1. 121.1

      وفادار

      با سلام
      انتخاب های 1 تا 4 تون خوب و معقوله. در مورد انتخاب پنجمتون هم باید بگم میتونین به جای شبانه آی تی تهران ، روزانه ی سیستم فارابی رو انتخاب کنید. البته اگر با هزینه ی شبانه مشکلی ندارید شبانه ی آی تی تهران انتخاب خوبیه، ولی بهرحال هزینه بحثی هست که بعید میدونم کسی باهاش مشکل نداشته باشه. در کل خیلی امید دارم که کارتون اصلاً به انتخاب پنجم نکشه. چون رتبه تون اونقدر خوب هست که حتی برای روزانه دانشگاه تهران هم شانس داشته باشین.

  122. 122

    الف

    سلام لطف میکنید به من بگید با رتبه 318 رفتار روزانه خوارزمی و پیان نور شانس دارم . ایا با ارشد دولتی می تونم رفتار و منابع بازرگانی بزنم .

    پاسخ
    1. 122.1

      وفادار

      سلام
      شانستون برای دعوت شدن به رفتار خوارزمی حدود 80 درصد و برای پیام نور 100 درصده.
      بله میتونید، اما توصیه میکنم در صورتی برید سراغ این گرایش که در این ارتباط رزومه و سابقه ی خوبی داشته باشین، چون در غیر اینصورت ()با توجه به رتبه تون) رقابت با بچه های بازرگانی براتون بسیار سخت خواهد بود.

  123. 123

    داوطلب

    سلام آقای وفادار ممنون میشم در مورد اعتبار این ژورنال در زمینه مدیریت بگید International Journal of Current Research
    با تشکر فراوان

    پاسخ
  124. 124

    مصزفی

    سلام آقای دکتر لطفا جواب بدهید زمان داره تموم ميشه….

    پاسخ
  125. 125

    رامین

    سلام دکتر وقت بخیر
    به نظر شما با رتبه 137 و بدون رزومه مناسب ، رشته مدیریت شهری و 8 سال سابقه کار مرتبط با حسابداری و تسهیلات
    انتخاب 5 مدیریت مالی روزانه یزد برای اطمینان از قبولی مناسب هست ؟ یا تحقیق درعملیات یزد ؟

    پاسخ
    1. 125.1

      وفادار

      مدیریت مالیه یزد مناسبه، اما ایکاش با توجه به نامرتبط بودن ارشدت و نداشتن رزومه مناسب، محکمترش کنی

  126. 126

    مصطفی

    سلام رتبه ۶۸ فوق لیسانس مهندسی آی تی از دانشگاه آزاد هستم و ۲ مقاله علمی پژوهشی و ۴ کنفرانس دارم. علاقه و تجربه کاریم هم در حوزه آی تی هستش.آیا این اولویت ها مناسب هستند.
    ۱-روزانه تهران آی تی
    ۲- روزانه علامه آی تی
    ۳- روزانه شهید بهشتی سیستم ها
    ۴-روزانه علامه سیستم ها
    ۵- شبانه تهران آی تی
    کدام یک از گراسیش های سیستم و تحقیق و توسعه به آی تی نزدیکتر هستند؟ شنیدم سیستم احتمال قبولیم بالاتر هستش؟ متاسفانه آی تی امسال ظرفیتش خیلی کم شده.
    ممنون میشم راهنمایی کنیساعتهای آخره …..

    پاسخ
  127. 127

    مرتضی

    سلام با رتبه 590 امیدی به شبانه اصفهان و پیام نور تهران،گرایش بازاریابی،هست
    ممنون

    پاسخ
    1. 127.1

      وفادار

      سلام
      به هردوش امیدی هست، به شرط اینکه رزومه و مصاحبه ات خوب باشه

  128. 128

    مرتضی

    راستی تا ساعت 12 شب وقته؟

    پاسخ
    1. 128.1

      وفادار

      تا پایان روز یکشنبه تمدید شد

  129. 129

    ناصر

    با سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای وفادار و آقای دکتر پورشفیع . رتبه من متاسفانه 693 شده.لیسانسم اقتصاد بازرگانی از علامه طباطبایی و ارشدم مدیریت دولتی از دانشگاه آزاداست ( رتبه 3 آزمون بودم) .10 سال سابقه کارهای مدیریتی در بزگترین پالایشگاه کشور و 5 سال سابقه تدریس در مرکز آموزش مدیریت دولتی و دانشگاه آزاد بصورت حق التدریسی دارم .مدرک زبان EPT با نمره 730 و تولیمو با 425 فقط پایان نامه دارم و متاسفانه مقاله ندارم .با این شرایط آیا امیدی به قبولی در مصاحبه پردیس ها و پیام نور دارم و اصولاً پیام نور را اول باید انتخاب کنم یا پردیس دانشگاههای تهران؟ کدومشون ارجهت تر هستند؟ با تشکر مجد و دعای خیر برای شما.

    پاسخ
    1. 129.1

      وفادار

      با سلام
      گرچه مقاله( و بطور کلی هیچ سابقه پژوهشی خاصی) نداشتن براتون یک نکته منفی مؤثر بحساب میاد، اما سابقه اجرایی قابل توجهی دارید که انشاالله بخشی از ضعف پژوهشی تون رو پوشش خواهد داد و اگر بتونید در مصاحبه ها قوی و مجاب کننده ظاهر بشید شانس خواهید داشت.
      در ارتباط با ارجحیت پردیس های دانشگاه تهران در قیاس با پیام نور باید بگم پیام نور ارجح است.

  130. 130

    رامین

    اقای دکتر وفادار
    سلام
    فارابی جزء اقماری حساب میاد ؟ حد نصابش 40 یا 50 ؟
    در بهترین حالت با توجه به جدول 56 امتیاز از دست میدم به فرض کسب 30 امتیاز کامل از بند 3 چه کار کنم رتبه 137 ؟ فارابی را حذف کنم ؟

    پاسخ
    1. 130.1

      وفادار

      سلام
      نمیدونم چه گرایشی مدنظرته، اما اگه بخوام کلی بگم فارابی رو حذف نکن. و از اون مهم تر میخوام یه توصیه ی خودمونی بهت بکنم :
      زیاد تو نخ این امتیاز ها و حدنصاب و بالا پایین کردنشون نباش. کافیه اساتید مصاحبه کننده به این نتیجه برسن که شایستگیه ورود به مقطع دکتری در گرایش مورد نظر رو داری. دیگه بقیه اش ….
      البته به هیچ وجه نمیخوام بگن که رزومه و سابقه هیچ اثری نداره، بلکه میخوام بگم تأثیر نحوه پرزنت کردنت در روز مصاحبه، اگه اهمیتش از رزومه ات بیشتر نباشه، کمتر نیست. پس فقط به فکر مصاحبه و بهترین نوع پرزنت کردن باش.

  131. 131

    e.m94

    سلام آقای دکتر وفادار
    ممنون بابت مشاوره های عالی
    من رتبه 174
    رزومه 5 کنفرانس، 2 اسکوپوس پولی ایمپکت دار، یک کتاب، یک طرح پژوهشی، چندماه سابقه کار با بیمه مرتبط با رشته، چند گواهی سمینار، یک مقاله در حال داوری داخلی
    انتخاب رشته:
    سیاست گذاری علامه
    رفتار خوارزمی
    بازار بین الملل الزهرا
    بازار قم ( بدلیل سخت بودن رفت و آمد)
    رفتار و منابع اصفهان

    گرایش ارشد بازرگانی بین الملل
    چندتا از مقاله ها در زمینه بازاریابی و چندتا در زمینه مالی
    بنظر شما انتخاب رشته معقوله؟
    نظرتون در مورد سوپاپ اطمینان ( اصفهان) چیه؟
    بازم ممنون وقت میزارید.

    پاسخ
    1. 131.1

      وفادار

      سلام
      سلام به نظرم فارابی رو بیار بالا، بعدِ علامه بزار. درسته که میگی رفت و آمدش سخته ولی مگه چند روز در هفته کلاس داری که اینقدر نگران رفت و آمدت باشی؟ از اون گذشته، اعتبار برند دانشگاه تهران اونقدر هست که بخاطرش این یه خورده سختی رو تحمل کنی. افزون بر این کارشناسی و ارشدت بازرگانی بوده، حیف نیست دکتری رو هم بازرگانی نخونی؟ حتی بهت پیشنهاد میکنم که سیاستگذاری فارابی رو هم جز انتخاب هات بیاری.
      در ضمن اگر الزهرا نسبت به اصفهان برات در اولویته، باید بگم خودِ الزهرا سوپاپ اطمینان خوبیه و نیازی به اصفهان نیست.

    2. 131.2

      me.94

      ممنون آقای وفادار کمکهای شما خیلی سرنوشت سازه تنها کاری که می تونم در قبال این همه لطف بکنم دعا برای سلامتی خودتون و خانوادتونه
      انتخابها رو اینطوری تغییر دادم نظرتون چیه؟ حیطه مقاله هام بازاریابی (رفتار مصرف کننده و برندینگ) هست و یه تعدادی هم جذب سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی
      علامه سیاستگذاری
      قم بازار
      خوارزمی رفتار
      الزهرا بازار
      اصفهان رفتارو منابع
      قم سیاستگذاری
      علامه بازار
      علامه رفتارو منابع
      اصفهان بازار
      خوارزمی منابع
      قم منابع
      قم رفتار
      بنظرتون چه تغییری بدم با توجه به نوع مقاله ها؟

    3. 131.3

      e.m94

      ممنون آقای وفادار کمکهای شما خیلی سرنوشت سازه تنها کاری که می تونم در قبال این همه لطف بکنم دعا برای سلامتی خودتون و خانوادتونه
      انتخابها رو اینطوری تغییر دادم نظرتون چیه؟ حیطه مقاله هام بازاریابی (رفتار مصرف کننده و برندینگ) هست و یه تعدادی هم جذب سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی
      علامه سیاستگذاری
      قم بازار
      خوارزمی رفتار
      الزهرا بازار
      اصفهان رفتارو منابع
      قم سیاستگذاری
      علامه بازار
      علامه رفتارو منابع
      اصفهان بازار
      خوارزمی منابع
      قم منابع
      قم رفتار
      بنظرتون چه تغییری بدم با توجه به نوع مقاله ها؟

  132. 132

    مسعود بالغی

    با سلام
    من برای مهاجرت و ادامه تحصیل قصد دارم به کره جنوبی سفر کنم و در دانشکده mba دانشگاه ملی سئول ادامه تحصیل بدم.الان در حال حاضر در حال کرفتن مدرک کارشناسی کامپیوتر هستم(با توجه به اینکه کاردانی داشتم).
    سوال من اینه که برای تحصیل در ارشد mba در اون دانشگاه نیاز به مقاله دارم.چه جور مقاله ای باید بنویسم ؟
    آیا منبعی میشناسید که من رو در رسیدن به این هدف کمک کند؟
    در مجموع از چه مسیر یا راهی استفاده کنم که بتوانم راحت تر پذیرش بگیرم.با توجه به اینکه مشکل زبان هم ندارم.
    با تشکر

    پاسخ
  133. 133

    مصطفی

    سلام اريالای دکتر چند بار پیام گذاشتم خواهشمنم جواب بدید. رتبه 68 فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد. 2 مقاله علمی پزوهشی و 4 مقاله کنفرانسی و جند طرح کطالعاتی ای تی.
    علاقمند به رشته آی تی هستم ولی فقط دو دانشگاه دارن. کدوم گرایشها نزدیک به آی تی هست؟ سیستم ها یا تحقیق و توسعه؟ آیا این اولویت ها برای اطمینان از قبولی مناسب است؟
    1- روزانه آی تی تهرا
    2- روزانه آی تی علامه
    3- روزانه شهید بهشتی سیستم ها
    4- شبانه ای تی تهران
    5- روزانه سیستم ها پردیس فارابی تهران
    یک سوال دیگه هم داشتم. آیا معرفی به 5 دانشگاه قطعی است؟ یعنی ممکنه من فقط به 4 محل معرفی بشم؟ متشکرم از زمانی که اختصاص به راهنمایی دانشجوها دادید.

    پاسخ
    1. 133.1

      وفادار

      سلام مصطفی جان
      اول از همه بگم که اگه به کامنت های بالا دقت کنی میبینی که شما در ساعت 07:23 سوم اردیبهشت سوالت رو مطرح کردی و منم در 14:23 سوم اردیبهشت جوابت رو دادم. پس سیستمِ پاسخگویی ما رو زیر سوال نبر آقای برادر.
      به نظرم گرایش سیستم برات مناسب تره.
      همچنان معتقدم که جای انتخاب چهارم و پنجمت رو عوض کنی بهتره، مگر اینکه با هزینه ی شبانه هیچ مشکلی نداشته باشی.
      خیر الزامی وجود نداره که به حتماً به 5 کدرشته دعوت به مصاحبه بشی. مثلاً یکی با رتبه ی 400 ، فقط پنج انتخاب میکنه که هر پنج تاش هم روزانه ی دانشگاه تهرانن. مسلمه که این فرد به هیچ کد رشته ای دعوت به مصاحبه نخواهد شد. پس دعوت به مصاحبه ها بر اساس ظرفیت اعلامی دانشگاه ها برای مصاحبه (که معمولاً چند برابر ظرفیت نهایی شون هست) و رتبه ی شما صورت میگیره. البته باید بگم نیازی نیست شما نگران باشی چون به احتمال خیلی خیلی زیاد به هر 5 انتخاب اولت دعوت به مصاحبه میشی. اما بازم جانب اطمینان رو رعایت کن و حداقل 7 انتخاب رو به ترتیب اولویتت انجام بده.

  134. 134

    ali.gol

    سلام و خسته نباشید
    من رتبه ام حدود 630 شده و رزومه نسبتا خوبی دارم
    3 مقاله علمی پژوهشی چاپ شده، 3 مقاله کنفرانسی، 1 book chapter ، کتاب در حال چاپ ، تدریس ، طرح پژوهشی
    اگه امکانش باشه یه توضیح در مورد حرفه ای مدیریت هم بفرمایید (شنیدم بیشتر بحث اجرایی است تا آکادمیک) و مربوط به کدام گروه دانشگاه تهران – من خودم دانشگاه تهرانیم)
    انتخاب ها را به صورت زیر انجام دادم(علاقه و زمینه کاری بازاریابی و استراتژیک) … لطفاً راهنمایی بفرمایید که اصلاً امیدی است؟
    1) بازاریابی -قم -تهران – شبانه
    2) بازرگانی- سیاست گذاری- تهران(قم) شبانه
    3) حرفه ای مدیریت – تصمیم گیری و سیاست گذاری – تهران -شبانه
    4)تکنولوژی -تهران -شبانه
    5) توسعه – تهران – شبانه
    6) رسانه – تهران(قم) – شبانه
    7) بازاریابی – پیام نور
    8) سیاست گذاری پیام نور
    9 بازاریابی – پردیس البرز
    10) سیاست گذاری – پردیس البرز
    لطفاً راهنمایی کنید و بی نهایت سپاسگذار

    پاسخ
    1. 134.1

      وفادار

      سلام
      از انتخاب سومت به بعد شانس دعوت شدن به مصاحبه رو داری و با توجه به اینکه هیچکدام از انتخاب های سوم تا ششمت ارتباط مستقیمی با تخصصت ندارن شانست یه کم میاد پایین. پیشنهاد میکنم مابین تکنو و توسعه و رسانه و حرفه ای، دوتاشون رو که هیچ تخصص و سابقه ای در اونها رو نداری رو حذف کنی تا انتخاب های هشتم و نهمت بالاتر بیان.
      البته این پیشنهاد منه و توصیه میکنم حتماً با افراد آگاه دیگه ای هم مشورت کنی.

  135. 135

    somaye

    سلام خسته نباسید
    دانشگاه شیراز برای رشته مدیریت، گرایش سیستم توی دفترچه راهنما شرایط گذاشته بود که فقط گرایشهای صنعتی و بازرگانی و رشته صنایع میتونن انتخاب کنن…ولی در اصلاحیه دفترچه که دیروز منتشر شد این شرایط رو دانشگاه شیراز حذف کرده…با توجه به این من گرایش دولتی هستم به نظر شما سیستم شیراز رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟میترسم انتخاب کنم بعد بگن گرایش دولتی نمیپذیریم

    پاسخ
    1. 135.1

      وفادار

      سلام
      اگر توی اصلاحیه حذفش کردن احتمال زیاد محدودیت مورد نظر رو برداشتن. اما حتی در اینصورت هم شرط اولیه ای که گذاشته بودن نشون میده که از نظر صاحبنظران گروه مدیریت دانشگاه شیراز (که احتمالاً همون افراد مصاحبه کننده خواهند بود) اولویت با فارغ التحصیلان گرایش های صنعتی و بازرگانی است و در چنین وضعی اگر دولتی هستید و رزومه ی مناسبی برای گرایش سیستم ندارید معقول نیست انتخابش کنید (یا حداقل جز اولویت های بالا انتخابش کنین).

  136. 136

    مهدی

    با سلام و تشکر از زحمتتون
    آیا انتخابهای زیر با رتبه ۵۳۷ همخوانی دارد. من سابقه اجرایی و در حوزه تکنولوژی و سیاستگذاری نیز معلومات خوبی دارم . چند طرح تحقیقاتی و یک کتاب نیز دارم.
    ۱-نوبت دوم تهران – تهران تکنولوژی نوآوری
    ۲- نوبت دوم تهران – تهران سیاستگذاری بخش عمومی
    ۳- پردیس علم و صنعت تکنولوژی انتقال نوآوری
    ۴- نوبت دوم تهران – تهران توسعه
    ۵- پردیس علامه دولتی تصمیم گیری و خط مشی
    ۶- نوبت دوم تهران – قم تکنولوژی نوآوری
    ۷- پردیس علامه دولتی تطبیق و توسعه
    ۸- نوبت دوم تهران – قم تکنولوژی تحقیق و توسعه
    ۹- نوبت دوم تهران – قم دولتی تصمیم گیری و خط مشی
    ۱۰- نوبت دوم تهران – تهران تولید و عملیات

    پاسخ
    1. 136.1

      وفادار

      با سلام
      کلیت انتخاب هاتون با رتبه تون همخوانی داره و مناسبه، اما بعضی انتخاب ها تون رو در جایگاه نامناسبی قرار دادید. مثلاً شبانه های تهران و فارابی معمولاً زودتر از پردیس ها پُر میشن و بنابراین قرار دادن شبانه ها بعد از پردیس ها عملاً بی معنی است. پیشنهاد میکنم اول شبانه های تهران، بعد شبانه های قم و بعدش هم پردیس ها رو بزنید. فقط حواستون باشه که این کار رو با یک ترکیب مناسب انجام بدید. منظورم اینه که هر 5 انتخابی که احتمال دعوت شما به مصاحبه شون هست رو شبانه های تهران قرار ندید چون شانس قبولیه قطعی تون پایین میاد. به نظر من بهترین ترکیب برای 5 اولویت محتمل برای مصاحبه : 2تا شبانه ی تهران مورد علاقتون + 2تا شبانه فارابی مورد علاقتون + 1پردیس منتخبتونه. البته علاوه بر علاقه در انتخاب باید به توانایی ها و رزومه تون هم نظر داشته باشین.

  137. 137

    رامین

    سلام آقای وفادار
    قبل از هرچیز بابت مشاوره ها تون تشکر می کنم
    من مدرسان کلی پول آزمون و کتاب دادم و گفتند رتبه اول هم رشته ای خودتون بهتون مشاوره میده ولی دریغ از 1 دقیقه همکاری و مشاوره ، اما شما و آقای دکتر بی دریغ به ما کمک کردید .
    یک سوال دارم رتبه 137 یک مقاله کنفرانس ملی سخنرانی کارافرینی ، گواهی شاگرد اولی و معدل 19.20 فردوسی مدیریت شهری هستم ،لیسانسم ریاضی کاربردی ، 8 سال سابقه کار مستند مدیریتی در موضوعات مختلف و گواهی همکاری در طرحهای پژوهشی ، مدرک زبان هم امروز امتحان دادم شاید یک نمره متوسط حدود 50 از msrt ، پایان نامه بیشتر مرتبط با مدلهای نوآوری ملی و توسعه و برنامه ریزی شهری میشه و بیشتر سنجش تکنولوژی و نیروی کار مستعد در توسعه اقتصادی مرتبط هستش . نظرتون را راجع به انتخابم بفرمایید :
    1- تکنو علامه تحقیق و توسعه
    2- تکنو فارابی تحقیق و توسعه
    3 -تکنو فارابی نوآوری
    4- تکنو علم و صنعت – انتقال ؟ یا سیستم شیراز ؟
    5- مالی یزد؟ تحقیق عملیات یزد؟
    فقط وقت می کنم چند تا کتاب تکنو تا مصاحبه بخونم ، مالی هم نسبتا بلدم ، ضمنا تحقیق در عملیات هم دوست دارم اما اصلا آمادگی مصاحبه تخصصی ندارم

    پاسخ
    1. 137.1

      وفادار

      سلام
      از لطفتون ممنونم.
      در ارتباط با انتخاب رشته تون باید بگم یه کم با توجه به رتبه تون محافظه کارانه است که البته با توجه به جمیع شرایط تون تأییدش میکنم. فقط دو نکته :
      اول اینکه تکنو علم و صنعت احتمالاً زودتر از فارابی پر میشه و اگر به این دانشگاه علاقمندید به نظر من باید بالاتر از فارابی بزنیدش (البته از نظر بعضی داوطلبان همون برند دانشگاه تهران که روی فارابی هست براشون کافیه و این دانشگاه رو بالاتر میزنن).
      دوم اینکه اگر آمادگیتون برای مالی بیشتر از تحقیقه، همون مالی رو انتخاب کنید.
      سوم اینکه احتمالاً اکیپ اساتید مصاحبه کننده ی فارابی برای هر دو گرایش تحقیق و توسعه و نوآوری یکیه و در این شرایط انتخاب متوالیه هردوتاشون یه کم ریسکه. چون اگر ازتون خوششون نیاد احتمالاً در هر دو گرایش ردتون میکنن و اینجوری یکی از انتخاباتون میسوزه. پیشنهاد میکنم به این گزینه که یکی از فارابی ها رو از 5 تا ی اول حذف و به جاش سیستم شیراز رو قرار بدید هم فکر کنید. البته اگه ارجحیت تکنو و فارابی نسبت به سیستم و شیراز براتون زیاده میتونین این پیشنهاد آخر منو نشنیده بگیرید.

  138. 138

    مهناز

    سلام خسته نباشید و پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
    من رتبم 498 لیسانس مدیریت صنعتی دانشگاه یزد با معدل 16.5 و ارشد مدیریت صنعتی-تولید جهاد دانشگاهی یزد با معدل 17.30 ، 1 مقاله علمی پژوهشی و 4 تا کنفرانسی فعلا دارم که البته 2 تاش مرتبط با تولید و 3 تا در حوزه رفتار و منابع انسانی و چندین گواهی شرکت در دوره آموزشی و سمینار و …، دبیر اجرایی یه سمینار داخل استانی و 2 سابقه کار آموزشی و برگزاری دوره های آموزشی مختلف و حدود 5 پروژه اجرایی در حوزه های منابع انسانی و تولید ، خیلی برام مهمه که امسال حتما یه جایی قبول شم روزانه همه جا میتونم برم ولی شبانه فقط پردیس فارابی
    با مجموع جوانب بالا نظرتون رو در مورد چند انتخاب اول بنده بفرمایید؟ و اینکه چون ممکنه همون 5 تایی اول رو دعوت شم انتخاب پنجم همین شبانه فارابی خوبه با روزانه منابع انسانی یا رفتار زاهدان؟هیچ تفاوتی بین رشته و گرایش برام وجو نداره و قبولی امشال خیلی برام مهمتره ، ممنون میشم کلا راهنمایی بفرمایید که چجوری انتخاب کنم که علاوه بر دعوت به مصاحبه شدن احتمال قبولی بالاتری وجود داشته باشه؟
    تولید روزانه یزد
    تحقیق روزانه یزد
    تولید روزانه بوشهر
    تحقیق روزانه بوشهر
    تحقیق شبانه فارابی
    تولید شبانه فارابی
    نکنو نواوری شبانه فارابی

    پاسخ
    1. 138.1

      وفادار

      سلام
      با توجه به رتبه و رزومه تون 5 انتخاب اولتون رو تا حدي سطح بالا انتخاب كرديد. با توجه به اينكه فارغ التحصيل صنعتي يزد هستيد پيشنهاد ميكنم دو تا روزانه تحقيق و توليد يزد اول باشن، بعدش يكي از بوشهر و بعدش هم دو تا شبانه فارابي. البته با توجه به اينكه احتمالاً ساكن يزد هستيد و ممكنه رفت و آمدتون به بوشهر سخت باشه ميتونم يك پيشنهاد ديگه هم بهتون بكنم :
      به جاي قرار دادن يكي از روزانه هاي بوشهر در انتخاب سوم ، ميتونيد يكي از شبانه هاي تحقيق يا توليد خودِ دانشگاه تهران رو قرار بديد. اگر بتونيد خودتون رو در روز مصاحبه خوب پرزنت كنيد واسه شبانه صنعتي تهران هم بدون شانس نيستيد.

  139. 139

    محمد حسین

    سلام مجدد به آقای وفدار عزیز
    من هم با اجازتون انتخاب ها مو میگم تا لطف کنید و نظرتون رو در موردش بدین
    ممنون از راهنمایی های قبلی و ادامه دارتون
    من 392 شدم-ارشد اجرایی گرایش بازاریابی دانشگاه البرز قزوین-2 تا مقاله و یه پوستر دارم
    سه ساله در حوزه منابع انسانی کار میکنم و یکی از مقاله ها در حوزه منابع انسانیه
    در حال حاضر هم در وزارت اقتصاد مشغولم(بخش منابع انسانی)
    انتخاب هام:
    دانشگاه خوارزمی روزانه -مدیریت رفتاری
    دانشگاه اصفهان روزانه-مدیریت بازرگانی
    فارابی نوبت دوم-مدیریت منابع انسانی
    خرم آباد روزانه-مدیریت رفتاری
    سیستان و بلوچستان روزانه-مدیریت منابع انسانی

    پیشاپیش از لطفتون ممنونم

    پاسخ
    1. 139.1

      وفادار

      با سلام
      شانستون برای انتخاب اول و دومتون کمه، برای همین (با این پیش فرض که ساکن تهران هستید) پیشنهاد میکنم اصفهان رو حذف کنید و بجاش یک شبانه ی دیگه ی فارابی رو انتخاب کنید تا شانس قبولیتون در تهران افزایش پیدا کنه. در ضمن از انتخاب هاتون مشخص نیست که رفتار براتون در اولویته یا منابع. یه مقدار سردرگم کننده است. مثلاً از خرم آباد رفتار رو انتخاب کردید و از زاهدان منابع رو!

  140. 140

    الهه

    سلام و وقت بخیر.
    خیلی این صفحه رو گشتم اما جواب سوالم رو ندیدم.
    من رتبه ام ۲۶۹ شده، لیسانس ریاضی کاربردی شهید بهشتی، فوق لیسانس مهندسی صنایع (مدیریت سیستم و بهره‌وری) دانشگاه آزاد قزوین.
    ۱ مقاله تخصصی دارم، ۲ تا کنفرانس ملی چاپ شده، ۲ تا تدوین استاندارد ملی، ۸ سال سابقه مدیریت تضمین کیفیت.
    ۱- آیا در مدرک دانشگاه تهران- قم(روزانه)، ذکر میشه که دانشکده پردیس بوده؟؟؟روزانه بودنش چی؟
    ۲- از نظر شانس هیات علمی بودن، این فارابی قم، نسبت به اصفهان تاثیر داره؟
    ۳- من ترجیحم به ترتیب مدیریت سیستم، تحقیق در عملیات، تولید و عملیات، تحقیق و توسعه است.
    آیا تهران روزانه شانس قبولی دارم؟
    ۴- آیا حضور تمام وقت در دانشگاه الزامیست؟ و اینکه کلاس ها معمولا چند روز در هفته است؟

    خیلی ممنون میشم اگر قبل از اتمام زمان انتخاب رشته پاسخ بدید.

    پاسخ
    1. 140.1

      وفادار

      1 – تو مدرکش ذکر میشه دانشگاه تهران ( پردیس فارابی). اما به هیچ وجه بابت اعتبار مدرک فارابی نگران نباشید. مدرکش کاملاً معتبره و به هیچ وجه در اون تقسیم بندی از پردیس ها که مدنظر شماست قرار نمیگیره.
      2 – همونطور که در بالا اشاره کردم فارابی اگه از روزانه های شهرستان سرتر نباشه، پایین تر نیست.
      3 – اگه منظرتون روزانه ی خودِ ، دانشگاه تهرانه باید بگم شانسی ندارین؛ اما اگه منظورتون روزانه ی دانشگاه های تهرانه، آره برای علامه و فارابی تا حدی شانس دارید.
      4 – تا اونجایی که من میدونم اکثر دانشگاه ها سختگیری چندانی برای حضور تمام وقت دانشجویان دکتری در دانشکده ندارند و حضور خیلی از دانشجویان در دانشکده فقط منحصر به روز (یا روزهای) کلاس میشه. در ارتباط با زمانبندی کلاس ها هم باید بگم همه جورشو دیدم. از پخش شدن دروس در سه روز از هفته، تا تجمیعشون در یک روز! همه چیز به تصمیمات دانشکده و گروه بستگی داره.

  141. 141

    مهناز

    سلام مجدد و مرسی از پاسخ و کمکتون، (رتبم 498بود) حق با شماست سطح بالاست البته مجددا خدمتتون عرض میکنم اصلا مشکل راه و مسافت واسه روزانه برام مطرح نیست ولی شبانه فقط فارابی میتونم برم
    تصحیح کردم بفرمایید الان بهتره؟
    تولید روزانه یزد
    تحقیق روزانه یزد
    تحقیق روزانه بوشهر
    تکنو نواوری شبانه فارابی
    تحقیق شبانه فارابی
    ببخشید من انقدر سوال میکنم ولی ممنون میشم راهنمایی کنید:
    1. با توجه به اینکه محتمله که روزانه ها یا برخی از اونا رو اصلا دعوت نشم انتخاب ششم و هفتم رو بنظرتون چی بزنم؟
    2.با در نظر گرفتن اینکه 1 مقاله علمی پژوهی و یک کنفرانسی و همینطور سابقه اجرای پروژه در حوزه رفتار هم دارم بنظرتون شانس بیشتری برای رفتار روزانه زاهدان نسبت به شبانه های قم ندارم؟ یا اینکه زاهدان به رغم مسافت همچنان متقاضی های زیادی داره؟ اصلا بزنم زاهدان رو یا خیر ؟ و یا بقیه شبانه های فارابی رو بزنم؟
    خیلی خیلی سپاس

    پاسخ
  142. 142

    مهناز

    با عرض پوزش حتی اگه بنظرتون تولید یزد هم به دلیل موقعیت جغرافیایی بهتر و نزدیکی مسافت برای خیلی ها و همچنین جذابیت رشته تولید ،پر مخاطب هست و امکان قبولیم خیلی کمه میتونم حذفش کنم.

    پاسخ
    1. 142.1

      وفادار

      سلام
      حقیقتش من احتمال کمی میدم که روزانه های یزد و بوشهر رو دعوت بشید. اما خصوصاً یزد رو برای این گفتم بزنید چون فارغ التحصیل کارشناسی اونجا هستید و احتمالاً اگر شانس بیارید و دعوت به مصاحبه بشید، شناختی که اساتید ازتون دارند خیلی کمکتون خواهد کرد. در مورد زاهدان هم باید بگم از اونجاییکه تخصص شما صنعتی است و گرایش های موجود در زاهدان دولتی است ، با توجه به رتبه تون شانس کمی در رقابت با سایرین خواهید داشت. بنابراین همون شبانه های صنعتیه فارابی (تولید و تحقیق و تکنو) رو ارجح میدونم.

  143. 143

    سحرناز

    با عرض سلام و خسته نباشید..
    من رتبه ام 311 شده .. با داشتن دوتا مقاله علمی و پژوهشی، چندتا مقاله کنفرانس داخلی بصورت پوستر و سخنرانی، یه دونه isi در حال اکسپت که امیدوارم به مصاحبه ها برسه ، 4 سال سابقه تدریس و مدرس راهنمای چندین پروژه دانشجویان مدیریت ، سوابق کار اجرایی از جمله در زمینه تدوین برنامه اسنراتژیک دانشگاه می خواستم بدونم با توجه به شرایط کار و زندگیم و محدودیتم برای انتخاب محل؛ فقط تهران، چه جوری الویت بندیم رو انجام بدم .. روزانه که امیدی نیست .. بین شبانه و پیام نور کدوم اول باشه .. از لحاظ مدرک پیام نور ارزش داره اول بزنم .. شرایط کلاساش مثل شبانه است یا کمتره … در ضمن یه سری کارای تحقیقاتی من با توجه به حوزه کاریم که دانشگاه علوم پزشکی هست در زمینه های مدیریت بیمارستانی هست .. ایا این نقطه ضعفی نخواهد بود… ممنون از وقتی که می گذاریذ برای ما ….
    راستی به نظرتون زدن روزانه فارابی قم چه گرایش مدیریت رفتاریش چه گرایش منابع انسانیش ممکنه توش امیدی باشه … یه دنیا تشکر

    پاسخ
  144. 144

    سحرناز

    با سلام مجدد.. من با رتبه 311 و سوابق ذکر شده بالا ترتیب مدنطرم به این صورته .. لطفا هر کدام شانسم رو کم می کنه بفرمایید حدف کنم … درضمن بین شبانه اصفهان و پیام نور تهران اولویت رو به کدام بدم …
    1/ مدیریت دولتی … روزانه فارابی قم
    2/ مدیریت رفتاری … روزانه فارابی قم
    3/ بازرگانی …. روزانه اصفهان ( آیا شانسی در انتخاب روزانه های منتخبم وجود دارد ؟؟)
    4/مدیریت دولتی منابع انسانی……….. شبانه تهران
    5/بازرگانی … شبانه تهران
    6/مدیریت سیاستگداری عمومی …… شبانه تهران
    7/منابع انسانی …. شبانه فارابی قم
    8/ مدیریت رفتاری /……شبانه فارابی قم
    9/ مدیریت دولتی رفتار سازمانی….. پیام نور تهران
    10/ مدیریت دولتی منابع انسانی …. پیام نور تهران
    11/ بازرگانی … پیام نور تهران
    11/ بازرگانی … شبانه اصفهان

    پاسخ
  145. 145

    وفادار

    سلام
    بعید میدونم برای روزانه های رفتار و منابع فارابی شانس داشته باشید؛ اما اگر تصمیمتون بر موندن در تهرانه میتونید با توجه به رتبه تون حداکثر دو تا روزانه رفتار و منابع از فارابی و خوارزمی انتخاب کنید.
    مسلماً شبانه ی دانشگاه های تهران( + فارابی قم) از پیام نور معتبرتر هستند. بنابراین بعد از حداکثر 2 انتخاب روزانه ای که گفتم میتونید سه تا شبانه یا دوتا شبانه + یک پیام نور رو انتخاب کنید.

    پاسخ
  146. 146

    فروغ

    باسلام
    با رتبه 380، ارشد بازرگانی الزهرا، و کارشناسی لرستان و رزومه متوسط به نظرتون الویت های پایین چطوره؟
    1. منابع لرستان
    2. رفتار لرستان
    3. تولید بوشهر
    4. تولید یزد
    اگه بخوام دو گرایش شبانه تهران قبول شم کجا بیشتر شانس دارم؟ و به نظرتون بین الویت های بعد از لرستان کجا قرار می گیره؟
    ممنونم

    پاسخ
    1. 146.1

      وفادار

      با سلام
      با توجه به اینکه کارشناسی رو در لرستان خوندید و احتمالاً آشنایی متقابلی با اساتید اونجا دارید، انتخاب های اول و دومتون توجیه پذیره. اما برای انتخاب سوم و چهارم با توجه به اینکه از گرایش صنعتی انتخاب کردید، بعید میدونم شانس چندانی داشته باشید. در ارتباط با شبانه هم بهتون توصیه میکنم برید به سراغ شبانه های بازرگانی (یا نهایتاً رفتار و منابع) فارابی.

  147. 147

    علی

    سلام اقای وفادار ببخشید دوباره مزاحم می‌شوم، برخی از دوستان به می‌گویند که تحقیق فردوسی بهتر از تولید علامه است و اصولا باتوجه به اینکه مشهد زندگی می‌کنی ارزشی ندارد که علامه را بالاتر بزنی، یعنی می‌گویند که حالا مثلا یک وقت دانشگاه تهران یا مدرس است، یک چیزی و اصولا خیلی از علامه تعریف نمی‌کنند، خیلی دودل شده‌ام که علامه را بعد از فردوسی بزنم، ممنون می‌شوم که راهنمایی کنید.
    باتشکر

    پاسخ
    1. 147.1

      وفادار

      سلام
      درسته که متأسفانه در سالهای اخیر شیب اعتبار دانشگاه علامه تا حدی نزولی بوده، اما با شناختی که من از گروه بسیار قوی مدیریت صنعتی علامه دارم، بهتون اطمینان میدم که همچنان در زمره بهترین گروه های مدیریت صنعتی کشوره. اما از اون طرف دانشگاه فردوسی هم جز دانشگاه های بسیار خوب و با امکانات کشوره که به شخصه علاقه ی زیادی به این دانشگاه دارم. در کل بهتون توصیه میکنم اگر موقعیت زندگی و شغلی در شهر خودتون مشهد تفاوت قابل توجهی با زندگی احتمالی تون در تهران داره، مشهد بمونید. اما اگر تفاوت خیلی زیادی با هم ندارند برند علامه رو انتخاب کنید.

  148. 148

    لیلی

    سلام عرض می کنم
    رتبه ام 370 است
    انتخابهام با توجه به اینکه نمی تونم شهرستان برم و در زمینه منابع انسانی چند تا مقاله isi ، و مقاله کنفرانسی و یک کتاب دارم به شرح ذیل است لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

    1- فارابی شبانه منابع
    2- پیام نور منابع
    3- پیام نور رفتار
    4- پیام نور رفتار و منابع
    5- علامه پردیس منابع
    6- علامه پردیس رفتار

    پاسخ
    1. 148.1

      وفادار

      سلام
      با توجه به اینکه فقط موندن در تهران مدنظرتونه، انتخابهای معقولی کردید.

  149. 149

    e.m94

    ممنون آقای وفادار کمکهای شما خیلی سرنوشت سازه تنها کاری که می تونم در قبال این همه لطف بکنم دعا برای سلامتی خودتون و خانوادتونه
    انتخابها رو اینطوری تغییر دادم نظرتون چیه؟ حیطه مقاله هام بازاریابی (رفتار مصرف کننده و برندینگ) هست و یه تعدادی هم جذب سرمایه گذاری منطقه آزاد انزلی
    علامه سیاستگذاری
    قم بازار
    خوارزمی رفتار
    الزهرا بازار
    اصفهان رفتارو منابع
    قم سیاستگذاری
    علامه بازار
    علامه رفتارو منابع
    اصفهان بازار
    خوارزمی منابع
    قم منابع
    قم رفتار
    بنظرتون چه تغییری بدم با توجه به نوع مقاله ها؟
    آقای پورشفیع گفتن انتخابام یه مقدار بالاست و سوپاپ اطمینان 100 درصدی بینش نیست بنظر شما چیکار کنم؟

    پاسخ
    1. 149.1

      وفادار

      سلام
      این اولیت هارو (با این فرض که ساکن تهرانی) بهتر میدونم:
      علامه بازاریابی
      علامه سیاستگذاری
      فارابی بازاریابی
      فارابی سیاستگذاری
      الزهرا
      در ارتباط با سوپاپ اطمینان هم میتونی یکی از انتخاب های فوق رو حذف و بجاش یکی از شبانه های بازرگانی تهران رو قرار بدی.

    2. 149.2

      e.m94

      آقای وفادار بازم سپاس
      سوپاپ اطمینان روزانه شهرستان چی پیشنهاد می کنید؟
      هزینه شبانه برام مقدور نیست

    3. 149.3

      e.m94

      سیستم شیراز بزنم خیلی پرته؟

    4. ::پورشفیع::

      نزنید…

  150. 150

    الهه

    سلام و بسیار ممنون بابت راهنماییتون.
    ۱- تهران(قم) مدیریت سیستم
    ۲- تهران-مدیریت تکنو-نوآوری
    ۳-علامه-تکنو-تحقیق توسعه
    ۴-تهران(قم)- تکنو-نوآوری
    ۵-تهران(قم) -تحقیق توسعه
    ۶-یزد-تولید
    رتبه ۲۶۹-لیسانس ریاضی-فوق مهندسی صنایع- حتما میخوام قبول شم.
    ۱ مقاله ISI ، و ۱ مقاله تخصصی دارم، ۲ تا کنفرانس ملی چاپ شده، ۲ تا تدوین استاندارد ملی، ۸ سال سابقه مدیریت تضمین کیفیت.
    یزد بالاتره یا اصفهان یا حتی سمنان؟
    بازار کار نوآوری بهتره یا تحقیق توسعه؟
    متشکرم

    پاسخ
    1. 150.1

      ::پورشفیع::

      سلام راستش خیلی بالا گرفتین امکان قبولی شما در 5 تای اول زیر 30% هستش فقطشما شانستون در انتخاب 3 هست
      دو تای اول اصلا فقط سوخت هستش لااقل یکی رو میزدین
      من جای شما بودم از دو تای اول یکی
      3 باشه
      بین 4 و 5 یکی باشه و دو تای بعدی رو دو تا شهرستان بزنید که قبولی شما رو تضمین کنه…

  151. 151

    رضا

    نظر شما در انتظار بررسی مدیر است.

    سلام آقای دکتر
    واقعا خدا اجرتون بده
    اگه لطلف کنید در مورد انتخابهای من هم یه نظری بدید ممنون میشم
    رتبه ۵۸۵
    لیسانس و فوق بازرگانی دانشگاه دولتی
    یکی علمی پژوهشی
    دو تا کنفرانس بین المللی
    مقاله و کنفرانس ها در مورد منابع و رفتار هست.
    ۵ سال سابقه تدریس
    عشق اول وآخرم بازاریابی!
    اولویت ها:
    شبانه بازایابی اصفهان
    شبانه بازاریابی فارابی
    شبانه سیاست گذاری بازارگانی فارابی
    پیام نور بازاریابی
    پیام نور سیاست گذاری بازرگانی
    پردیس بازایابی تهران

    ممنون
    پردیس بازاریابی علامه

    پاسخ
    1. 151.1

      وفادار

      سلام
      انتخاب هاتون خوبه، فقط اگر ساکن اصفهان نیستید بهتره که شبانه های فارابی رو بالاتر از اصفهان بزنید.

  152. 152

    مینا

    سلام با رتبه 186 ارشد بازرکانی گرایش مالی از فردوسی 2 isc، 1پژوهشی 3 کنفرانسی
    فردوسی مشهد (به خاطر کارم)
    علامه it (بیشتر کارهای پژوهشی و پایان نامه ارشدم در این حوزه اس)
    خوارزمی (منابع)
    سمنان (نزدیکی به کارم)
    پیام نور (قبولی)

    پاسخ
  153. 153

    الهه

    وام شبانه دانشگاه های تهران چطوریه؟ بعد از فارغ التحصیلی پس میگیرن؟ کسی خبر داره؟

    پاسخ
    1. 153.1

      وفادار

      سلام
      میزان وام معمولاً نصف شهریه هر ترم رو پوشش میده و شروع بازپرداختش میمونه واسه بعد از فارغ التحصیلی

  154. 154

    الهه

    برای هیات علمی شدن، شبانه تهران بهتره یا روزانه شهرستان؟

    پاسخ
    1. 154.1

      وفادار

      سلام
      هیأت علمی شدن به فاکتورهای عدیده ی دیگری وابسته است که در میون اونها شبانه تهران و روزانه ی شهرستان، چندان فاکتور مهمی بحساب نمیاد.

  155. 155

    الهه

    باسلام.
    انتخاب‌هام رو تعدیل کردم: رتبه 269
    ترتیب اولویت
    دانشگاه تهران|مديريت|مديريت سيستم ها|روزانه | 1460 1
    دانشگاه علامه طباطبايي -تهران|مديريت تكنولوژي|مديريت تحقيق وتوسعه|روزانه | 1494 2
    دانشگاه شهيدبهشتي -تهران|مديريت|مديريت توليدوعمليات|روزانه | 1471 3
    دانشگاه تهران|مديريت تكنولوژي|مديريت نواوري|نوبت دوم | 1530 4
    دانشگاه تهران|مديريت|مديريت سيستم ها|نوبت دوم | 1520 5
    دیگه قبولم؟؟
    🙂

    پاسخ
    1. 155.1

      ::پورشفیع::

      سلام
      انتخاب های دیگه هم بزنید چون اولی رو احتملش هست دعوت نشید حتی انتخاب 3 هم امکانش هست دعوت نشید…
      و اصلا انتخاب اول رو بگیم رویایی زدین اشکال نداره انتخاب 3 چرا!!!

  156. 156

    somaye

    سلام اقای وفادار خیلی ممنون بابت مشاوره های که دادید… واستون بهترین ها رو آرزو میکنم
    حالا یک سوال دیگه دارم: اینکه توی این مدت چه مطالبی رو باید بخونیم و چه کارهای باید انجام بدیم؟؟؟

    پاسخ
    1. 156.1

      وفادار

      سلام
      1 – مروری اجمالی بر مفاهیم اساسی دروس تخصصی گرایشتون.
      2 – مروری بر آخرین مقالات و دستاوردهای پژوهشی گرایشتون
      3 – داشتن اشراف کامل بر پایان نامه و کلیه مقالات و طرح های پژوهشی رزومه تون
      3 – ایجاد آمادگی ذهنی و روانی برای ماراتن مصاحبه ها (در این مورد اگر براتون امکان پذیره حتماً سعی کنید به دانشگاه هایی که احتمال قبولی تون در اونجا وجود داره سر بزنید و در اونجا اولاً از افرادی که سال پیش در گرایش مدنظرتون پذیرفته شدند مشاوره بگیرید و ثانیاً اگر تونستید با اساتید گرایشتون دیداری داشته باشید و خودتون و انگیزه هاتونو بهشون معرفی کرده و ازشون بپرسون که بطور کلی در جلسه مصاحبه چه چیزی انتظارتونو میکشه)

  157. 157

    بابایی

    با سلام و عرض ادب
    آقای وفادار رتبه من امسال 73 شد. به شدت هم به رشته سیاستگذاری علاقه مندم و 5 تا انتخاب اولم رو هم این گرایش زدم ولی بابت مقاله خیلی نگرانم.
    من هیچ مقاله علمب پژوهشی ندارم. فقط چهار تا کنفرانسی داخلی دارم که فقط یکیش تو حوزه سیاستگذاریه. ولی 1.5 ساله که تو یه سازمان روی این موضوع کار می کنم و یه طرح پژوهشی خوب دارم. یه مقاله پژوهشی خوب هم از طرحم به زودی درمیارم که مربوز به سیاست گذاریه. یه کتاب دوجلدی خوب 2013 هم تو این حوزه ترجمه کردم که تو دست داوریه ولی حتما چاپ میشه فقط چند ماهی داوریا طول می کشه. یک و نیم ساله که ارشدم تموم شده و مهندسی صنایع امیرکبیر خونده بودم.
    بابت مقاله پذیرفته نشده خیلی نگرانم. به نظر شما امیدی هست؟ آیا علاقه شدید من و اطلاعات علمیم تو این حوزه چقدر کفایت می کنه؟
    ممنون از راهنمایی هاتون

    پاسخ
    1. 157.1

      وفادار

      سلام
      با توجه به رتبه ی خوب تون پیشنهاد میکنم نگران نباشید. چرا که هم ارشدتون رو در دانشگاه بسیار خوب و در رشته خوبی تحصیل کردید و هم معلومه که انگیزه ی خیلی بالایی برای ادامه تحصیل در گرایش بازاریابی دارید. فقط باید در روز مصاحبه جوری خودتون رو پرزنت کنید که این انگیزه ی بالاتون تمام و کمال به اساتید مصاحبه کننده منتقل بشه. یادتون نره که در روز مصاحبه فرصت چندانی برای در دست گرفتن بحث به شما داده نمیشه و شما باید از حداقل فرصت ها نهایت استفاده رو ببرید.

  158. 158

    کریم

    باسمه تعالی
    سلام و خسته نباشید اگر امکان دارد پاسخ بنده رو بدهید؛ آیا با شرایط زیر، انتخاب رشته ام معقول است و احتمال قبولیم در این 5 انتخاب هست یا خیر؟ ان شاالله خیر ببینید
    رتبه 285
    علمی ترویجی: 2
    پژوهشی: 1
    تخصصی: 1
    کنفرانسی: 2
    تولیمو: 483
    انتخاب رشته: علامه تولید، پردیس قم تولید، اصفهان رفتار، پردیس قم رفتار، یزد تولید

    پاسخ
    1. 158.1

      وفادار

      با سلام
      انتخاب رشته ی خوبی انجام دادید. فقط (با توجه به اینکه ارشدتون احتمالاً صنعتی بوده)، باید جای انتخاب 3 و 5 تون عوض میشد. البته حالا که گذشته و رفته.

  159. 159

    کریم

    باسمه تعالی
    آقای وفادار به شدت از شما تشکر می کنم که از نگرانیم کاستید
    خداوند در این ماه عزیز به شما خیر و برکت عطا بفرماید

    پاسخ
  160. 160

    اصغرزاده اردبیل نزادی

    سلام آقای وفادار، به نظر شما چند نفر از رتبه های زیر 40، منابع انسانی دانشگاه تهران رو زدند؟
    منابع انسانی دانشگاه تهران در هر دو رشته بازرگانی و دولتی در مجموع 6 نفر میگیرن.

    پاسخ
  161. 161

    e.m94

    سلاام
    خدا قوت
    آقای دکتر میشه یه چند تا ژورنال خوب مدیریت (خارجی) معرفی کنید بریم مقاله هاشو بخونیم برای مصاحبه آماده شیم؟

    پاسخ
    1. 161.1

      وفادار

      سلام
      هر گرایشی ژورنال های معتبر مربوط به خودشو داره. اما یک راه خوب اینه که تو گوگل با توجه به گرایش یا گرایشهای مدنظرتون عبارت زیر رو جستجو کنید:
      operation research journal ranking
      operation management journal ranking
      business management journal ranking
      ………………………………………………….

  162. 162

    اصغرزاده اردبیل نژادی

    سلام آقای وفادار، به نظر شما چند نفر از رتبه های زیر ۴۰، منابع انسانی دانشگاه تهران رو زدند؟
    منابع انسانی دانشگاه تهران در هر دو رشته بازرگانی و دولتی در مجموع ۶ نفر میگیرن.

    پاسخ
  163. 163

    somaye

    سلامم نتایج اومد من با رتبه 330 شیراز و لرستان و شبانه دانشگاه تهران رو اوردم اصلا راضی نیستم …شانس من نزدیکترین مصاحبه همین مصاحبه دانشگاه شیراز هست…حتی به ازمون زبان نمیرسه ….این ازمون کتبی که میگیرن چقدر تاثیر داره در انتخاب…من که نمیدونم از چه منابعی سوال میدن

    پاسخ
    1. 163.1

      وفادار

      سلام
      آزمون کتبی دانشگاه تهران رو جدی بگیرید، چون کاملاً در نتیجه ی نهایی تأثیرگذاره. برای اینکه بفهمید آزمون کتبی شامل چه دروسی میشه هم به سایت دانشکده مدیریت دانشگاه تهران بخش اخبار آموزشی مراجعه کنید.

  164. 164

    علیرضا

    با سلام
    کارنامه انتخاب رشته اومد.
    جناب آقای دکتر، من در ۵ رشته دعوت به مصاحبه شده ام که بجز دو مورد اول، به احتمال خیلی زیاد بقیه را شرکت نخواهم کرد. لطفا بفرمائید با توجه به رزومه بنده، امکان قبولی ام در این دو رشته چقدر است؟
    ۱۴۸۷ دانشگاه تهران/مدیریت رسانه/محل تحصیل قم/ رتبه داوطلب ۴۸ / آخرین رتبه دعوت شده ۴۸
    ۱۵۰۱ دانشگاه علم و صنعت/تصمیم گیری و سیاست گذاری/رتبه داوطلب ۵۱/ آخرین رتبه دعوت شده ۵۵
    ۱۴۶۳ دانشگاه شیراز/مدیریت سیستم ها/رتبه داوطلب ۶۷/آخرین رتبه دعوت شده ۶۷
    ۱۴۸۹ دانشگاه علامه/مدیریت گردشگری/رتبه داوطلب ۶۳/آخرین رتبه دعوت شده ۶۷
    ۱۴۶۱ دانشگاه امام حسین/مدیریت سیستم ها/رتبه داوطلب ۲۰/آخرین رتبه دعوت شده ۴۵

    رتبه من در آزمون ۳۹۳ بود. تصمیم داشتم فقط روزانه بخوانم و به همین خاطر تمام انتخاب رشته ام روزانه بود. چنانچه قبلا نیز به اطلاع رسید رزومه ام بطور کامل در حوزه رسانه است.
    کارشناسی ام مدیریت بازرگانی و ارشدم مدیریت رسانه دانشگاه پیام نور بود. به رشته مدیریت رسانه خیلی علاقه دارم و بیشتر رزومه پژوهشی من در این زمینه است. یک کتاب در حال نگارش، یک مقاله ISC دو مقاله علمی ترویجی و احتمالا اگر اوکی بشه دو مقاله علمی پژوهشی. چند همایش هم حتی برای سخنرانی انتخاب شدم. سه چهار تا همایش داخلی و دو همایش بین المللی. دوره تحصیلی ام در دانشگاه نیز مدیر مسئول و سردبیر یک نشریه دانشجویی بودم که در سطح کشور حائز رتبه اول شد. عضو انجمن علمی دانشگاه هم بودم و در جشنواره های دانشجویی حائز رتبه برتر شدم. بیش از ۱۰۰ مقاله عادی در حوزه مدیریت، کارآفرینی و رسانه دارم. خودم هم مدیر امور اداری، دبیر سرویس بین الملل یک خبرگزاری رسمی کشور هستم. مدیر اجرایی دو نشریه (ماهنامه) دارای مجوز ارشاد هم هستم و …

    سئوال دیگرم این بود که منظور از دکتری حرفه ای مدیریت علم و صنعت که قید شد مدرک آن تخصصی نیست، چیست؟

    پاسخ
    1. 164.1

      وفادار

      سلام
      پیش از هرچیز باید بگم به نظر من عدم شرکت شما در مصاحبه ی انتخاب های 3 و 4 و 5 تون کاره کاملاً اشتباهیه. البته اگر برای سال بعد عزم راسخی جهت خوندن دارید یک چیزی، اما اگر همچین توان و فرصتی رو برای خودتون متصور نیستید، عدم شرکتتون کاره واقعاً اشتباهیه.
      با وجود اینکه در انتخاب اولتون آخرین فرد دعوت شده هستید، اما با توجه به رزومه ی بسیار خوبی که در حوزه ی رسانه دارید من شانس قابل توجهی براتون قائل هستم. خواهشی که دارم اینه که به هیچ وجه ناامید نباشید و تمام فکر و ذکرتون رو معطوف به آزمون کتبی و مصاحبه کنید. من مطمئنم با توجه به سابقه و اشتیاقی که در حوزه رسانه دارید توجه اساتید رو به خودتون جلب خواهید کرد.
      دکترای حرفه ای فاقد عنوان Ph.D هست.

  165. 165

    ندا

    سلام و عرض ادب
    من با رتبه 680 فقط پردیس ها دعوت شدم 🙁 حساب کردم چیزی حدود 70 ملیون هزینم میشه ، بنظر شما ارزش علمی داره؟ و آیا جذب بازار کار میشیم؟ حتی پیام نور هم دعوت نشدم ، ماشالا چه رقابتی شده

    پاسخ
    1. 165.1

      وفادار

      سلام
      اگر شاغل نیستید و قصد دارید به واسطه ی مدرک دکتری پردیس وارد بازار کتر بشید، صرف چنین هزینه ای چندان معقول نیست.

  166. 166

    مهرناز

    سلام آقای وفادار
    من متوجه معنی رتبه هر داوطلب در هر انتخاب نمیشم آخه مثلا من تو انتخاب یه کد رشته رتبه 61 رو کسب کردم و آخرین نفر دعوت شده 63 است ، قطعا این نشون دهنده تعداد افراد دعوت شده به ن کد رشته نیس، پس چیه؟

    پاسخ
    1. 166.1

      وفادار

      سلام
      به این معنیه که مابین کلیه ی افرادی که اون کد رشته رو انتخاب کردند شما نفر 61 اُم شدید. علت این که رتبه ی نفر آخر 63 هست اینه که خیلی از افراد اون کد رشته رو مابین اولویتهای اولشون قرار ندادند. مثلاً فرض کنید من از مجموع 50 انتخابی که میتونستم انجام بدم، 8 کدرشته رو انتخاب کردم و به انتخابهای دوم تا ششم دعوت به مصاحبه شدم. در این وضعیت با اینکه به انتخابهای هفتم و هشتم دعوت نشدم (چون هرکس نهایتاً به 5 کدرشته دعوت میشه)، اما رتبه ام مابین اون 63 نفر محفوظه.

  167. 167

    صبا

    سلام
    جناب آقا ی وفادار من فقط پردیس دکترای حرفه ای مدیریت را دعوت شدم.رتبه 97- آخرین فرد 103
    آیا اصلا ارزش شرکت در مصاحبه دارد ؟ با توجه به اینکه می گویید مدرک phd نیست؟
    پس عنوانش چیست . ارشد حساب می شود؟

    پاسخ
  168. 168

    صبا

    با سلام
    من به یکی از پردیس ها دعوت شدم . رتبه 97 .آخرین فرد 103 – استاد به نظرتان به مصاحبه بروم؟ آیا امیدی هست؟
    و آیا اگر قبول شوم شهریه حدود 80 تا 90 میلیون را باید در نظر بگیرم؟
    با تشکر

    پاسخ
    1. 168.1

      وفادار

      سلام
      رتبتون خیلی به فرد آخر نزدیکه ، اما به هیچ وجه نباید نا امید باشید. در ارتباط با مباحث مالی اش هم خودتون باید تصمیم بگیرید. ببینید آیا گرفتن این مدرک اونقدر ارزش داره که بتونه پول و زمانی که صرفش میکنین رو جبران کنه یا نه.
      در کل توصیه میکنم اگر براتون امکان داره یک سری به دانشکده ی مربوطه بزنید و با اساتید اون رشته و دانشجویان فعلی اش مشورتی بکنید.
      در ضمن مدرکش ارشد نیست، بلکه همونطور که خودشون ذکر کردند دکترای حرفه ای هست.

  169. 169

    علیرضا

    جناب آقای وفادار سلام
    مممنون از پاسخگویی اتان و امیدی که دادید.
    در مورد دانشگاه امام حسین چون پاسدار نیستم، عملا امکان مصاحبه هم ندارم و نباید در انتخاب رشته آن را انتخاب می کردم.
    علت اینکه می فرمائید، عدم شرکت در مصاحبه ها کاملا اشتباهه چیست؟ مثلا من هیچ علاقه و اطلاعاتی درباره دکتری مدیریت گردشگری علامه ندارم، مزیت شرکت در مصاحبه این دانشگاه چیست؟ دانشگاه شیراز هم امکان رفت و آمد برایم سخت است.
    تنها علاقه ام به رشته مدیریت رسانه است.
    در خصوص آزمون کتبی نیز لطفا بیشتر توضیح دهید. یعنی دانشگاه ها مجددا آزمون کتبی می گیرند؟

    پاسخ
    1. 169.1

      وفادار

      سلام
      دانشگاه تهران علاوه بر مصاحبه ی شفاهی که در تمام دانشگاه ها معمول هست، یک آزمون کتبی تخصصی از دعوت شدگان به مصاحبه ی هر کدرشته به عمل میاره. مواد امتحانی رو هم در وبسایت دانشکده مدیریت بخش اخبار آموزشی قرار میدن. البته در جدولی که در سایت قرار دادند چیزی در مورد مواد امتحانی مدیریت رسانه نگفتن. بهترین کار اینه که با بخش آموزش دانشکده مدیریت تماس بگیرین و در این مورد سوال کنید.

  170. 170

    محمد حسین

    سلام آقای وفادار عزیز
    من هم با راهنمایی شما در انتخاب رشته با رتبه 390
    2رشته در دانشگاه تهران شبانه (قم) ، روزانه سیستان و پردیس دانشگاه تهران و پردیس خوارزمی دعوت به مصاحبه شدم

    آقای وفادار شما می دونید که معنی رتبه داوطلب و آخرین فرد قبول شده چیست؟
    یعنی برای 3 تا ظرفیت اعلامی 57 نفر دعوت به مصاحبه میشه که نوشته اخرین فرد قبولی 57 رتبه شما 40

    پاسخ
    1. 170.1

      وفادار

      سلام
      به پاسخی که به مهرناز در بالا دادم نگاه کنید

  171. 171

    سوال

    سلام آقای وفادار
    به نظر شما شانس قبولی من در انتخاب اول و دوم چقدر هست؟ ماقی انتخاب ها چطور؟
    رتبه ۳۵

    ۱-بازرگانی، منابع انسانی دانشگاه تهران رتبه ۱۸، رتبه آخر ۴۹
    ۲-دولتی ، منابع انسانی دانشگاه تهران رتبه ۱۵، رتبه آخر ۴۱
    ۳- دولتی، منابع انسانی علامه رتبه ۱۳، رتبه آخر ۶۷
    ۴- بازرگانی، منابع انسانی علامه رتبه ۱۸، رتبه آخر ۷۷
    ۵- منابع انسانی خوارزمی رتبه ۱۲، رتبه آخر ۸۷

    منابع انسانی دانشگاه تهران خوندم.
    ظرفیت انتخاب اول و دومم در مجموع ۶ نفر هست. به نظر شما چند نفر از رتبه های زیر ۳۵، این دو کدرشته رو در ۵ انتخاب اولشون زدند؟

    پاسخ
    1. 171.1

      وفادار

      سلام
      خیلی خیلی بستگی به مصاحبه و آزمون کتبی ات داره، ولی بطور کلی برای اولی و دومی 60 درصد و برای سوم به بعد هم 90درصد.

  172. 172

    صنم

    سلام آقای دکتر. وقتتون بخیر. من رشتم شیمی معدنی هستش میخواست ببینم تو سایت که رتبه من زده 36 و آخرین رتبه دعوت شده به مصاحبه 58 هستش. من با دو مقاله. بین‌المللی و چند مقاله داخلی و داشتن سابقه تدریس امکان قبولی تو پزوهشگاه شیمی دارم؟ پزوهشگاه 5 نفر برمیداره.

    پاسخ
  173. 173

    مهرناز

    واقعا مرسی آقای وفادار
    خیلی خوب توضیح دادید

    پاسخ
  174. 174

    صنم

    میدونم رشتم. جز مجموعه مدیریت نیست ولی نگرانم لطفاً جواب بدید. من برای شبانه مدرس هم شدم 4 و آخرین نفر 49. ولی اصلا دوست ندارم شبانه برم.

    پاسخ
  175. 175

    e.m94

    سلام و خسته نباشید
    آقای وفادار در مورد سطح سوالات تخصصی مصاحبه یه توضیحی می فرمایید؟ من یه نمونه سوال خریدم واقعا سخخت بود! نگرانم از پسش بر نیام تقریبا 20 روز تا اولین مصاحبه ام زمان دارم چه منابعی رو توصیه می کنید؟
    بدی کار من اینه که چهارتا گرایش متفاوت دعوت شدم
    بازاریابی بازرگانی بین الملل رفتار و سیاستگذاری بازرگانی
    نمی دونم الان چی بخوونم که کم نیارم!
    دانشگاههایی که دعوت شدم به ترتیب اولویتم اول بازار قم بعد رفتار خوارزمی بعد بازرگانی بین الملل الزهرا بعد رفتار خرم آباد و آخری هم سیاستگذاری قم
    اولین مصاحبه الزهرا هست بازرگانی بین الملل
    بعد خوارزمی رفتار
    قم بازار و سیاستگذاری
    رفتار خرم آباد
    لطفا مثل همیششه راهنماییهای خوبتونو دریغ نکنید هر توضیحی که فکر می کنید لازمه با دل و جون می شنوم

    پاسخ
  176. 176

    فرشيد

    با سلام وخسته نباشيد .آقاي وفادار من مديريت منابع انساني تهران شبانه و هم or روزانه شهرستان دعوت شدم با رتبه خوب .اگه ممكنه در مورد كاربرد وكيفيت هر دو رشته راهنمايي فرماييد .تشكر

    پاسخ
    1. 176.1

      وفادار

      با سلام
      اصولاً منابع انسانی نسبت به or گرایش پرطرفدارتریه و در حال حاضر بازار کار بهتری هم داره و در عین حال با توجه به مباحث سنگین ریاضی که در or وجود داره، منابع به مراتب گرایش راحت تریه. البته با تمام این حرفا اگر or رو دوست دارید و پایه ریاضیتون هم قویه توصیه اش میکنم و در غیر اینصورت به نظرم بهتره برین سراغ همون منابع.

  177. 177

    الهه

    سلام
    با رتبه 269،
    سیستم قم، روزانه (72-77)
    تکنولوژی تهران – شبانه(23-46)
    سیستم قم – شبانه(21-70)
    تحقیق در عملیات اصفهان روزانه(31-55)
    تکنولوژی تهران – قم – روزانه(69-85)

    یه آی اس آی – یه پژوهشی، دو تا تدوین استاندارد ملی، دو تا کنفرانس داخلی، فوق صنایع آزاد، لیسانس ریاضی بهشتی.
    شانسی هست؟
    شبانه دانشگاه تهران هم آزمون داره؟؟؟

    پاسخ
  178. 178

    وفادار

    سلام
    اگه همه چی مساعد پیش بره احتمال قبولیت برای تکنو شبانه تهران بالاست و برای سیستم شبانه ی قم تقریباً قطعیه.
    شبانه تهران هم آزمون داره

    پاسخ
  179. 179

    علیرضا

    با سلام و تقدیم احترام
    مصاحبه رشته های مربوط به دانشگاه تهران که محل تحصیل آن پردیس فارابی قم هست، در کجا برگزار می شود؛ تهران یا قم؟
    اگر قم برگزار می شود، آیا برای این رشته ها نیز آزمون کتبی می گیرند؟
    متشکرم

    پاسخ
    1. 179.1

      وفادار

      با سلام
      سال پیش مصاحبه ها در پردیس فارابی دانشگاه تهران واقع در شهر قم برگزار شد و آزمون کتبی هم نداشت.

  180. 180

    فاطمه به مهرناز

    سلام
    مهرناز با رتبه شون به کدوم دانشگاه ها دعوت به مصاحبه شده اند

    پاسخ
  181. 181

    امید

    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما
    آقای وفادار من بارتبه 569 فقط پیام نور وشبانه ی سیستان دعوت به مصاحبه شدم، لیسانس مدیریت دولتی علامه ، فوق مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی علامه ، معدل لیسانس 13/82، معدل ارشد16/06، رزومم ام هم اینه 15تا مقاله همایش بین المللی ، 8تا مقاله کنفرانس ملی ، 4تا isi , isc، علمی ترویجی یک اکسپت ، علمی پژوهشی یک اکسپت دو تا هم ارسال شده به دفتر نشریات علمی پژوهشی که احتمالا تا موقع مصاحبه اکسپت بگیرم ، گواهی کارگاه مدیریتی از انجمن علمی دانشگاه علامه وچند تا کارگاه مدیریتی ، وگواهی عضویت در انجمن منابع انسانی و مدیریت دولتی و داور چند همایش ملی وبین المللی ، 4 ترم سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور ، یک کتاب تالیفی، فارغ التحصل سال 92 پارسال شرکت نکردم ، ترتیب انتخاب های دعوت شده ام هم اینه منابع پیام نور ، رفتار پیام نور ، منابع ورفتار پیام نور ، سیاستگزاری پیام نور ، شبانه منابع سیستان ، شانس هیئت علمی شدنم تو پیام نور خیلی زیاده چون مرکزی که دارم تدریس می کنم استاد هیئت علمی تو رشتمون رو نداره و حتی خود دانشگاه هم برای هیئت علمی بهم پیشنهاد دادن که اقدام کنم به نظر شما من بمونم سال دیگه امتحان بدم ؟ یا همینو برم وشانس هیئت علمی شدن تو پیام نور رو از دست ندم ؟ واقعا موندم چیکار کنم ؟ تدریسو خیلی دوست دارم ، لطفا راهنماییم کنید ممنون

    پاسخ
    1. 181.1

      وفادار

      سلام
      رزومه ی خیلی خوبی دارین. به نظر من اگر شانس هیئت علمی شدن تو پیام نور رو دارین همین امسال رو از دست ندین. چون با توجه به تغییر روند آزمون دکتری از سال بعد خدا میدونه که چی پیش بیاد.

  182. 182

    نگار

    سلام آقای وفادار میشه یه راهنمایی بفرمایید.من یکی از استادام توصیه نامه رو حضوری بم داد با خودکار مشکی امضا کرد توی سربرگی که از دانشگاه اینکارو کرد رنگی نبود سیاه و سفید بود یکی از دیگه از اساتید هم ایمیلی اسکن فرستاد .سوالم اینه که ما میتونیم توصیه نامه رو کپی هاشونو برا مصاحبه ببریم ؟حتما باید پرینت رنگی باشه؟اون توصیه نامه که استادم تو سربرگ مشکی و خوودکار مشکی اصلا راه نداره که من رنگیشو ببرم.ممنون میشم شرایطشو بم بگید.

    پاسخ
    1. 182.1

      وفادار

      سلام
      در مورد توصیه نامه ها زیاد سخت نگیرین.
      خیلی از دانشگاه ها حتی نگاهشون هم نمیکنن.

  183. 183

    الهه

    بدبخت شدم. رفتم ریز نمراتم رو گرفتم، متوجه شدم معدلم 8صدم کمتره. دارم دیوونه میشم. چه کار باید بکنیم؟ چه راهی بریم؟ 🙁

    پاسخ
  184. 184

    کمال

    سلام
    سوالی داشتم. اگر از اولویت​های انتخاب شده به مصاحبه، چندتاش رو قبول شیم هر کدوم رو که دوست داشتیم می​تونیم بریم یا اونکه اولویتش از همه بالاتر هست ناچارا باید بریم؟

    پاسخ
    1. 184.1

      وفادار

      سلام
      صرفاً اونی که از همه اولویتش بالاتره.

  185. 185

    نسرین به کمال

    سلام آقا کمال هر کدوم رو دوست دارید برید مشکلی نیست

    پاسخ
  186. 186

    نگار

    با سلام
    آقای وفادار شما اطلاعی ندارید که برای آزمون کتبی دانشگاه اصفهان گرایش رفتار و منابع از چه مراجعی باید خوند و اینکه مصاحبه های کتبی معمولا به صورت تشریحیه یا تستی؟

    پاسخ
    1. 186.1

      وفادار

      با سلام
      در خصوص مراجعش اظلاعی ندارم. اما آزمونهای کتبی دکتری معمولاً بصورت تشریحی برگزار میشه.

  187. 187

    نسرین به کمال

    راستی اگه منظورتون دعوت بودش من اینو گفتم هر کدوم که دعوت شدین برین نه بعد از مصاحبه ، اگه مصاحبه برید و قبول شید مسلما اولین اولویتی که قوبل شدین براتون در نظر گرفته میشه نه بقیه انتخاباتون ، راستی گفتن از طریق سایت سنجش میشه تغییر اولویت داد با روابط عمومی سنجش میتونید مکاتبه کنید که در مورد تغییراولویت اگر خواستید راهنماییتون کنن. موفق باشید

    پاسخ
    1. 187.1

      کمال به نسرین

      فکر نکنم، چون من همین پیغام را با آقای پورشفیع در میان گذاشتم و ایشون گفتن که در شرایط قبولی در چند مصاحبه، هر کدوم رو که دلت می‌خواد می‌تونی بری، شما می‌تونید همین سؤال و جواب را در لینک مصاحبه کجا بریم ببینید.

    2. 187.2

      وفادار

      کمال عزیز
      به هیچ وجه اینطور که شما فکر میکنین نیست. سازمان سنجش حداکثر یک کد رشته رو بعنوان قبولیه نهایی شما اعلام میکنه. یعنی به هیچ وجه اینطور نیست که مثلاً اگر شما با توجه به مجموع امتیاز رتبه و مصاحبه تون در سه کد رشته حدنصاب رو کسب کرده باشین ، مابین اون سه تا حق انتخاب داشته باشین. مثلاً خود من سال پیش در هر 5 انتخابم که دعوت به مصاحبه شده بودم حدنصاب لازم رو کسب کردم و اصطلاحاً قبول شدم، اما سازمان سنجش فقط بالاترین اولویتی که من انتخاب کرده و در اون قبول شده بودم رو بعنوان کدرشته قبولیه نهایی اعلام کرد و من بعد از انتشار کارنامه نهایی انتخاب رشته ام که چندی پس از اعلام نتایج نهایی روی سایت سنجش قرار گرفت فهمیدم که در اون 4 کدرشته ی دیگر وضعیتم چطور بوده.

    3. ::پورشفیع::

      اکی 1005 اینجوری هستش
      اما اقا کمال سوالش این بود که من 5 انتخابم که الان دعوت شدم میتونم هر کدوم دوست داشتم برای مصاحبه برم بازم میگم برای مصاحبه برم
      که جوابش بله… ولی اونی که قبول بشه رو بایدددد بره….

  188. 188

    کمال

    آقای وفادار خیلی ممنونم. حالا نمی​شه از همین الان اولویت​هایم را عوض کنم؟ باز هم ممنون

    پاسخ
    1. 188.1

      وفادار

      سلام
      اتفاقاً سال گذشته من هم مثل شما میخواستم اولویت هام رو جابجا کنم. از طریق سیستم پاسخگویی با سازمان سنجش مکاتبه کردم و درخواستم رو ارائه دادم، اما قبول نکردند.البته من بعد از انجام مصاحبه ها اقدام به این کار کردم. حالا با توجه به اینکه هنوز مصاحبه هاتون انجام نشده، درخواستتون رو به سازمان سنجش ارائه بدید، شاید موافقت کردند. فقط حواستون باشه این کار رو با دقت و با در نظر گرفتن تمام جوانب انجام بدید تا در صورت موافقت سازمان سنجش پشیمون نشید.

  189. 189

    مهسا

    با سلام.اقای وفادار من با رتبه 305 or تهران و or قم روزانه دعوت شدم.ارشدم بازرگانی گرایش مالی و لیسانسم صنعتی بود…کاری در زمینه or نکردم ولی خیلی بش علاقه دارمو تو کنکور ارشد 90 درصد or زدم…تهران انتخاب دومم و قم انتخاب 6مه…اصن برم بنظرتون؟؟ هیچ شانسی هست؟ چی بگم که نشون بدم به این گرایش علاقه دارم؟؟؟

    پاسخ
    1. 189.1

      کمال

      سلام به نظر من همین که کارشناسیتون صنعتی و ارشدتون مالیه خیلی مناسبه که تو همین or ادامه تحصیل بدید. ضمنا شما می​تونید در موضوعات or برید و بگردید و موضوعی که هم علاقه دارید و هم اینکه قابلیت اجرایی داره به عنوان تز دکترا در جلسه مصاحبه مطرح کنید. انشاءالله که موفق می​شوید. با تشکر

    2. 189.2

      وفادار

      سلام
      در مورد رفتن یا نرفتنتون باید بگم حتماً برید چون نرفتنتون فقط باعث میشه انتخابهاتون بسوزه.
      در مورد فقدان رزومه or تون هم باید بگم نگران نباشید. درسته که نبود رزومه تعیین کننده است اما، اگر بتونید در روز مصاحبه ها شور و اشتیاقتون به or رو به اساتید نشون بدید خیلی چیزا تغییر خواهد کرد. پس تو فرصت کم باقیمونده اطلاعات or تون رو قویتر کنید و با دست پر به مصاحبه ها برید. یادتون باشه که لیسانستون صنعتیه و این امتیاز خیلی خوبیه براتون.

  190. 190

    somaye

    سلام خسته نباشین
    من چهار خرداد مصاحبه لرستان دارم بعد از اون شبانه دانشگاه تهران انتخاب کردم یعنی الویت اولم رو روزانه لرستان زدم حالا همه بهم میگن شبانه دانشگاه تهران خیلی بهتر از لرستانه مهم اسم دانشگاه هست….حالا به نظرتون من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا نمیدونم مصاحبه لرستان رو برم یا نه…..اصلا نمیدونم دانشگاهش خوبه هست یا نه من ساکن شیراز هستم

    پاسخ
    1. 190.1

      وفادار

      سلام
      همه چی به رتبه و رزومه تون بستگی داره. اگر در حدی هستن که یک حاشیه اطمینان برای قبولی در شبانه دانشگاه تهران برای خودتون قائل بشید، من هم شبانه تهران رو بهتر میدونم. فقط حواستون باشه از اینجا مونده و از اونجا رونده نشید. در ضمن با توجه به اینکه ساکن تهران نیستید، حواستون به مخارج شبانه و زندگیتون در تهران هم باشه.

  191. 191

    e.m94

    آقای وفادار یه سوال فوری
    من دوتا مقاله اسکوپوس با ایمپکت دارم که توی سایت sjr هم هست مشخصاتش
    توی بلک لیست نیست اما توی لیست نشریات معتبرم نیست
    من فکر می کردم همین که توی لیست سیاه نباشه کافیه از وجود لیست نشریات معتبر خبر نداشتم
    الان می گن که نهایت 25 صدم از این مقاله ها می گیرم؟
    درسته این حرف؟
    این همه زحمت یعنی اندازه یه مقاله همایشی هم ارزش نداره؟

    پاسخ
    1. 191.1

      وفادار

      سلام
      منظورتون از لیست مجلات معتبر چیه؟ اگه منظورتون لیست مجلات مورد تأیید ISC هست ، این نمیتونه معیار باشه. چون ممکنه ژورنال شما اصلاً نمایه ISC نداشته باشه که بخواد معتبر باشه یا نامعتبر.
      در کل نکته ای که وجود داره اینه که معمولاً اون لیستی که بهش اتکا میشه بلک لیسته و عموماً لیست فراگیری به نام لیست نشریات معتبر وجود نداره. پس به این حرفا توجه نکنید و روحیه تون رو برای مصاحبه ها بالا نگه دارید. این نکات همشون نکات انحرافیه.

    2. 191.2

      e.m94

      من سرچ کردم وزارت علوم علاوه بر بلک لیست لیست نشریان معتبر داره
      هم لیست isc هم یه لیست بود ایک.پوسهای معتبر که مجله من نبود توی اون لیست
      در هر صورت کاری ازم بر نمیاد الان حق با شماست بهتره روحیه ام رو حفظ کنم برای مصاحبه ها و فعلا درگیر حاشیه نشم
      ممنونتونم

  192. 192

    کریم

    باسمه تعالی
    سلام و خسته نباشید
    لطفا در مورد مصاحبه پردیس فارابی گرایش تولید و عملیات راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

    پاسخ
  193. 193

    علی

    سلام
    ببخشید دانشگاه شهید بهشتی برای گرایش تولید امتحان کتبی می‌گیرند، دو درس مدیریت تولید و تحقیق در عملیات پیشرفته نمی‌دونید سوالاتش چه طوریه؟ یا از کی بپرسم
    باتشکر

    پاسخ
    1. 193.1

      وفادار

      سلام
      سال پیش که شهید بهشتی آزمون نداشت.
      اما اگر شما مطمئنید که امسال قراره آزمون بگیرن، بهترین مرجع جزوات اساتیدی است که در ترمهای گذشته نزدیک ، این دروس رو در گروه مدیریت صنعتی شهید بهشتی تدریس میکردن.

  194. 194

    somaye

    سلااااام خسته نباشید اگه شبانه قبول بشیم نریم میتونیم سال اینده دوباره ازمون بدیم؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. 194.1

      وفادار

      سلام
      سال پیش که شهید بهشتی آزمون نداشت.
      اما اگر شما مطمئنید که امسال قراره آزمون بگیرن، بهترین مرجع جزوات اساتیدی است که در ترمهای گذشته نزدیک ، این دروس رو در گروه مدیریت صنعتی شهید بهشتی تدریس میکردن.

    2. 194.2

      وفادار

      سلام
      در صورت قبولی قطعی شبانه، سال بعد مجوز شرکت در کنکور رو نخواهید داشت.

  195. 195

    کمال

    با سلام خدمت همۀ عزیزان
    من در اینجا مناسب دیدم که نکته‌ای را بیان کنم و اون اینکه من به تازگی مجوز انتشاراتی با نام اندیشه مکتوب را اخذ کردم و خیلی متمایل هستم که در زمینه فقط مدیریت به چاپ کتاب بپردازم. در اینجا هر کس هست که علاقه داره در این زمینه به چاپ کتاب بپردازه می‌تونه با ایمیل بنده با عنوان kmlba2006@gmail.com مکاتبه کنه. با تشکر و امتنان فراوان

    پاسخ
    1. 195.1

      e.m94

      سلام شما در زمینه پخش هم فعالیت میکنید؟

  196. 196

    مهسا

    سلام…الان که دیگه مصاحبه ها شروع شده…بچه هایی که مصاحبه رفتند لطفا تجربیاتشون رو در اختیار ما قرار بدند…ثواب دارا

    پاسخ
    1. 196.1

      کمال

      من تا به حال مصاحبه​های مازندران، سمنان و فارابی قم رو رفتم. مازندران که مصاحبه بسیار کوتاهی بود در حد پنج تا شش دقیقه، گرایشم هم تولید و عملیات بود. فقط سه تا سؤال از گرایش تولید پرسیدن و بس. مصاحبه سمنان خیلی خوب بود، چون از رزومه پژوهشی من پرسیدن و تقریبا خوب جواب دادم. پردیس فارابی هم همین دو روز پیش بود. خیلی بی​نظم انجام شد و خیلی ما معطل شدیم. دو تا مصاحبه داشت، مصاحبه اولی درباره رزومه بود و مصاحبه تخصصی دوم، سؤالات تخصصی دررابطه با گرایشم که همون تولید و عملیات بود پرسیدن.

  197. 197

    somaye

    سلام من فقط مصاحبه شیراز رفتم یه ازمون کتبی گرفتن که به جز سوالات تحقیق در عملیاتش خوب بود…مصاحبه شفاهی هم سوال خاصی نپرسیدن…درکل هم بهم گفتن گرایش شما دولتی هست و با مدیریت سیستم متفاوته!!! که خیلی ناراحت شدم

    پاسخ
  198. 198

    مهتاب

    سلام وقتتون بخیر افای وفادار
    توی مصاحبه ازم پرسیدن جدیدترین مساعل مدیریت بازرگانی چیه؟ من بحث مسئولیت اجتماعی سازمان رو گفتم و در داخل کشور بحث صادرات غیر نفتی اما قانع نشدن!
    میشه چند مورد از مساعل جدید رو بگید علی الخصوص در حوزه رفتار!
    ممنونتونم، فقط خواهش میکنم نگید خودم سرچ کنم که چیزی پیدا نکردم
    اگه میشه یه مجله خوب خارجی حوزه رفتار سازمانی هم معرفی کنید
    سپاسگزارم

    پاسخ
    1. 198.1

      وفادار

      سلام
      من تخصصم رفتار سازماني نيست و بنابراين به مسائل روز اين رشته ي وسيع سازماني، اشراف كاملي ندارم. اما يك لينك در زير براتون ميزارم كه مربوط است به رنكينگ معتبرترين ژورنالهاي حوزه رفتار سازماني.
      در اين رنكينگ شاخص هاي ارزيابي ژورنال ها از قبيل SJR و H-Index و … آمده است. شما ميتونيد به ژورنال هاي رتبه بالا مراجعه و با توجه به موضوعات مقالات جديدشون تا حد زيادي مسائل جاري حوزه رفتار سازماني رو بشناسيد.
      http://www.scimagojr.com/journalrank.php?category=1407

  199. 199

    علی

    سلام
    بله توی سایتش مشخص کرده که دو درس تولید و تحقیق پیشرفته را به‌صورت کتبی امتحان می‌گیرد.
    ممنونم

    پاسخ
  200. 200

    مهسا

    خدا بگم چیکار کنه دانشگاه تهرانو…سه روزه دارم به همه شماره هاش زنگ میزنن یک نفرم جواب نمیده…یجا تاریخ مصاحبه رو زده دهم یجا که اسمامونم هست زده یازدهم…کسی میدونه مصاحبه تحقیق درعملیاتش کی هست؟؟

    پاسخ
    1. 200.1

      احسان

      امتحان کتبی دانشگاه تهران روز دهم برگزار میشه
      مصاحبه ها هم روز یازدهم

  201. 201

    کمال

    سلام
    من از دوستان در این صفحه درخواستی دارم. من یک پروپوزال کارآفرینی با عنوان انواع کارآفرینی استراتژیک دارم و تقریبا میشه گفت که کامل کامل کامل هست. کسی هست اینجا که بدونه می​شه این طرح رو به کدوم سازمان​ها ارائه داد تا به عنوان یک فعالیت پژوهشی میدانی روی اون کار کرد؟ یا حداقل اگر کسی هست که می​خواد در این طرح مشارکت کنه می​تونه با ایمیل بنده مکاتبه کند. با تشکر فراوان. Email: kmlba2006@gmail.com

    پاسخ
  202. 202

    somaye

    سلام وااای من فکر میکردم مصاحبه کتبی دانشگاه تهران یازدهم هست ولی امروز بوده….ای خدااا این چه اشتباهی بود من کردم یعنی دیگه شانسی ندارم؟؟؟؟؟؟؟…واسه ازمونش چقد خوندم، وقتی کامنت احسان رو دیدم مردم،هرچی هم زنگ زدم دانشگاه جواب نمیدادن….به نظرتون دیگه شانسی ندارم؟

    پاسخ
  203. 203

    مریم

    salam .khaste nabashid.. bebakhshid aghaye vafadar dorose pyae va aslie ke migan emsal konkore che darsayie hastan? vase azmon phd?va inke mosahebe ba emtehane mojadad miyofte abane bad…?????!!

    پاسخ
    1. 203.1

      وفادار

      با سلام
      عنوان دروس امتحاني قراره روز شنبه هفدهم مردادماه در سايت سنجش اعلام بشه.
      آزمون اول دكتري، اسفندماه امسال برگزار ميشه و مصاحبه هاي مربوط به اين آزمون قاعدتاً بايد از نيمه دوم ارديبهشت سال آتي شروع بشه.
      آزمون بعدي هم در آبانماه سال 1395 خواهد بود.
      موفق باشيد

  204. 204

    حامد

    سلام. ببخشید جناب وفادار شما رتبه ارشدتون در مدیریت دولتی چند بود؟ و چرا منابع انسانی سیستان قبول شدید؟ یعنی منظورم اینه که هدفتون روزانه بود؟ یا منابع انسانی؟ آیا میشد جای بهتری با گرایش پایینتر یا شبانه قبول بشوید؟ ممنونم و ببخشید اینقدر سوال پرسیدم.

    پاسخ
    1. 204.1

      وفادار

      با سلام
      در سال 1390 كه نتايج آزمون ارشدم اومد، به خاطر شرايط كاريم نميتونستم جايي به جز زاهدان برم و بنابراين انتخاب هاي اولم رو به دانشگاه سيستان و بلوچستان اختصاص دادم. البته پس از انتشار كارنامه كلي متوجه شدم كه منابع دانشگاه علامه رو هم آوردم، اما از اونجاييكه كه علامه رو پايين تر از سيستان و بلوچستان زده بودم ، منابع انساني دانشگاه سيستان و بلوچستان به عنوان قبوليه نهاييم منظور شد.

  205. 205

    hameddonyavi

    ببخشید آقای دکتر رتبه ارشدتون رو میتونم بپرسم؟

    پاسخ
    1. 205.1

      وفادار

      200 دولتی شدم. متأسفانه برای کنکور ارشد اونطور که باید نتونستم بخونم و رتبه ام هم چندان خوب نشد.

  206. 206

    تيبا

    جناب آقاي وفادار
    با سلام و تشکر بابت پاسخ هاي دقيق و دلسوزانه شما
    بنده سال 88 ارشد مديريت بازرگاني علامه با معدل بالاي 17 فارغ التحصيل شدم . متاسفانه تا کنون به دليل تاهل و کار فرصت ادامه تحصيل نداشته ام. اما الان انگيزه به شدت بالايي براي ادامه تحصيل دارم. يک مقاله علمي پژوهشي، يک کنفرانسي، يک کتاب مجموعه مقالات دارم. سوال اولم اينکه با توجه به اينکه رزومه قوي ندارم آيا بنظرتون ابتدا به تکميل روزمه اقدام کنم و برنامه ريزي براي قبولي رو به سال بعد موکول کنم (بخصوص چون سطح زبانم خوبه امکان اخذ مدرک msrt را دارم) يا اينکه از الان براي کنکور 95 خودم رو آماده کنم .
    سوال دوم اينکه با توجه به اينکه مواد امتحاني کنکور شامل رفتار و منابع انساني نميشه آيا فعلا اين دروس را کنار بگذارم؟
    پيشاپيش ممنون

    پاسخ
    1. 206.1

      وفادار

      با سلام
      در پاسخ به سوال اولتون باید بگم معقولتر اینه که همزمان با مطالعه تون برای آزمون 95 سعی در تقویت رزومه تون هم داشته باشید.
      پاسخم به سوال دومتون هم اینه که اصول و مبانی مدیریت به خودیِ خود بعضی مباحث رفتار و منابع رو پوشش میده. اما از اونجایی که طبق اعلام وزارت عناوین رفتار و منابع انسانی بطور مستقیم جز منابع آزمون نیست بنابراین جهت آزمون اولویت با تئوریهای مدیریت و مدیریت اسلامیه. فقط حواستون باشه که آزمون فقط 30 درصد ارزشیابی نهایی رو تشکیل میده و اگر گرایشی که برای دکتری مدنظرتونه در ارتباط مستقیم با مباحث رفتاری یا منابع انسانیه، غفلت کامل از این دروس در نهایت کار دستتان خواهد داد.

  207. 207

    علی

    سلام
    اقای وفادار خوب هستید، خواستم به‌خاطر زحماتی که موقع انتخاب رشته دادم تشکر کنم، رتبه‌ام 90 شده بود، انتخاب اولم تحقیق در عملیات تربیت مدرس قبول شدم
    باتشکر

    پاسخ
    1. 207.1

      وفادار

      احسنت به تو علی جان. خیلی خوشحالم کردی. واقعا دمت گرم

  208. 208

    ویدا

    به نام خدا
    با سلام و احترام
    من دو تا مدرک ارشد از علوم تربیتی دارم اول آزاد خونده بودم بعدش از دولتی تهران قبول شدم اما مدرکم روزانه نیست و ده تا مقاله علمی پژوهشی دارم چقدر شانس جذب شدن برای حق التدریس در دانشگاه دارم و چقدر شانس برای دکتری دارم اصلا سابقه ای ندارم فقط در توانبخشی کار کرده ام اما در مقالاتم از ایده های جدید استفاده می کنم؟
    لطفا حتما پاسخ دهید ممنونم به نظرتون مقاله هام رو به چه تعدادی برسونم خوبه
    ان شالله خودتون هم همیشه موفق باشید

    پاسخ
    1. 208.1

      وفادار

      سلام
      اگر مدرک ارشدتون دولتیه، روزانه یا شبانه بودنش تأثیر چندانی در فرآیند پذیرش مقطع دکتری نداره.
      بی رودربایستی بگم که در شرایط فعلی جذبتون بعنوان مدرس حق التدریس بیشتر از هرچیز به روابط تون با دانشگاه، دانشکده، گروه یا مرکز آموزش عالی مربوطه بستگی داره. تازه بعد از اینه که اعتبار دانشگاه ارشدتون، رزومه و سطح نمرات و معدل لیسانس و فوق لیسانستون و … مورد بررسی قرار میگیره.
      تعداد مقالات علمی پژوهشی تون قابل توجهه و اینکه از ایده های جدید استفاده کردید قطعاً در مصاحبه دکتری یک امتیاز مثبت براتون به حساب میاد. البته به شرطی که گرایش انتخابی برای مقطع دکتری تون همراستا با مدرک ارشد و رزومه تون باشه.

  209. 209

    fahime

    سلام .روزتون بخیر.
    ی سوال داشتم. شما ارشدتون رو زاهدان خوندین درسته؟ من هم میخام ارشد رو زاهدان بخونم البته مدیریت آی تی ولی ظرفیت روزانه اش رو امسال به 2 نفر کاهش داده . ی نفر که با شرط معدل رفت و فقط 1 نفر دیگه باقی می مونه!! به نظرتون امکان داره این ظرفیت پذیرش برای سال بعد تغییر کنه؟و شما رتبه ی ارشدتون چند بوده؟ممنونم

    پاسخ
    1. 209.1

      وفادار

      با سلام
      رتبه ارشدم 200 دولتی شد. البته متوجه منظرتون نشدم. شما آی تی زاهدان قبول شدید یا داوطلب آزمون سال بعد هستید؟

  210. 210

    fahime

    سلامی دوباره.داوطلب سال بعد هستم

    پاسخ
    1. 210.1

      وفادار

      با سلام
      بله امکان تغییر ظرفیتش هست. در هر صورت زیاد نباید نگران این مسائل باشید. اگر هدفتون ادامه تحصیل در مقطع ارشدِ گرایش it هست ، باید هدفگذاریتون رو والاتر در نظر بگیرید. مطمئن باشید اگر هدفگذاریتون صرفاً روی قبولی در it روزانه زاهدان باشه، قطعاً نتیجه پایین تری بدست خواهید آورد. شما باید برنامه ریزی درسیتون رو متناسب قبولی در دانشگاه های تراز اول انجام بدهید.

  211. 211

    حامد

    با سلام و ادب آقای وفادار
    منم تا حدودی شرایطی مشابه شمارو دارم.متولد 64 لیسانس مهندسی عمران دانشگاه خواجه نصیر و با رتبه 150 سال 89مدیریت دولتی منابع انسانی دانشگاه شاهدقبول شدم شبانه هم اون سال چه علامه چه روزانه بردیس قم دانشگاه تهران قبول میشدم اما با توجه بعضب مسایل دانشگاه شاهد رفتم و با رتبه اول و معدل 19/47 سال 91 فارغ التحصیل شدم نزدیک به 16 تا مقاله کنفرانسی و 1 isc دارم.اما همون سال 91استخدام یه وزارتخونه شدم و مشغول کارم. امسال بدون آزمون دانشگاه آزاد قبول شدم اما اصلا دلم نیست برم دانشگاه آزاد. تا حالا هم کنکور دکتری ندادم. میخام امسال با برنامه بخونم و رتبه خوبی بیارم. نمیدونم به چه شکل میتونم باهاتون در ارتباط باشم تا بتونم برنامه مناسبی از شما بگیرم.

    پاسخ
    1. 211.1

      وفادار

      با سلام
      ایمیلتونو بدهید

  212. 212

    حامد

    با سلام
    ادرس ایمیلم: hamed.shakeri63@gmail.com

    پاسخ
  213. 213

    ساجده

    سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای وفادار
    من لیسانس مهندسی کامپیوتر دانشگاه قم و ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه تهران پردیس قم رو دارمم.امسال اگه خدا کمک کنه میخوام کنکور بدم ولی تنها اضطرابم در مورد مصاحبه است چون رزومه قوی ندارم و فقط یه مقاله isc دارم.البته طرح پژوهشی با اساتید انجام دادم ولی شنیدم تاثیر خاصندارخ. به نظر شما با توجه به اینکه 70درصد نمره دکتری از مصاحبه است من شانس قبولی دارم؟

    پاسخ
    1. 213.1

      وفادار

      با سلام
      به هیچ وجه نا امید نباشید. به همراه مطالعه برای آمادگی در آزمون دکتری، سعی کنید رزومه تون رو هم تقویت کنید. برای اینکار میتونید مقالات و تکالیف کلاسیتون در مقطع ارشد رو غنی تر کنید و روشون بیشتر کار کنید تا در حد و اندازه های یک مقاله قابل قبول در بیان. همچنین اگر بتونید مدرک زبان msrt یا تولیمو یا … بگیرید هم خیلی خوبه. در ضمن طرح پژوهشی تون به هیچ وجه بی تأثیر نیست. حتی اگر امتیاز مستقیمی در فرآیند مصاحبه نداشته باشه قطعاً بطور غیرمستقیم در ارزیابی اساتید از شما مؤثر خواهد بود. باز هم تأکید میکنم به هیچ وجه ناامید نباشید. هرچی نباشه مدرک ارشدتون برند دانشگاه تهران رو یدک میکشه.

  214. 214

    مهسا

    سلام آقاي دكتر وقت بخير ؛ من متولد 71هستم ؛ كارشناسي برق مخابرات آزاد تهران خوندم ؛امسال بازاريابي روزانه حضرت معصومه (س‏)‏ قم قبول شدم ..زبانم ك كانون زبان ايران خوندم و تموم كردم.. براي رزومه ساختن بايد ازكجا شروع كنم؟

    پاسخ
    1. 214.1

      وفادار

      با سلام
      از همین ترم اول با راهنمایی اساتیدتون شروع به فعالیتهای پژوهشی مثل مقاله نویسی و مشارکت در طرحهای پژوهشی کنید.

  215. 215

    آرزو

    سلام آقای دکتر، من لیسانس ریاضی و ارشد مدیریت دولتی – منابع انسانی از دانشگاه آزاد دارم و تازه دفاع کردم خیلییی دوست دارم دکترا بخونم چون رزومه ام بد نیست، معدلم 18/90 و مدرک زبان تافل دارم و 3 تا مقاله علمی – پژوهشی در ژورنال خارجی دارم ، البته خیلیییی تلاش می کنم رزومه امو بیشتر تقویت کنم، آقای دکتر من قصدم اینه امسال یا سال دیگه آزمون دانشگاه دولتی شرکت کنم به نظر شما شانس قبولی دارم با توجه این که ارشدم آزاد بوده و در ثانی این که لیسانسم با ارشدم نا مرتبط؟ ممنون.

    پاسخ
    1. 215.1

      وفادار

      با سلام
      مجموعاً سه عامل باعث میشه تا کار شما برای ورود به مقطع دکتری دانشگاه های دولتی سخت بشه:
      اول و دومی اش همونایی هست که خودتون هم بهشون اشاره کردین: عدم ارتباط مدرک لیسانس و فوق لیسانس و همچنین اخذ مدرک ارشدتون از دانشگاه آزاد.
      سومی اش هم اینه که از سال بعد دستِ دانشگاه ها در انتخاب دانشجوی دکتری شون باز تر از قبل خواهد شد و این موضوع هم بالتبع برای شما چندان خوشایند نخواهد بود.
      لذا باید خدممتون عرض کنم که برای کمرنگ کردن مسأله اول (عدم ارتباط) باید سعی کنید که رشته و گرایش دکتری تون رو متناسب با لیسانس یا فوق لیسانستون انتخاب کنید و در فرصت پیش رو رزومه تون رو در اون زمینه خاص به شدت تقویت کنید تا بتونید خودتون رو به اساتید مصاحبه کننده به عنوان یک متخصص در اون گرایش خاص نشون بدید و از این طریق عدم ارتباط کارشناسی و ارشدتون رو در سایه قرار بدید.
      برای کمرنگ کردن مسأله دوم (دانشگاه آزاد) هم تنعها راهی که پیش رویتان هست اینه که با تلاش و کوشش مضاعف بتونید رتبه خیلی خوبی در آزمون کتبی بدست بیارید تا از این طریق توانایی تون رو به رخ اساتید مصاحبه کننده کشیده و در نتیجه مشکل دومتون رو هم کمرنگ تر کنید.
      پر واضح است که اگر بتونید بر مشکل اول و دوم غلبه کنید (یعنی هم رزومه تخصصی خوب و هم رتبه آزمون کتبی خوبی بدست بیارید) ، مشکل سومتون هم تا حد بسیار زیادی مرتفع خواهد شد.
      پس از همین امروز برنامه ریزی تون رو آغاز کنید
      موفق باشید.

  216. 216

    حسین

    سلام اقای وفادار
    من ارشد مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی دارم از دانشگاه ازاد
    باید دکترا دولتی قبول بشم رو همین حساب دارم خیلی جدی تلاش می کنم که رتبه خوب بیارم
    ولی رزومه بالایی ندارم چند تا مقاله اماده کردم دادم برا ترجمه چون از اول می خواستم خودم کارام رو انجام بدم چندتا ژورنال پیدا کردم ولی چون شخصا تجربه ندارم نمیدونم از کجا باید فهمید پولی هستن یا نه البته قسمت راهنمایی برای نوسینده ها رو کاملا و با دقت خوندم تو شرایط هیچ ردی از گرفتن پول نبود به جز یکیش که گفته بود 50 دلار می گیرن ، ولی در کل می خوام ژورنالی باشه که زود جواب بده و پولی هم نباشه اخه وقتم کمه ، ماشالله به هرکی هم که از این موسسات تماس میگیری همه رقم های نجومی می خوان ، تمام سوال پرسش های شما رو خوندم ادرس ژورنال هایی هم که شما مقاله ازشون دارین رو ذخیره کردم فقط شما بگین چیکار کنم ایا به همین ژورنال هایی که شما معرفی کردین بفرستم ؟ به شما چند وقته جواب دادن ؟ رایگان بودن یا مبلغی دادین ؟ این ژورنال های اسکوپ همون isc ها هستن ؟ اخه شما سفارش کرده بودین به isc ها ارسال کنیم چون زودتر جواب میدن ؟
    ضمنا خیلی مایلم با شما در ارتباط باشم تا از تجربیات و تبحر شما بهره ای ببرم ادرس ایمیلم هم :
    Keivanr20@gmail.com
    متشکر میشم از پاسخ شما

    پاسخ
    1. 216.1

      وفادار

      با سلام
      خیلی راحت خدمتتون عرض کنم : اصولاً ژورنالی که هم پولی نباشه و هم زود جوابتون رو بده خیلی نادره (اگه نگم وجود نداره). با این حال بهتون مجموعه ژورنال های inderscience رو پیشنهاد میکنم. ژورنال های این مجموعه پولی نیست و خیلی هاشون هم دارای نمایه اسکوپوس هستن. فقط حواستون باشه که هر مقاله ای رو اکسپت نمیکنن. مقاله تون باید تا حد معقولی ویژگی های یک اثر علمی پژوهشی قابل قبول رو دارا باشه.

  217. 217

    nilay

    با سلام خدمت آقای دکتر
    من لیسانس ریاضی از دانشگاه تبریز و دارم با معدل 13/48و ارشد مدیریت آی تی از دانشگاه پیام نور با معدل 17/40 امسال میخوام دکتری شرکت کنم 3 تا مقاله کنفرانسی و یه دونه مقاله isc دارم
    چند تا سوال دارم از خدمتتون :
    با توجه به مدت زمان باقی مانده تا روز کنکور و اینکه دکتری سراسری مدیریت آی تی و فک کنم فقط دانشگاه تهران و علامه و تربیت مدرس داره ، احتمال قبولی دارم ؟
    از نظر شما دکتری رو دانشگاه آزاد بخونم بهتر نیست ؟ با توجه به اینکه دانشگاه آزاد تو چند تا از مراکزش این رشته رو داره .
    و اینکه تو مصاحبه به مشکل برنمیخورم در صورت قبولی در دانشگاه دولتی یا آزاد ؟
    درباره رزومه ام نیز نظر بدین لطفا چیکار کنم ؟

    پاسخ
    1. 217.1

      وفادار

      با سلام
      تا جایی که یادمه در دفترچه کنکور دکتری سال 1394 ، فقط دانشگاه های تهران و علامه آی تی داشتن. بنابراین اگر اوضاع به همون منوال باقی بمونه و ظرفیت و تعداد دانشگاه های ارائه دهنده آی تی اضافه نشه، شما کار سختی رو پیش رو خواهی داشت و باید در رقابت تنگاتنگ با افرادی قرار بگیری که اکثراً فارغ التحصیلان دانشگاه های تراز اولی مثل تهران و تربیت و علامه و فردوسی و … هستن. البته اگه واقعاً عزمت رو جزم کنی نشدنی نیست، فقط بازم تأکید میکنم که باید سخت تلاش کنی تا با بدست آوردن یک رتبه عالی در آزمون کتبی بتونی کمبودهات رو در تقابل با رقبا تا حدی جبران کنی. در خصوص مقالاتت هم باید بگم با توجه به نُرمی که الان وجود داره ، تعداد مقالات ژورنالیت کم هست. اگه بتونی در فرصت باقیمونده در کنار آمادگی برای آزمون کتبی، رزومه پژوهشی ات رو هم غنی تر کنی خیلی بهتر میشه.
      در ارتباط با دانشگاه آزاد هم باد بگم ، اول از همه باید تکلیفت رو با خودت مشخص کنی که هدفت از ادامه تحصیل در مقطع دکتری چیه؟؟ چون همونطور که خودت بهتر میدونی طول دوره دکتری حتی ممکنه به 10 ترم هم بکشه و در این میون شهریه دانشگاه آزاد میتونه برات آزار دهنده باشه (خصوصاً اگه تضمینی برای برگشت این پول بعد از اخذ مدرک دکتری ات نباشه). البته بهت حق میدم که با توجه به ظرفیت های آی تی به دانشگاه آزاد فکر کنی. اما این رو خاطرت باشه که مواد امتحانی آزمون کتبی دانشگاه آزاد نسبت به آزمون کتبی دانشگاه سراسری تا حد زیادی متفاوته. پس هرچه زودتر باتوجه به شرایط فعلی و شرایط احتمالی آینده ات باید تصمیمت رو بگیری و استراتژی خوندنت رو مطابق یکی از این دانشگاه ها انتخاب کنی.

  218. 218

    nilay

    ممنونم آقای دکتر
    با این حساب رو دانشگاه آزاد متمرکز بشم شاید موفقیتم بیشتر باشه البته بحث شهریه واقعا آزاردهنده اس.
    بازم ممنون

    پاسخ
  219. 219

    sajad

    سلام جناب وفادار. اقای دکتر من به علت یه سری مشکلاتی که برام سر جلسه افتاد نتونستم امتحانمو خوب بدم . و از بخت بد من روزانه مدیریت دولتی گرایش تحول سیستان و بلوچستان قبول شدم . و از اونجایی که فقط دانشگاه های تهران برام مهم بوداولش نمی خواستم برم بعد آقای پورشفیع گفت که خوبه برو همین میلاد وغادار خودمون ارشدشو همونجا خونده بعد دکترا اومده تهران . حالا من از شما می پرسم که من چه جوری می تونم مثل شما دکترا تهران قبول شم ؟ و واسه مقاله از کجا باید شروع کرد؟ در ضمن این ترم روش تحقیق داریم با دکتر یعقوبی

    پاسخ
    1. 219.1

      وفادار

      سلام
      من چهارشنبه ها و پنج شنبه ها دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه سیستان و بلوچستان کلاس دارم. یه سری بهم بزن

  220. 220

    sajad

    ممنون آقای دکتر . ببخشید ساعت چند کلاس داری؟

    پاسخ
  221. 221

    پورحیدر

    سلام آقای وفادار.
    وقت شما بخیر.
    از اینکه وقتتون رو برای پاسخ گویی میذارید بی نهایت متشکرم…
    بنده لیسانس ریاضی کاربردی دانشگاه گیلان. ورودی88.ارشد ریاضی گرایش تحقیق در عملیات دانشگاه شاهد( ورودی92 )میخونم…
    موضوع پایان نامه م هم بررسی بهبود انتشار در شبکه های اجتماعی در شرایط غیر رقابتی
    یک مقاله ی کنفراسی در یک کنفرانس مدیرتی هم دارم..
    فعلا مقاله ی isi ندارم متاسفانه….دفاع نکردم هنوز
    اما سوال…
    قصدم اینه ان شالله برای آزمون دکتری گرایش تحقیق در عملیات بخونم اما نه ریاضی..مدیریت –تحقیق در عملیات..
    نظرتونو میخواستم بدونم..به شدت به مدیریت علاقه دارم..اما از مصاحبه میترسم…آیا برای یک استاد تحقیق در عملیات مدیریتی پذیرش یک تحقیق در عملیات ریاضی ممکنه؟؟؟
    من هنوز برای آزمون شروع نکردم..به نظرتون میرسم یک رتبه ی خوب بیارم؟؟

    پاسخ
    1. 221.1

      وفادار

      با سلام
      هرچه زودتر برای کسب یک رتبه خوب مطالعه تونو شروع کنید. به شرط اینکه رزومه تونو قوی کنید و یک رتبه خوب هم بیارید، به امید خدا مشکلی برای مصاحبه نخواهید داشت. البته اینکه میگم مشکلی نخواهید داشت منظورم در ارتباط با مدرک لیسانس و فوق لیسانستون هست

  222. 222

    پورحیدر

    سلام مجدد خدمت شما جناب وفادار…
    تشکر از پاسخ گویی تون

    پاسخ
  223. 223

    Azadeh

    Salam khaste nabashid
    Az ostad pourshafi komak khastam ishun goftan be shoma payam bedam.
    Man ye maghaleye latin ba tarjome rajebe modiriat mikham. Shoma mitonid komakam konid?

    پاسخ
    1. 223.1

      وفادار

      با سلام
      به سایت modir.ir مراجعه کنید. در منوی زرد رنگ سمت راست سایت ، هم بخش مقالات انگلیسی و هم بخش مقالات فارسی موجوده.

  224. 224

    پورحیدر

    سلام آقای وفادار..
    خسته نباشید..
    میشه چند تا منبع برای مدیریت اسلامی معرفی بفرمایید…
    ممنون…

    پاسخ
    1. 224.1

      وفادار

      با سلام
      از اونجاییکه امسال برای اولین بار قراره سرفصل مدیریت اسلامی به کنکور دکتری مدیریت اضافه بشه و تنها سابقه موجود از این درس بر میگرده به کنکور ارشد 94، بنابراین نمیشه با قطعیت از منبع یا منابع اصلی این درس صحبت کرد. اما با توجه به شرایط موجود من دو کتابی که سایت مدیر در صدر فهرستش قرار داده رو بهتون معرفی میکنم. 1- اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام، تألیف دکتر مقیمی و 2- مدیریت ما، تألیف دکتر پورعزت.
      البته تا جایی که من میدونم استاد پورشفیع هم جزوه ای برای مدیریت اسلامی تهیه کردند که خلاصه ای از مطالب مطرح شده در مهمترین منابع موجود مدیریت اسلامی رو در برداره.

  225. 225

    پورحیدر

    باز هم تشکر از لطفتون…
    پایدار باشید

    پاسخ
  226. 226

    مهسا

    سلام آقای وفادار.ازتون کمک میخواستم.من امسال تحقیق در عملیات خوارزمی دوره روزانه قبول شدم اما الان با تکمیل ظرفیت تکنولوژی شهیدبهشتی دوره روزانه قبول شدم.میخواستم نظرتون رو بپرسم.بنظرتون خوارزمی بمونم یا برم شهیدبهشتی؟

    پاسخ
    1. 226.1

      وفادار

      با سلام
      بستگی به این داره که برنامه تون برای آینده چیه و اینکه اصولاً به کدوم گرایش بیشتر علاقه دارید. اما اگه بخوام خیلی کلی جواب داده باشم، باید بگم برند دانشگاه شهید بهشتی در خصوص رشته مدیریت از دانشگاه خوارزمی معتبر تره.

  227. 227

    konkori

    با سلام
    من کارشناسی ریاضی با معدل 15 و کارشناسی ارشد بازاریابی روزانه از دانشگاه الزهرا با معدل 18.20 هستم و اسفند ماه فارغ التحصیل شدم. سعی دارم مقاله مستخرج از پایان نامه م رو توی یه مجله علمی پژوهشی داخلی چاپ کنم. پایان نامه م رو هم با نمره 19.5 دفاع کردم. برای کسب رتبه خوب تو کنکور هم مشکلی ندارم فقط نگران رزومه ام هستم، ضمن اینکه نمره زبان رو هم می تونم بیارم. بنظرتون با یه همچین رزومه ای میشه به دانشگاه تهران یا تربیت مدرس امیدوار باشم اگه رتبه عالی بیارم ؟ چون فقط به این دو تا دانشگاه رو میخوام . ضمنا چطور می تونم با شما در ارتباط باشم و ازتون مشاوره بگیرم؟
    از زحمات بی دریغ تون سپاسگزارم

    پاسخ
  228. 228